IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.07, 20:46
co to za firma warto ubiegać się tam o robotę
Obserwuj wątek
    • Gość: pracownik Re: legipol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.07, 23:05
      to zalerzy gdzie chcesz pracowac i ile zarobic.
      • Gość: poldek Re: legipol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.07, 12:17
        mam uprawnienia na suwnice ,wózki widłowe ,a zarobić bym chciał ze
        dwa tysie na rękę
        • Gość: Gość Re: legipol IP: *.wlb.vectranet.pl 07.02.08, 16:22
          bardzo dobra i solidna rzadko rekrutuje
          • Gość: autor Re: legipol IP: *.wlb.vectranet.pl 07.02.08, 21:44
            zalezy jakiej jestes wiary
            • Gość: Ja Re: legipol IP: *.adsl.inetia.pl 07.02.08, 21:56
              A cóż to firma wyznaniowa?
              • Gość: xxx Re: legipol IP: *.swidnica.mm.pl 29.02.08, 12:45
                tam 70% to świadkowie a o 2 tys zapomnij na początek tostaniesz ok10 zł na godz
                jak trafisz na produkcje to spoko chyba że ci nie pójdzie i będziesz musiał
                robić na cynkowni przy cynku i innych kwasach na lakierni też nie wesoło pyły z
                farb hałas i stawka ok 9 zł tak że się zastanów
                • Gość: Hell Re: legipol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 19:09
                  Jak jesteś śwadek to dostaniesz łatwą prace a reszta
                  równouprawnienie kumasz :)czyli zasówasz. Na produkcj syf, pył i
                  hałas. Teraz najlepiej trafić na lakiernie, może się nadżwigasz ale
                  czysto i najlepiej. Cynkownia dalej dno i tam nie radzę.
                • Gość: obecny pracownik Re: legipol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.09, 16:00
                  jak się przyjmowalem dostalem 5,50 na godzinę mimo, że jestem Świadkiem
                  Jehowy... bardzo malo. dopiero jak się sprawdzilem, to moja stawka wzrosla.
                  praca na produkcji nie jest zla, ale jak komuś nie chce się robić, albo jest
                  malo pojętny to wszędzie będzie źle i male zarobki. prawda jest taka, że nie ma
                  firmy gdzie warunki będą takie jak sobie wymarzysz, chyba, że jesteś jej
                  wlaścicielem.
    • Gość: szatan Re: legipol IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.03.08, 16:18
      pracuje tam 4 lata i mam 1600 na reke obiecuja podwyzki a 1 podwyzke rozkladaja
      na 2 lata i to w formie premii kamery do okola syf niesamowity to bydlo w oborze
      ma lepsze warunki zero organizacij w tym zakladzie nie polecam
      • Gość: były pracownik Re: legipol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 17:41
        to obóz koncentracyjny robisz na faszyste do tego koty żadzą kasa tylko dla nich
        reszte w dupie mają tyra że masakra na lakierni i na szlifowaniu cynku maska na
        ryju pełne 8 godzin kamery wszedzie jakieś grosze płacą z nockami miałem 850 zł
        teraz sie zastanów chyba że jesteś kotem oni ponad 2000 zł zarabiają
        • Gość: gosc Re: legipol IP: *.chello.pl 16.03.08, 20:41
          pracuje tam od niedawna jest syf straszny w szatni nie ma ogrzewania zarobki
          1500-1600 max popracuje troche zobaczymy
          • Gość: były Pracownik Re: legipol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 19:22
            Syf? To mało powiedziane. Zwierzęta w schronisku mają lepiej. A jeżeli chodzi o
            zarząd to chodzą i patrzą kogo tylko w dupe kopnąć wiem coś o tym bo chcieli
            mnie kopnąć ale kij ma dwa końce. Ważne jest dla nich tylko to ile zchodzi
            gotowych elementów a reszta czyli pracownicy nie istotne. Należałoby wymienić
            wszystkich począwszy od Freda przez Wieśka i mądrego Adama, żeby oni mieli
            jeszcze szkołę a to co Fred były kanar, Wiesiek Elektryk no i Adam od rozwożenia
            mięsa. Aż dziwne że ta firma jeszcze istnieje. Na placu św. Fridmana tylko się
            gada że pracownicy chorują no pewnie bo jak długo można pracować w takim syfie a
            co do pozdrowień z Moers to aż się rzygać chce.
            • Gość: musz Re: legipol IP: *.gprs.plus.pl 22.04.08, 11:28
              Prawda tak tam jest. Szefowie STRONNICZY szkoda gadac. Psuja opinie
              własnej religii. Szkoda
              • Gość: Anioł Re: legipol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 18:28
                Śmiać mi sie chce jak czytam te opinie. ,,Szatan,, pracujesz tam 4
                lata - a po co tam tyle siedzisz jak tam tak żle ????. Nie napiszę
                co sobie pomyślałem o Tobie. Jesteście jacyś nienormalni. Sądzę że
                tu wiara taka czy inna nie ma nic do rzeczy. Wszędzie trzeba
                pracować. Jak tam taki syf to po sobie posprzataj bo ten syf chyba
                sam się nie zrobił - to Twoje stanowisko pracy. Żałośni faceci.
                • Gość: Diabeł Re: legipol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 08:27
                  Ty anioł ty chyba tym na górze dobrze liżesz dupy. A tak szczerze, czyja ci
                  najlepiej smakuje.
                  • Gość: gość Re: legipol IP: *.chello.pl 29.04.08, 20:26
                    ten anioł chyba liże dupę widziałeś kiedyś halę za czasów gierka!!chyba masz za
                    mało lat aby się wypowiadać tu chodzi o syf 40 letni baranie!!!!
            • Gość: człek Re: legipol IP: *.swidnica.mm.pl 15.05.08, 15:46
              Myśle że wiara nie ma tu nic do rzeczy, każdy musi gdzieś pracować, a że w
              większości firm są takie warunki pracy, to przez ludzką mentalność ( szczególnie
              w polsce). Ja pracuje w małej firmie i też mam syf brud, małe zarobki. A taka
              prawda jest że zawsze znajdzie się ktoś, lub coś na co można narzekać. ale
              zawsze można poszukać nowej pracy. i ja też się zastanawiam nad pracą w
              legipol-u, byłem tam kiedyś i widziałem tamte warunki, i naprawde nie są takie
              złe, ja z pewnością mam gorsze. Zarobki no podobne do moich ale jest pakiet
              socjalny i zawsze można załapać się na kurs w takiej dużej firmie. A co do ludzi
              którzy zajmują jakieś stanowiska to trudno aby każdy miał przeszłość taką by
              nikt nie mógł się nabijać czy wyśmiewać. A tak mi się wydaje że Legipol to firma
              niemiecka. i może właściciel jest nastawiony na zyski, i go nic innego nie
              interesi. Myśle że większość ludzi którzy tu marudzą i oczerniają innych, to
              pracownicy którzy coś pewnie przeskrobali i wylecieli, lub nieroby. i tyle!!
              • Gość: były pracownik Re: legipol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 18:54
                jaka wiara! jaka religa? to kasa kasa i jeszcze raz kasa macie tą swoją religie,
                religia i wiara to biznes!!!
                • Gość: ja Re: legipol IP: 91.203.17.* 18.05.08, 22:05
                  po co wogule mieszac w to wszystko wiare-ja nic do swiadkow jehowy nie mam - kazdy jest tylko czlowiekiem - przeciez jest masa zakladow ktorymi rzadza katolicy i jest tak samo a nawet i gorzej- i jakos nikt wtedy nie mowi jaka wiara taka praca
                  • Gość: gość Re: legipol IP: *.swidnica.mm.pl 06.06.08, 11:04
                    I co zagorzały fanie Legipolu,znowu was fredek przekręcił z podwyżkami.A miało
                    być tak pięknie ,podwyżka premia i co ,puste słowa nawet nie mieli za grosz
                    odwagi spojrzeć pracownikom w twarz.Zawsze wiedziałem że kotom nie można ufać.
                    • Gość: Mariusz-ateista Re: legipol IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.07.08, 08:02
                      Nawet zawszony psie nie masz odwagi żeby się podpisać normalnie.....
