Gość: wera IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.11, 09:10 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wera Re: Kwak=djmixer1 IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.11, 09:17 Wbij sobie do swojej pustej głowy, że Jaruzelski uzależniał nasz kraj przez szereg lat od ZSRR i nie służył Polsce, lecz temu obcemu mocarstwu. Nie jest żadnym wyzwoleńcem. Gdyby miał chociaż odrobinę przyzwoitości, nie trzymałby Urbana na stanowisku rzecznika rządu, lecz by wziął kogoś innego. Wbij sobie także, że stilo i jego rodzina mają ugruntowaną, znakomitą opinię i pozycję w całej gminie i powiecie, i twoja rodzinka nigdy tego nie osiągnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Kwak=djmixer1 IP: *.xdsl.centertel.pl 27.10.11, 10:18 A ty wbij sobie Fiacik do tej swojej jelczańskiej pustej głowy, że jesteś chłopie chory i wszyscy mają w głęboko ... (właśnie tam) twoją ugruntowaną i znakomitą rodzinkę chory, zakompleksiony człowieczku. Heh dobre sobie, pozycja w całej gminie i powiecie, ty jesteś niezły czubek. Po co ciągle o swojej rodzinie piszesz. Kogo obchodzi ty i ta twoja ugruntowana i znakomita rodzinka. Nie masz nic innego do pisania, tylko w kółko o swojej rodzinie, Czyżby rodzina to twoje największe osiągnięcie? Jeśli ktoś nie ma własnych osiągnięć, to pisze właśnie o pozycji swojej rodzinki. Masz lekarza w rodzinie, to zwróć się do niego, może będzie ci w stanie pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiat-stilo Re: Kwak=djmixer1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.11, 15:40 Karol, jeśli nie mam wyraźnych powodów, to nie chwalę się rodziną. Na co dzień tego nie robie. Muszę jednak mieć do czynienia z przynajmniej przyzwoicie zachowującymi się ludźmi. Na przykład podam Ci, ze jestem starostą swojego roku studiów, a kiedy ostatnio powiedziałem, że waham sie czy nie zrezygnować, to osoby same do mnie podchodziły i prosiły: J..., zostań starosta, nikt tak nie umie załtawiac spraw i tak o nas nie dba, nie ma lepszej osoby od Ciebie". Tym osobom nie chwalę sie rodziną. Ale jesli widze, ze na np. forum J-L każdy kto ma inne poglądy jest od razu mieszany z błotem, np. przez mixera i jego klony, to normalnie szlag mnie trafia i wtedy się chwale zeby uwiarygodnic inne poglady. Odpowiedz Link Zgłoś