                      To takim psom jak ty ufać nie wolno...A Wasze katolickie zakłady są
                      pełne takich jak Ty kłamców, syfiarzy i debili....Tylko wszyscy w
                      nich zapier.... i cicho siedzicie...Jeden drugiemu w dupe tam
                      włazi...ale cieszycie się się pewnie jak pies psa posuwa....Rzygam
                      na was ...
                      • Gość: kot Re: legipol IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.07.08, 20:18
                        Miauuuuuuuuuu !
                        • Gość: OBSERWATOR Re: legipol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.08, 10:24
                          Faszysta,prymityw taki jak ty do jednego wora!!!chał,chał,może ci się to podoba.
                        • Gość: Roman Re: legipol IP: *.eranet.pl 17.09.08, 00:03
                          co za Miauuuuuuuuuuu? chcesz mleka ? to poproś !
                        • Gość: pies Re: legipol IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.07.10, 00:08
                          psik
                          • jastrzaj Re: legipol 14.01.15, 15:36
                            Jak pracuje sie na cynkowni?odradzacie prace ze względów zdrowotnych?jakie zarobki może mieć mistrz?napiszcie czy warto sie pchać
                      • Gość: Gość Re: legipol IP: *.swidnica.mm.pl 08.07.08, 12:00
                        Wy koty macie wyższe stawki i lżejszą pracę.Taka jest różnica między wami a
                        katolikami którzy na was zasuwają.
                        • Gość: Roman Re: legipol IP: *.eranet.pl 17.09.08, 00:08
                          psie jak ci się nie podoba idz do księdza pracowac
                        • Gość: ktoś tam Re: legipol IP: 79.162.185.* 28.02.09, 00:12
                          zanim coś napiszesz to się zastanów co piszesz a nie bzdury wiara nie ma nic do
                          tego jakie masz zarobki jak masz chody to masz stanowisko i kasę a nie obrażasz
                          ludzi którzy są w porządku i tyrają tam za taką samą kasę jak nie mniejszą od twojej
                        • Gość: Olga Re: legipol IP: *.dialog.net.pl 15.08.10, 14:48
                          dobrze
                      • Gość: Obserwatror Re: legipol IP: *.chello.pl 02.09.08, 18:02
                        Tuś się brachu nie popisał. Sam w ten sposób wlazłeś do jednego wora z nim
                    • Gość: gośc reportarzu Re: legipol IP: *.eranet.pl 16.09.08, 23:56
                      mówisz koty a ty co psie u was lepiej ?
                  • Gość: light@vp.pl Re: legipol IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.02.09, 10:55
                    Gość portalu: ja napisał(a):

> po co wogule mieszac w to wszystko wiare-ja nic do swiadkow jehowy
                    nie mam - ka
                    > zdy jest tylko czlowiekiem - przeciez jest masa zakladow ktorymi
                    rzadza katolic
                    > y i jest tak samo a nawet i gorzej- i jakos nikt wtedy nie mowi
                    jaka wiara taka
                    > praca

Gość portalu: ja napisał(a):

> po co wogule mieszac w to wszystko wiare-ja nic do swiadkow jehowy
                    nie mam - ka
                    > zdy jest tylko czlowiekiem - przeciez jest masa zakladow ktorymi
                    rzadza katolic
                    > y i jest tak samo a nawet i gorzej- i jakos nikt wtedy nie mowi
                    jaka wiara taka
                    > praca

www.Watchtower,org.pl/forum
                    • Gość: SW.J Re: legipol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.10, 23:38
                      to nie jest oficjalna strona Towarzystwa Strażnica, tylko taka która ma wprowadzać w błąd
                      WWW.WATCHTOWER.ORG to jest jeden adres i innego nie ma (oficjalnego)
                  • Gość: light@vp.pl Re: legipol IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.02.09, 10:58
                    www.Watchtower.org.pl/forum
                • Gość: czesio Re: legipol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.08, 01:38
                  nie każdy z rewizora na dyrektora a wiadomo gdzie bilet to i kasa a
                  kasa robi kasę,kreczmer poręczył za chandlarzy króliczymi skórami i
                  dziś mamy to co mamy,zębatego na czele.
                  • Gość: pracownik Re: legipol IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.07.08, 16:27
                    ja poki co pracuje pierwsze tygodnie i w porownaniu do strefy, to legipol to zlota firma.
                    Nie ma zadnej normy, ktora trzeba wykonac, zawsze mozna chwile posciemniac, nikt nikogo nie pogania, robota jako tako.
                    Praca moze do najczystszych nie nalezy, ale generalnie jestem zadowolony.
                    Sam dyrektor jest w porzadku do swoich ludzi, zawsze dzien dobry pierwszy mowi itd. No nie wiem czemu niektorzy sie czepiaja - moze juz tam nie pracuja i zaluja? Albo po prostu komus sie pracowac nie chce - to wszedzie bedzie narzekal.

Dla informacji, to nie polecam cynkowni, bo tam szkodliwe warunki i szkoda sie zajezdzac. Ale reszta ok, i gdyby ktos mial kiedys podjac tam prace, to raczej chyba moge polecic.... zobaczymy dalej
              • Gość: Gość Re: legipol IP: 109.243.92.* 22.02.10, 22:36
                G
    • Gość: omen Re: legipol IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.08.08, 15:25
      Zapomnijcie o pracy w tej firmie stawka marna mistrzówka z zawodowym wykształceniem ta firma to nieporozumienie
    • Gość: legi-megi Re: legipol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.08, 08:47
      Mumin Małysz to wyluzowani majstrowie a łysy to ich parobek. oni w dupie maja tylko na łysemu podpuche walna a on jak pies pogania wszystkich wymysla z dupy jakies swoje urojenia. ktos jak chce isc tam do pracy to radze sie grubo zastanowic!!!!!!!!!! pracowalem tam pol roku i ........... na poczatku bajka ale po krotkim czasie meksyk na kolkach a pchlarze to juz ewenement- same nieroby i w ch..ojebcy. kadra to banda zaklamanych falszywcow. bujaja sie furami i to niektorzy zakladowymi bo po co placic za paliwko a pracownikowi ochlapy. nedzne grosze placa a podwyzki to po 20 albo 30 groszy na rok albo i dluzej.
      • Gość: ateista Re: legipol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 18:38
        koty to h.u.j.e. bezczelne jedna kociara ukradła pieniądze ze sklepu w którym
        pracowała a kierowniczka musiała oddać te pieniądze ze swojej wypłaty za nią
        !!!! koty to k.u.r.w.y i złodzieje z.a.j.e.b.a.n.e!!!!!!!!!!!!!!!!! taka prawda
        no może nie wszyscy pewnie są porządni niektórzy.
        • Gość: głodny bez posiłku Re: legipol IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.09.08, 15:58
          Co sądzicie o posiłkach regeneracyjnych którymi karmią w Legipolu?
          • Gość: katchol orthodox Re: legipol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.08, 16:01
            co to nawet w tym faszystowskim obozie żarcie dają !!!!???to jakiś cud od
            kiedy??? i da się to zjeść???
            • Gość: posiłek??? Re: legipol IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.09.08, 21:33
              jakie żarcie to posiłek regeneracyjny ale tylko z nazwy ale może wypowiedza sie
              osoby które go spożywają ja wiem tylko z opowiadań bo produkcja nie jada:))
              • Gość: zdziwiony Re: legipol IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.09.08, 22:50
                A co? Whiskas podają? :)
            • Gość: były robol Re: legipol IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.09.08, 14:58
              ciekawe ile majstry zarabiają bo widzę że mumin jeżdzi alfą i chodzi
              odpi.erdo.lony w ciuchy jak burżuj a może już jest kierownikiem ???dupsko
              wylizał komu trzeba???!!!!
          • Gość: głodny bez posiłku Re: legipol IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.10.08, 20:20
            i jak posiłki smakują???
            • Gość: robix Re: legipol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 23:43
              taki syf to może być u jeb.anych kotów fakt!!!!!!!!!!!!!!!!myślą że frajerzy
              będą zapie.rdalać na nich a oni w garniturkach bedą miałczeć
              palanty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • Gość: mm Re: legipol IP: *.adsl.inetia.pl 24.10.08, 17:35
                legipol to syf i melina gdzie mozna kupic fajkii spiryti nie tylki
                • Gość: diabeł wcielony Re: legipol IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.11.08, 11:55
                  Jedno mnie dziwi.Robi tam tyle kociarstwa a po hali biegają myszy.
                  • Gość: Garb Re: legipol IP: *.eranet.pl 20.11.08, 16:49
                    A sa tam Przyjecia w tym waszym Legipolu?pozdro
                    • Gość: gość Re: legipol IP: *.swidnica.mm.pl 29.11.08, 16:11
                      Tak, jeszcze dają viskas dla kotów na początek.
                • Gość: i co koty ha ha ha Re: legipol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 14:38
                  zamykają legipol ten wasz obóz i do faszystów się wynoszą ha ha ha fred was w
                  dupę wyruchał ha ha ha.....
                  • Gość: kot Re: legipol IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.01.09, 16:01
                    mreuuuuuu moja dupa, boli zupełnie jak w czasie marcowania mreeeuuuu
                    • Gość: erfit Re: legipol IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.01.09, 11:50
                      ale z was prymitywy . Słabi giną!!!!!!!!!!!
                  • Gość: gość Re: legipol IP: *.swidnica.mm.pl 28.01.09, 20:20
                    Dadzą sobie koty radę.Będą roznosić więcej strażnic po Wałbrzychu.
                    • Gość: BYLY PRACOWNIK LEG Re: legipol IP: 195.194.10.* 29.01.09, 17:12
                      Jeszcze rok temu tam pracowalem,wtedy bylem wozkowym i mialem
                      14,88/h.Dzis jestem w Anglii i skomentuje to tak:Pracowalem w sumie
                      w 11 zakladach w swoim zyciu,a mam 25lat.W Polsce w trzech,a w
                      Anglii w 7-miu i na dzien dzisiejszy pod wzgledem pracy LEGI-POL
                      bede wspominal najlepiej.Moze mialem szczescie ze nikt sie mnie nie
                      czepial,ale tam bylo OK.Co prawda w UK sie na prawde zarabia,ale
                      atmosfere na mojej zmianie pamietam zajebista z kraju.POZDRO Z WYSPY.
                      • Gość: gość Re: legipol IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 05.02.09, 14:10
                        Pozdrowienia dla Ciebie od znajomej z Anglii i Legipolu. Domyślisz się od kogo
                        • Gość: BYLY PRACOWNIK LEG Re: legipol IP: 195.194.10.* 06.02.09, 17:33
                          Czy to przypadkiem nie kolezanka z dzilu jakosci z A.B.P.?
                          • Gość: kot Re: legipol IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.02.09, 22:57
                            Mreuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
                            uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
                            uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuueuuu
                            uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuueuuuuuuuuuuu
                            uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuueuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
                            uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuueuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
                            uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuueuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
                            uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuueuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
                            uuuuuuuuuuuuuuuuueuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
                            uuuuuuuuueuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
                            u
                          • Gość: gość Re: legipol IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 09.03.09, 16:05
                            Ta sama
                            • Gość: legipolowiec Re: legipol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.09, 14:48
                              słuchajcie tam nie jest zle ale od kont pojawił sie nowy kierownik na cynkowni
                              jest masakra nigdy tam nie poznałem takiego frajera jak on
                            • Gość: legipolowiec Re: legipol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.09, 14:56
                              ludzie po co sie wyzywacie od psów i kotów jestesmy tacy sami a ze dyrekcja jest
                              taka to nie znaczy ze musimy sie wyzywac niech dyrektor przyjmie jeszcze
                              kierownika na cynkownie to bedzie super 2 frajerów i uwazajacych ludzi za nic
                              nie powinien kierownik taki byc dla ludzi
                            • Gość: głupi Re: legipol IP: *.dialog.net.pl 07.02.10, 23:33
                              głupio piszesz
              • Gość: były pracownik Re: legipol IP: *.centertel.pl 03.04.09, 22:51
                Trzeba było się uczyć palantuniu, też byś w garniturze chodził ... a
                tak, wszędzie będziesz dupy ludziom wycierał....za głupi jesteś na
                coś innego. Jesteś cienki jak kupa węża i zawsze będziesz tyrał na
                innych..... Psiarz jesteś i tyle w twoim temacie
                • Gość: gość Re: legipol IP: *.swidnica.mm.pl 06.04.09, 14:50
                  Jak na kotka to słowa nie pasują.No ale może naćpałeś się viskasem, i to chyba
                  przeterminowanym.
                • Gość: ES2030 Re: legipol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.09, 21:55
                  Piszecie niewiedząc co.Ja tyrając dwa lata awansowałem na
                  Majstra .Iniebyło lekko.I pozatym nie jestem Świadkiem.Więc co z
                  tego wynika.Ktoś KOMU SIĘ NIECHCE PRACOWAĆ ODPOWIEDNIEJ PRACY
                  NIEZNAJDZIE NIGDY.
                  • Gość: gość Re: legipol IP: *.swidnica.mm.pl 14.07.09, 18:29
                    No cóż na zmianę wiary nigdy nie jest za póżno.Wystarczy tylko chcieć.
                    • Gość: BYŁY PRACOWNIK LEG Re: legipol IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 30.07.09, 20:07
                      LEGI-POL to jednak taki zakład że jeśli w czymś na prawde jesteś
                      dobry i dasz się dostrzec,to na pewno cię docenią.Przynajmniej ja to
                      mogę powiedziec na swoim przykładzie.Co wcale nie znaczy że początki
                      nie były trudne.
                      • Gość: gość Re: legipol IP: *.swidnica.mm.pl 04.08.09, 15:29
                        W takim razie gratuluję.A tak przy okazji pozdrów ekipę STARTREKA.
                        • Gość: taki many Re: legipol IP: *.centertel.pl 15.08.09, 00:54
                          czesc wszystkim!!!
                          pracuje w legi okolo 2 lat nie jestem kotem. z pracy jestem zadowolony socjal
                          fajny wolne kiedy trzeba to jest. kasa nieco mala stawki nawet jak na w-ch no
                          niestety sa niskie wiadomo kryzys (gdzie go w tej branzy nie ma) zaklad z
                          przyszloscia lecz nie mam pojecia jak sie w nim wybic zeby zostac docenionym
                          niektorzy robia co moga wiadomo nie wszystkich mozna docenic a co do swiadkow
                          napewno maja lzej niz reszta ale to ani nasza ani ich wina w tym. ogolnie
                          polecam TYLKO te (ZAROBKI) poza tym ok pozdrawiam obecnych i przyszlych:)
    • Gość: kkkkkkkkkkkk Re: legipol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.09, 16:09
      fajna praca i wogule ale kierownik cynkowni to porazka tylko by karał ludzi za
      nic nigdy tam takiego frajera nie było
      • Gość: gość Re: legipol IP: *.swidnica.mm.pl 13.09.09, 19:36
        Ja pamiętam jak tam pracowałem że jak się rano na cynkowni witał to jeszcze
        niuchał nosem czy ktoś jest pod wpływem alkoholu.Robi to jeszcze.
        • Gość: xxx Re: legipol IP: *.chello.pl 14.09.09, 10:28
          To prawda kierownik cynkowni to porażka jest świadkiem ale nie jest
          w pożądku zachowuje się jak bydle zero szacunku dla
          pracowników.Dziwie się że dyrekcja go trzyma.
          • Gość: były pracownik Re: legipol IP: *.swidnica.mm.pl 16.09.09, 01:03
            siemano co tam w polsce słychać dalej ten legipol istnieje heheh słyszałem że
            robią redukcję i do władzy doszli bezmuzgie yeti ale tam nigdy nie było dobrze i
            nie będzie ostatnio byłem w polsce i widziałem się z byłym pracownikiem ze
            świebodzic opowiadał co się dzieję to co usłyszałem to istny meksyk zwalniają
            dobrych pracowników co sobie stawki przez lata wypracowali a zatrudniają kolesi
            co pracują kilka miesięcy a nawet dni i się zwalniają tak czytając te wszystkie
            posty zauważyłem że i nawet mój były "kolega" jaruzelski chyba się dochrapał
            funkcji mistrza no to moje gratunki ale to tylko przez ... znajomości w biurze.
            Pozdro snoopi
            • Gość: PRACOWNIK LEGI Re: legipol IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.09.09, 13:31
              A ta młoda blondynka? Co to za jedna w ogóle? Kobieta na
              galwanizernii? He he
              • Gość: Były pracownik Re: legipol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.09, 15:31
                Słyszałem że nie długo zmieni się główny dyrektor więc na pewno będą zmiany w
                firmie. Znając życie to poleci trochę osób z biura. Nowy dyrektor wprowadzi
                swoich znajomych. Pracownicy zostaną ale biurowcy niech się zaczną lepiej bać
                przestaną być nietykalni. Może w tedy poprawią się zarobki.
              • Gość: kolejny były praco Re: legipol IP: *.chello.pl 27.09.09, 12:40
                a pracuje ktoś z Danielem??taki młody, jak się zwalniałem robił na cynkowni.
          • Gość: gość Re: legipol IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.10.09, 08:56
            Też mnie to dziwi. To taki cwaniaczek podpisujacy się pod czyimś
            pomysłem i naśmiewający się z ludzi.
            • Gość: marianek Re: legipol IP: *.swidnica.mm.pl 05.11.09, 20:36
              śmiechu warte ludzie odchodzą przyjmują ludzi z agencji na 3 miesiące straszą
              pracowników że na ich miejsce są ludzie z agencji puknijcie się w głowę majstry
              kierownicy i cała reszta
              • Gość: gość Re: legipol IP: *.swidnica.mm.pl 07.11.09, 14:22
                popieram cię w tej kwesti.Pracowałem w tej firmie i nie mam dobrych
                wspomnień.Więc się zwolniłem i teraz pracuję w firmie gdzie szanują ludzi a i
                zarobki są większe bo te w legipolu to była nędza.ZYCZę CI powodzenia i nie męcz
                się tam dalej.

• Gość: BYŁY PRACOWNIK LEG Re: legipol IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 18.11.09, 22:51
                Fakt,agencje pracy to nic dobrego.Do naszego kraju zaczyna wchodzić głupota z zachodu.Na chwile obecną jestem w UK i tam właśnie agencje to podstawa żeby gdzie kolwiek znaleść pracę.Ale człowiek który pracuje dla agencji nie ma praktycznie żadnych praw.Nie przyjmujcie się ludziska przez agencje.Pozdrawiam.
                • Gość: Sluchacz Re: legipol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.10, 08:13
                  Byłam światkiem rozmowy 2 pracowników na temat wypłaty 13 pensji za
                  2009 rok to skandal że w takim zakładzie decyduje majster o wypłacie
                  13 pensji czy kierownictwu nie przyszło do głowy że taki majster
                  może się mścić i nie udzielić takiej pensji a właśnie tak się stało
                  GRATULUJE PRZEMYSLANYCH DECYZJI
    • Gość: szef Re: legipol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.10, 13:48
      warto!!!
      • Gość: gość+ Re: legipol IP: *.swidnica.mm.pl 28.01.10, 15:56
        Pamiętaj że niema ludzi niezastąpionych.Bo jak się jesteś wspiołeś szczebel
        wyżej to za sprawą ludzi możesz z hukiem spaść.
        • Gość: obserwator Re: legipol IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.02.10, 21:20
          trzynastki brak,smiech na sali,kierownik cynkowni bez kompetencji ,traktujacy
          ludzi jak smieci ,nie podoba sie to pakuj walizy jak to mawia,zaklad ogolnie
          wporzadku ale podwyzek nie ma bo kryzys(ehem),pozdrawiam legionistow .
          • Gość: były debil Re: legipol IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.02.10, 10:44
            ja spakowałem walizy już kupę lat temu stamtąd, to była porażka najgorsza tyra w
            życiu jaką widziałem a koty oczywiście chodziły z łapami w kieszeni głupio się
            śmiejąc więc im kopa wyjebałem!!!!!!!!!!
            • Gość: góral Re: legipol IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.02.10, 09:12
              Niestety dalej zostałeś debilem.
              • Gość: obserwator Re: legipol IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.02.10, 12:16
                I znowu... wiara nie ma tu nic do rzeczy przyjaciele,każdy jest tylko
                człowiekiem.Wszędzie trzeba pracować ,ale pisza tutaj tacy co maja po 15
                srebrników na godzine albo lepiej ,to dla nich kazdy jest debilem.bo jeszcze ci
                co maja mniej robia za nich heh pozdrawiam tych oszukanych i tyrajacych za
                marne centy. "Audiatur et altera pars".
                • Gość: góral Re: legipol IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.02.10, 19:06
                  Obserwator- przecież podpisujesz umowę o pracę, tam są okreslone warunki pracy i
                  płacy, więc do kogo pretensje? Sam decydujesz się na to i za nikogo nie
                  pracujesz tylko za siebie i nie nażekaj na kotów, że pracujesz za srebrniki,
                  wypłate dostajesz w PLN-nach. Wszystkiego dobrego. Pozdrawiam. Góral.
                  • Gość: obserwator Re: legipol IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.02.10, 15:02
                    Czy ja ja coś napisałem o kotach??? wątpie.A srebrniki to byla przenośnia na
                    pln-y drogi góralu.Niedługo będzie euro.......również pozdrawiam.
                    • Gość: no właśnie Re: legipol IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.02.10, 17:33
                      no właśnie będzie euro i zobaczymy jak te koty takie cwane będą płacić w euro ha
                      ha ha bo chyba nie myślą że zapłacą 300 euro i będą ludzie tyrać na nich za
                      eurocenty!!!!!!
                      • Gość: góral Re: legipol IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.02.10, 08:48
                        Co wam te koty tak przeszkadzają ? Przecież właścicielem tej firmy jest
                        facet z Niemiec a połowa albo i więcej pracowników to katolicy lub niewierzący.
                        Pozdrawiam wszystkich którzy lubią bądź nie futrzaki.
                        • Gość: do górala Re: legipol IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.02.10, 10:08
                          mi nic... a nawet mogę się do nich zapisać czy jak to tam... jak mi zapłacą albo
                          przynajmniej będą płacić kilka tysięcy miesięcznie czemu nie???
                          • Gość: góral Re: legipol IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.02.10, 11:13
                            Do gościa - ja też mógłbym.
                            • wojtek.14.live Re: legipol 22.02.10, 22:32
                              do dupy z tymi KOtami walą w hu.. jak nic tam czas sie zatrzymał w latach
                              komunizmu oj tak o wszystkie koty to nieroby
              • Gość: Gość Re: legipol IP: 109.243.92.* 22.02.10, 22:42
                ja myślę że mówicie prawde
                • Gość: góral Re: legipol IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.02.10, 06:54
                  Oj Wojtek ! Co ty miałeś za ocenę z biologii? Poczekaj do marca a przekonasz się
                  o ich pracowitości.
                  • Gość: xyz Re: legipol IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.02.10, 15:14
                    kierownik cynkowni to porażka,dołuje ludzi i tylko ich kara a sam
                    nic mądrego nie potrafi zrobić,szkoda pisać.Praca jak praca trzeba
                    pracowac za leżenie nikt Ci nie zapłaci,a ludzie jak wszędzie.
                    • Gość: GOŚCIU Re: legipol IP: *.swidnica.mm.pl 23.02.10, 17:06
                      Jak to nie wiecie co takiemu zrobić.A PRZETRZEPAĆ takiemu futro to może sie
                      zmieni.Może coś go gryzie.HA.HA.HA.HA.
                      • Gość: góral Re: legipol IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.02.10, 10:18
                        Zgadzam się. To kompletny nieuk i półdebil.
                        • Gość: anty-leg Re: legipol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.10, 15:09
                          głupolu z LEGIPOLU
                        • Gość: GOŚCIU Re: legipol IP: *.swidnica.mm.pl 24.02.10, 15:34
                          Góral,jesteś spoko gość.TAKICH wiecej.
                          • Gość: góral Re: legipol IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.03.10, 12:53
                            Co się teraz dzieje w słynnym legipolu. Może ktoś napisze. Co prawda już tam nie
                            pracuję ale ale z sentymentem wspominam tamte czasy i niektóruch ludzi. Pozdro !
                          • kolegalegi Re: legipol 05.03.10, 21:21
                            teraz ja cos napisze o naszej kochanej firmie.jestem pracownikiem
                            cynkowni,co tam sie wyrabia przekracza ludzkie pojecie,nie mówiac o
                            warunkach w jakich przychodzi nam pracowac to na dodatek
                            kierownictwo i majstrowie a raczej jeden zwany ''rufusem''panstwowa
                            inspekcjia pracy i ochrona srodowiska moiały by co robic gdyby
                            pracownicy zgłosili co tam sie wyrabia.nie mam nic do braci jechowy
                            czy jak to sie tam pisze ale skoro mówia jacy to oni nie sa dobrzy
                            to firma powinna działac całkiem inaczej.pozdrawiam wszystkich
                            uciemiezonych przez parówe i rufusa
                            • Gość: obserwator Re: legipol IP: 78.9.28.* 07.03.10, 17:43
                              hehehe .rufus to star trek straszny łeb kreuje sie na twardziela a w domu pewnie
                              placze w poduszke ,kolegalegi ma racje ,sytuacja na rynku pracy jest tragiczna
                              dlatego nikt niczego nie zglasza bo sie boi o swoja dupe ,zastanawia mnie czy
                              pan prezes z moers o tym wszystkim wie chyba ktos moglby z nim pogadac ,a co do
                              kierownika cynkowni to duren ktory upokarza ludzi i zabiera im premie za byle
                              gowno ,idiota chyba nie pomyslal ze ludzie maja dzieci i wlasnie tym dzieciom
                              zabiera z gara,a ludzie oraja za smieszna kase,a majstrowie nie sa wogole na
                              cynkowni potrzebni ,banda gamoni i tyle ,pozdrawiam cała legie...
                              • Gość: do legipolowców Re: legipol IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.03.10, 19:47
                                dobrze napisałeś banda gamoni jesteście że tyracie na nich za darmo a oni wam
                                plują w pysk gdzie wasza godność?? warta jest tych parę groszy???!!
                                • Gość: obserwator Re: legipol IP: 78.9.28.* 07.03.10, 20:39
                                  uwierz mi jegomosc sa gorsze miejsca do pracy ,a moj byly szef byl taki ze
                                  kierownik cynkowni wypada przy nim jak dziewczynka z zapalkami,poza tym
                                  pracownicy cynkowni to w wiekszosci ludzie bez szkoly po przejsciach lub starsi
                                  dla ktorych nie ma pracy dlatego kadra trzyma ich za jajca wiedza ze nie beda
                                  sie klocic ani nic zglaszac do pip-u bo nie maja gdzie isc do pracy ,wszedzie
                                  jest syf i wyzysk pracownika w kazdym zakladzie
                                  • Gość: góral Re: legipol IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.03.10, 09:56
                                    Obserwator - niestety masz rację.Dużo syfu jest dookoła a nam się wydaje, że tam
                                    gdzie my jesteśmy jest najgorzej. A tak wcale nie jest. Pozdrawiam wszystkich
                                    legipolowców.
                                  • Gość: do obserwatora [...] IP: *.walbrzych.vectranet.pl 10.03.10, 10:03
                                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                      • Gość: hmm Re: legipol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.11, 17:32
                        kto to "kot"?
    • Gość: alchemik Re: legipol IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.03.10, 19:07
      Byłoby fajnie, bo nowy dyrektor to chłop z jajami ale niestety kier. cynkowni to
      wyjątkowy palant. Niedość że nie szanuje innych to i sam niewiele znaczy.
      Niestety został postawiony na tym stanowisku mimo braku jakichkolwiek
      kwalifikacji w elektrochemii. Trochę mi żal tego faceta. Ale cóż począć, "palant
      na górze, palant na dole".
      Pozdrawiam wszystkich ciężko pracujących legionistów. Nara !
      • Gość: obserwator Re: legipol IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.04.10, 13:11
        nie znam tego nowego dyrektora ,ale slyszalem ze kierownik cynkowni znalazl
        sobie nowe hobby robi teraz zdjecia wadliwego materialu wywiesza je na tablicy i
        podpisuje ktorej to jest zmiany,jak na moj gust zachowuje sie jak dzieciak
        ,zamiast zrobic zebranie i powiedziec ludziom co i jak ,tak to jest jak sie
        zrobi z robola kierownika.a wyrownania pensji poszly w zapomnienie razem z
        obietnicami,pozrdawiam serce tego zakladu tj. cynkownie...
        • Gość: alchemik Re: legipol IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.05.10, 19:19
          rzeczywiście,kierownik cynkowni to kawał "wałka", niedouczony
          nieudacznik,niemający pojęcia o współpracy i kierowaniu ludźmi,facio bez honoru
          i ambicji, typowy "wazeliniarz" o czym świadczy choćby jego
          nazwisko. Pozdro dla cynkowni i reszty porządnych legionistów.
          • Gość: pracownik Re: legipol IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.05.10, 22:49
            Panowie, wszędzie jest tak samo - nic nie poradzimy... Pozdrawiam wszystkich
    • Gość: legipolista Re: legipol IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.05.10, 21:50
      Atmosfera jest fajna, robić trzeba jak wszędzie. Szkoda tylko, że zarobki nie są
      większe...
      • Gość: alchemik Re: legipol IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.06.10, 09:52
        Hej legipoliści śpicie! Czyżby tak się poprawiło w firmie?
        Może warto wrócić? Czyżby nowy dyrektor zbudował tak dobrą atmosferę?
        Co to za facet? A może "stary" poszedł już na zieloną trawkę?
        Jeśli tak, to kij mu w dupę!
        Pozdro dla porządnych ludzi !
        • Gość: obserwator Re: legipol IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.06.10, 16:20
          tu sie nie kima tylko na niemca i kadry dyma ,nic sie nie poprawilo i raczej sie
          nie poprawi,wyrownan stawek nie ma dyrekcja unika ludzi, zbywaja ludzi
          obietnicami,podwyzki beda ale za wode gaz prad ,kasa jest ale na dwie nowe skody
          ,na biura domek dla kierowcow ,a jak sie nie podoba to sie zwolnij na twoje
          miejsce jest setka za brama,zastanawia mnie czy hans to taki sknera czy tylko
          kierownictwo wykreowalo go na takiego pazura, bo jak wiadomo hans ma palace na
          zachodzie i chyba w nie inwestuje ,faktem jest ze prezes nie wie co sie kreci na
          zakladzie i jest to ukrywane np; galwanizernia rusza tylko wtedy kiedy ma
          przyjechac itd. ale o tym duzo by pisac ,moglbym z nim pogadac ale nie bede sie
          wychylal bo jestem tylko jednostka ktora moza szybko zastapic.a na pracy zalezy
          bo jest pi... na walbrzychu z robota,pozostalo czekac na lepsze czasy.pozdrawiam
          panowie
          • Gość: poszukujący paracy Re: legipol IP: *.sattom.pl 21.07.10, 15:52

ile można zarobić w legipol-u ? Myślę się tam dostać jak to zrobić?
            • Gość: gość Re: legipol IP: *.swidnica.mm.pl 01.08.10, 17:12
              najlepiej złożyć podanie o pracę i ostatnie świadectwo z religi.
              • Gość: góral Re: legipol IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.08.10, 18:17
                Oprócz tego musisz jeszcze określić po której stronie stałeś pod pałacem
                prezydenckim.
                • Gość: gość Re: legipol IP: *.swidnica.mm.pl 14.08.10, 16:29
                  bardzo dobrze powiedziane.
                  • Gość: hrhr Re: legipol IP: *.centertel.pl 20.08.10, 22:23
                    hehe. miałem sie przyjąc do legipolu. znam tam ludzi troche. po ich
                    opowieściach wcale sie nie załamałem.
                    zadałem sobie ważne ale to zajebiście ważne pytanie: CO LUBIĘ ROBIĆ?

i zacząłem to robić. w innej firmie. bez lizania dupy i oglądania
                    tych chorych palantów i ojca freda. mam luz. 20pln za godzine na
                    początek.

myśle że problem jest w tych co sie godzą na takie warunki. skoro
                    jest łamanie przepisów to telefon do odpowiedniej inspekcji do
                    skutku.
                    tyle że wszyscy. a widze że dużo z legionistów to tchurze.

cóż nadzór i szefostwo firmy to w większości jak to nawija O.S.T.R.Y
                    ci co chodują trzecie jajo zamiast k...asa. tzw cierpiący
                    na "dzieciństwo niedokonane".
                    pozdrawiam tych co mają na to wszystko wyrąbane jak ja:)

• Gość: obserwator Re: legipol IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.08.10, 05:23
                      ,tchurze,? proponuje lekcje polskiego ,ciekawy sprzedajesz kit wujek nim kazdy
                      sie zorientuje ze jestes psim ch.jem,posluchaj sobie ostrego ale nie dziel sie
                      swoimi pogladami bo skoro nie potrafisz pisac to kim ty mozesz byc??? takie
                      pytanie sobie zadaj na poczatek....
                    • Gość: góral Re: legipol IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.08.10, 06:44
                      Gościu, jak chcesz zabierać głos to naucz się polskiego bo chyba sam jesteś
                      tchórzem - przez "u".
                      Polska to jest bardzo ciekawy kraj do uczenia się - jak mówił Zulu Gula. My
                      bardzo lubimy martyrologię, o czym świadczą wydarzenia przed
                      Pałacem Prezydenckim. W dalszym ciągu cenniejszy jest martwy bohater niż żywy
                      tchórz.Historię jednak tworzą żywi, choć "tchórze" , a nie
                      martwi bohaterowie. Chyba, że się mylę. Pozdro ! Niech żyje Legipol !
                      • Gość: spostrzegawczy Re: legipol IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.08.10, 17:50
                        wasz kierownik mówił w gazecie, że dużo siatki sprzedajecie,chwała wam
                        wielka
                      • Gość: legipolandia Re: legipol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.12, 12:37
                        zwolnili i jeszcze nie 1 zwolnią .Strefa 2 się zaczyna robić monitoring jak w kryminale itp
                        ale nie ma co się martwić będzie gorzej ;-)
    • Gość: Tolek Banan praca w legipolu IP: 188.33.42.* 20.09.10, 23:41
      chłopie jak nie jesteś kotem to daj spokój firma żałosna jak kanar jest dyrektorem drugi jest elektrykiem i kierownik co parówki rozwoził to sie nadaje do programu śmiechu warte koty to lewusy złodzieje i nie złe wałki robią a jak przyjeżdża Niemiec szef to ku... skaczą koło niego i dupe liżą FAŁSZYWCE KOTY i tyle ja bym ich na wojne posłał jako mięso armatnie Anarchiści z Jechowej łaski
      • Gość: obserwator Re: praca w legipolu IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.09.10, 21:05
        tolku bananie jasnie panie,nie denerwuja cie ludzie tylko ich wiara,ktora raczej tą firma nie rzadzi wiec oceniaj obiektywnie ciekawe do czego bys sie doczepil jakby kierowali tym zakladem katolicy,pewnie bylo by jeszcze gorzej,a to ze ktos byl elektrykiem nie znaczy wcale ze nie radzi sobie w kierowaniu firmą,ciekawe jakby presperowala jak ty bys nią kierowal ,padla by po miesiacu????a helmut to sknera i on ludzi traktuje jak mieso armatnie dorabia sie na ludziach sciemniajac o kryzysie ,a on napycha kieszenie ,helmut zamrozil podwyzki chyba juz na stale ,i te jego piekne obietnice bez pokrycia,a dac mu 1500zlociszy i niech zyje w walbrzychu ,dziala jak jego przodkowie ogrodzic zamontowac kamery i dac numer osobowy i postawic straznika tj majstra ktory uwaza sie za nad czlowieka rasa panow,az sie rzygac chce ..ale zap....alac trzeba by miec co zjesc i dzieci nakarmic bo dla niektorych to ostatnia deska ratunku,pozdrawiam legie
        • Gość: alchemik do obserwatora IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.09.10, 16:59
          Zdecydowanie masz rację. Nie wiem skąd biorą się ludzie pokroju PANA Tolka Banana, skąd w nim tyle jadu. Może ma wredną żonę albo teściową? Jeżeli tak, to współczuję. Jak zwykle, jeżeli brakuje argumentów to zostaje "błoto", którym chętnie obrzuca się wszystkich dookoła.
          Sprawa wiary nie ma nic tu do rzeczy. Niestety nie umiemy rozróżnić tych spraw w życiu codziennym. Znam wielu katolików i wielu świadków Jehowy. i tu i tam jest wielu porządnych ludzi i niestety z przykrością stwierdzam, że również jest wielu "gnojków". Ale na litość boską, wszyscy jesteśmy niedoskonali. W naszym życiu społecznym pojawił się "kaczyzm" czyli pretensje do wszystkich dookoła tylko nie do siebie.
          Legipolowcy - trzymajcie się, Tolek ty też. Pozdro!
          • Gość: Żetelny Re: do obserwatora IP: 109.243.57.* 29.09.10, 16:46
            witam wszystkich pracując w tym zakładzie również doszłem do wniosku iż nie chodzi o wyznanie poglądów religijnych ale chodzi mianowicie o to że bracia to pracownicy typu jak tu zarobić i się nie narobić połowa jechowych która trafiła by na strefe ekonomiczną nie dała by rady a ten zakład uratował im DUPY i takim sposobem piastują wysokie stanowiska nie mając pojęcia jak to robić i udają wariata,swoją drogą ciekawe ile można kupić złomu mieszkając w bloku ? jak by się dowiedzial o tym p.Prezes ciekawe co by zrobił pewnie był by zadowolony że bracia tak go nabijaja w butelke ? a może się mylę przecież Bracia są uczciwi i pomagają blizniemu w wydaniu jego EURO.Pozdro i współczuje ludzią którzy jeszcze tam muszą pracować !!!
            • Gość: ja:) Re: do obserwatora IP: *.swidnica.mm.pl 29.09.10, 23:22
              Czy Świadkowie Jehowy czy inne wyznania, niewazne, zawsze jest tak, ze swoi wciagaja swoich i tak jest WSZEDZIE, niestety. W moim zakladzie na wyzszych stanowiskach to same rodziny, córki, synowie, szwagrowie... fakt, klimat jest typowo rodzinny... ale naprawde, niektorzy nie maja zadnego wyksztalcenia w danym kierunku. A czy ty, bedac jakims tam kierownikiem, powiedzmy stoja dwie osoby pytajace o prace- twoj znajomy i jakis pan Ryszard- kogo przyjmiesz? Czasem znajomy kompletnie sie nie zna na fachu ale kierownik mowi- nauczysz sie, sprobujesz...
              • Gość: ja:) miało być do Żetelnego IP: *.swidnica.mm.pl 29.09.10, 23:26
                Czy Świadkowie Jehowy czy inne wyznania, niewazne, zawsze jest tak, ze swoi wciagaja swoich i tak jest WSZEDZIE, niestety. W moim zakladzie na wyzszych stanowiskach to same rodziny, córki, synowie, szwagrowie... fakt, klimat jest typowo rodzinny... ale naprawde, niektorzy nie maja zadnego wyksztalcenia w danym kierunku. A czy ty, bedac jakims tam kierownikiem, powiedzmy stoja dwie osoby pytajace o prace- twoj znajomy i jakis pan Ryszard- kogo przyjmiesz? Czasem znajomy kompletnie sie nie zna na fachu ale kierownik mowi- nauczysz sie, sprobujesz...
                • Gość: Żetelny do Goscia Re: miało być do Żetelnego IP: 94.254.167.* 03.10.10, 12:32
                  witam widzę ta rozmowa jest jak bicie Głową w ścianę tak jesteście oślepieni w tym co robicie że za pół darmo będziecie robić i chwała za to,dajcie dalej się robić w konia a niech przyjmują dalej nowe osoby do biur a dla was nigdy nie będzie kasy bo trzeba będzie nowe biura budować to do roboty Bracia
                  • Gość: obserwator Re: miało być do Żetelnego IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.10.10, 13:24
                    po pierwsze pisze sie panowie rzetelny a nie "żetelny"ale niewazne,gościu gdzies robic trzeba czy w legipolu za 1500 czy na strefie za 1300 w podfirmie,w tym zakladzie problemem jest prawie nowa galwanizernia ktora stoi rok czasu w ktorej siedzi szesciu ludzi i nic nie robi a trzeba im zaplacic trzeba tez zaplacic prad i gaz a to sa koszta ,galwa idze tylko wtedy jak przyjezdzaja delegacje niemieckie holenderskie czeskie i jakie sobie wymarzysz,za to cynkownia ogniowa musi robic na ta wlasnie galwe i ludzi ktorzy tam sobie siedza i ten prad ,a moze ktorys ze szwabow albo dyrekcji pomysli i przerobi ten burdel na cynkownie ogniowa tylko ze z wanna na duze elementy np 10metrow i nie bedzie trzeba wozic bram czy ipkow do wroclawia i placic astronowmivczne kwoty do tego dojda zamownienia z zewnatrz typu lampy na ulice ,ale po co ,niech ludzie robia bez podwyzek i utrzymuja ta nieudana inwestycje,ja jestem tylko obserwatorem pozdrawiam
                    • Gość: OBSERWATOR poczytajcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.10, 16:58
                      TAK JEST NA CYNKOWNI W CZESTOCHOWIE.TROCHE LEPIEJ.Praca magazyniera w Ocynkowni uznawana za nie najgorszą w zakładzie, chociaż ładowanie samochodów dziwnymi elementami konstrukcji dokładnie układając i przekładając towar przekładkami drewnianymi nie łatwa to mimo wszystko zwolenników tego stanowiska nie brakuje. zarobki - 1700-2200 a nawet lepiej ale to już zależy od stażu pracy (podwyżki co roczne) oraz premi. Wiadomo jak w życiu i każdej pracy lepiej ma ten co trzyma sztame z brygadzistą i mistrzem wiec podstawowa zasada na start trzeba się wykazać zaangażowaniem w prace i uprzejmością w stosunku do mistrza, brygadzisty i współpracowników - to recepta na wyższe zarobki i lżejszą pracę. Święta zasada w Polimexie - "nawet jak ktoś nie ma racji to ma racje" i musisz go wysłuchać i chociaż pozorować ze postępujesz jak on chce. Zasada jest prosta albo przychodzisz do pracy dla jaj albo zarabiać pieniądze i robisz tak jak chcą inni którzy są wyżej od ciebie - czyli znów tak jak wszędzie w Polsce. Dobrze się dostać na magazyn do barier bo tam jest wszystko bardziej poukładane z powodu konkretnych osób które tym kierują i pracowników którzy tam pracują - przynajmniej ja tak uważam. Poza tym socjal dobry - firma serwuje zestawy obiadowe jako posiłki regeneracyjne cały rok, wczasy pod gruszą raz na 2 lata ale 2 razy więcej niż w firmach gdzie płacą raz na rok, sporo nadgodzin dla chętnych. Reasumując jeśli chcesz pracować a nie obijać się w Polsce to praca nie jest zła, nie jeden który tu pracuje chwali sobie bo sie dobrze ustawił na początku. osobiście polecam tę firmę. tylko licz się z tym że na początek najgorsza robota cie czeka - produkcja, ale jak sie wykażesz i będziesz do tego grzeczny, miły, nienachalny, bez L4 i urlopów non stop to masz ogromne szanse na dobrą pracę w Polimexie i jednocześnie zarobki. Tylko nie licz na sukces przed przepracowanym co najmniej rokiem. (żeby być dyrektorem trzeba mieć za sobą straż 20 lat także przelicz sam ile cię czeka pracy zanim coś osiągniesz.) powodzenia tobie jak również wszystkim chętnym
      • Gość: gość Re: praca w legipolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.10, 23:57
        Jehowa pisze się przez samo h.
        • Gość: alchemik Re: praca w legipolu IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.12.10, 16:32
          Hej Legipolowcy! I co? Znowu zrobił Was w h....ja słynny Norbert. Podwyżki miały być od września, a maja być dopiero od w kwietnia. Do kwietnia to jeszcze kawał czasu i wiele może się zmienić. W kwietniu już nie będzie Fredka i będzie rządził ten ku....as w krótkich portkach. Ten facio przynosi wstyd Świdnicy. Ale cóż ,jak ktoś poświęcił rodzinę dla firmy to niech się wali.
          Omamili was trzynastką w czterech ratach. Ciekawe jak będą to liczyć do średniej, czy za 2010 czy za 2011? Zapytajcie krótkich portek, przecież "ON" jest wszechwiedzący i nieomylny. Nieprawdaż panie WM?
          Trzymajcie się Legipolowcy! Podziwiam Was, że jeszcze to wytrzymujecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: obserwator Re: praca w legipolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.10, 09:24
            tak wlasnie jest,trzynastka zeby zamknac geby,i nikt juz nic nie mowi i wszyscy zadowoleni.z tymi ratami to jest smiech na sali ,a najlepsze co slyszalem ze na cynkowni chlopaki dostali po 10
            -20 groszy podwyzki po trzech latach hehehehehehahahahahaaah bieda z nedza rozpacz jak im nie wstyd takie cos ludziom dawac.a te przewidziane na kwiecien podwyzki beda ale 2025 roku jak juz bede w piachu.hans nas dyma szefostwo nas dyma napychaja kieszenie na naszych plecach.ale co zrobic za cos trzeba zyc ,tak na marginesie 95% nas robilo by to samo bedac na ich miejscu .zero moralnosci i jakichkolwiek zasad.pozdro dla tych co nie uciekli tu wytrwamy do konca.
            • Gość: alchemik wydymani przez dyrka IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.12.10, 16:22
              Hej Legipolowcy!!! Pozdrawiam was i podziwiam, że jeszcze pracujecie w tej złodziejskiej firmie.
              Ten "święty i porządny" dyrek Fredek znowu Was wydymał bez mydła. Tak obiecywał 40% trzynastki, publicznie, na forum, a dał po ile? Rozumiem, że mogło zabraknąć kasy, to przynajmniej mógł osobiście to powiedzieć pracownikom , a tak okazał się kut..em jakim był zawsze. Może jak pójdzie na tą złodziejską emeryturę to coś się poprawi, choć osobiście wątpię, bo przecież zostaje ten jego przydupas ze Świdnicy.
              Pozdrawiam Was i życzę pomyślności w nowym roku!
              W 2011 roku idźcie naprzód krok po kroku. Niechaj fiskus Was nie dręczy. Niechaj majster Was nie męczy, niech rodzinka żyje w kupie, resztę miejcie w du..e !!!
              • Gość: góral odpowiedz dla alchemika IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.01.11, 19:51
                Hej!~Legipoliści! Co? Ku ..sy Wam poodpadały czy to wpływ przerwy świątecznej?
                Posnęliście, czy co? Tak zadowoleni jesteście z dyrka i jego decyzji. Przecież wyruchał Was bez mydła stary kutas ze Świebodzic, a może ze Starych Bogaczewic? On już odlicza dni do emerytury a Wy i tak zostaniecie z ręką w nocniku. Jestem ciekaw co wymyśli na swoje odejście i który ku..s wymyśli podziękowanie. Ja myślę że to będzie Pedros i Krutkie Portki. Kto się chce ze mną założyć? Piszcie co o tym myślićie, bo stracę resztę szacunku dla Was.
                Pozdrawiam Was Legipolisci i życzę Wam dużo zdrowia. Piszcie co o tym myslicie.
                • Gość: xxxxxxxxx Re: odpowiedz dla alchemika IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.03.11, 20:59
                  lepiej nie gadac coraz gorszy syf na cynkowni jest normalnie legi zdroj
    • Gość: strup Re: legipol IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.03.11, 19:56
      głowa do góry! może po zmianie dyrektora będzie lepiej! pozdrawiam legioniści!!!
      • Gość: alchemik Re: legipol IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.03.11, 11:28
        Lepiej to już było. Teraz to tylko może być gorzej. Stary dyrektor oprócz produkcji widział jeszcze czasem człowieka a nowy tylko kasę. Pozdrawiam wszystkich legipolowców.
    • agnieszkaha1 Re: legipol 30.03.11, 13:32
      Praca nie należy do najlżejszych, ale płacą bardzo dobrze jak na Wałbrzych :) Sama chętnie bym się zatrudniła, ale niestety tylko mężczyzn przyjmują ;p

Forum Wałbrzych
      • Gość: ktoś Re: legipol IP: *.centertel.pl 30.03.11, 21:56
        To jakiś link sponsorowany czy co?
        Gdzie płacą dobrze?? Nie zauważyłem tej dobrej wypłaty na mojej fiszce!!
        • Gość: x Re: legipol IP: *.play-internet.pl 04.05.11, 19:16
          pracuje tam dobrych kilka lat i 2000 tysie to marzenie
          • Gość: y Re: legipol IP: *.play-internet.pl 04.05.11, 19:22
            nowy dyrektor to burak w dupie ma pracownikow woli wydac pieniadze na glupoty niz dac podwyzke dla niego pracownicy to smiecie
            • Gość: obserwator Re: legipol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.11, 11:38
              I jak panowie podwyżka???Tyle było narzekań na fredka a tu prosze pan z okolic OBI tj.nowy dyrek wprowadza w życie dzieło zniszczenia,i jesli mu sie powiedzie legipol bedzie zatrudniał sama podfirme i warunki rodem z aushwitz birkenau w sensie stosunkow miedzyludzkich,slyszalem tez ze narazie wziol sie za produkcje i osemke .Te podwyzki maja na celu uswiadomienie ludziom zeby sie sami zwolnili bo tu lepiej nie bedzie a bedzie latwiej zatrudnic podfirme ,ciekawi mnie fakt ze pan wieslaw na to pozawala czy on nie ma juz nic do powiedzenia?A narazie panowie piszcie prosby i petycje do fredka zeby szybko wracał bo legia przestanie istniec tak samo jak porcelana ksiaz .Widze duzo nowych twarzy ale w biurach czyzby nepotyzm ??? chodzi mi tu o planistow asystentow i asystentow asystentow i koorynatorow asystentow asystentow.smieszne ale prawdziwe .Trzymajcie sie panowie
              • Gość: anonim Re: legipol IP: *.dynamic.chello.pl 19.05.11, 13:01
                Podwyżki naprawdę na wysokim poziomie nam dali . 9 groszy podwyżki to już w ogóle jakieś nieporozumienie. No ale roboty dalej sporo a banda leni ciśnie jak cisnęła
    • Gość: robak Re: legipol IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.08.11, 08:16
      Tylko jedno udało im się w tej firmie. Panowie wiecie o co chodzi ;-)
      • Gość: gosc Re: legipol IP: *.dynamic.chello.pl 21.08.11, 19:12
        Co im sie udalo?
        • Gość: Obserwator Re: legipol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.11, 15:42
          Co sie udało???wiem jedno wielka nadzieja legipolu tj. mr.dyrektor głowny przeprowadza czystki,zwołał bande wyuczonych gamoni ze strefy czy nie wiadomo z jakiej innej dziury ,ktorzy prace widzieli na okładce ostatniego wydania działkowicza .W tej chwili wymyślają oni jak utrudnic jeszcze bardziej prace w tej firmie mieszaja zmianami ,ostatnia zlota myslą wyżej wymienionych jest przychodzenie w soboty ale...za darmo ponieważ dadza ci wolne w tygodniu nie ważne czy chcesz czy nie i tak 2 ludkow w poniedziałek 2 ludków we wtorek i tym sposobem mamy ludzi na sobote bez płacenia i gadania ze ktoś nie może ,do tego panowie jakośc jakośc i co najważniejsze ilośc ilośc ,wypłaty w miejscu a te podwyżki co były choc były smieszne miało ich nie byc wogóle ,a następne bedą w 2038 jak będziemy w piachu.Wiem panowie że jest pisany list do niemca naszego bossa i mentora w jęz. niemieckim co jak i gdzie jest poprzekręcane z kilkoma ciekawymi zdjeciami poczekamy na reakcje .Chodza wieści że szykuje sie masowa ucieczka z cynkowni .Inne działy też mobilizuja sie do masowego exodusu w zachód europy.ale co tam mają podfirmy bande debili i tumanów ktorzy po pół roku pracy nie wiedza co z czym sie je .Wiec obserwuje z zaciekawieniem kolejne poczynania rządzących i orających .Pozdrawiam panowie.Ps. Uśmiechajcie sie do kamer bo wielki brat was wytypuje do wylotu a on obserwuje....

• Gość: czaki Re: legipol IP: *.19.148.lan.EkoNet.info 17.02.12, 19:57
            Coto za baran pisze o ludziach z podfirm boisz sie paruwo ze cie wygryza
        • Gość: gość Re: legipol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.11, 11:16
          Kamerki już są po montowane i Majstrowie nie muszę już chodzić po hali i zakładzie żeby poganiać do pracy.Tym dłuższy miesiąc tym mniejsze wypłaty.Może to być Dziwne ale Za kamerki musi się zwrócić więc 13 nie będzie zapewne a jak będzie to 3% Pozdrawiam
          • Gość: robol Re: legipol IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.10.11, 16:13
            nigdy tak nie bylo ze dluzszy miesiac i mniej kasy,(ktos glupoty tu wypisuje)a za kamerki zwrucilo im sie za pozabierane premie...zawsze bylo i jest : im dluzy miesiac tym wiecej kasy +dodatki za nocki ,reszta to tak jak ludzie pisza wszedzie kamery , (ciekawe kiedy zrobia czytniki kart do WC ) z limitem... jest zle bedzie gorzej najlepiej szukac sobie roboty gdzie indziej, puki co pelno nowych ludzi z podfirm , polowa pod wplywem alk. przychodzi ,polowe wyrypali reszta jeszcze jakos robi ,jedno jest pewne na samych ludziach z podfirm to oni nieujadą bo nikt tam za tysiaka z kawalkiem nie bedzie orał jak debil...bo na same piwa zarobi ktore pije przed robota i po robocie na CPnie :)
            • Gość: prac. legipol Re: legipol IP: *.181.96.173.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.11.11, 15:15
              Racja. Teraz w tym zakładzie to jest tragedia. Jak jest koniec zmiany to dyro potrafi cie objechać za to że nie pracujesz kiedy sprzątasz 5 minut przed końcem swoje stanowisko pracy. a jak ci sie umowa kończy to straszą że nie przedłużą bez względu na to jak dobrym pracownikiem jesteś.
            • Gość: xxxxxx Re: legipol IP: 62.87.160.* 14.11.11, 19:38
              jak tam legipolowce co powiecie na 4ro brygadówke
              • Gość: robol Re: legipol IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.11.11, 16:20
                co tu duzo gadac przeje...i tyle :( ale tak zapewne bedzie
    • Gość: z Re: legipol IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.11.11, 18:28
      nie ma co narzekać, robić gdzieś trzeba
      • Gość: wiecie kto Re: legipol IP: *.swidnica.mm.pl 24.11.11, 08:47
        wracaj fredek do koryta lepszy kanar niż bandyta xd
        • Gość: legipol Re: legipol IP: *.adsl.inetia.pl 19.12.11, 23:20
          w tym roku jak w żadnym innym legipol ma swoja piękna choinkę
    • Gość: Alchemik Re: legipol IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.01.12, 18:42
      Czy warto pisać o tym co dzieje się w tej firmie? To jedno wielkie sku...syństwo. A może nie warto pisać o tych kutasach z tzw. dyrekcji. Chyba nie są warci aby zniżać się do ich poziomu.
      Przepraszam tych sku...synów za tzw. " sku...syństwo" i za tych " kutasów". Dla nich ważne są cyferki. Kto nie choruje jest dobry, może być nawet "leserem" ale na liście ma wszystkie podpisy. Nie wydaje się Wam Panowie Legipolowcy, że to komuna wróciła. Jak masz inne zdanie niż " oni" to szykuj się na banicję na "migapol" - chociaż masz rację, nie wolno ci jej powiedzieć.
      Gienek miał pecha, bo choć w firmie nazywali go "dobermanem" to i tak poleciał bo miał czelność publicznie wyraźić swoje zdanie. Gieniu! Osobiście nie lubię cię, ale trzymaj się! I nie daj się nastepnemu "kutasowi" co napie... w kowadło w migapolu !
      • Gość: Góral Re: legipol IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.01.12, 19:42
        Alchemik! Daj se siana! Chcesz zniżać się do poziomu " świętego w krótkich portkach ze Świdnicy" albo tego Po "nowalijkach". Zachowaj klasę. Oni nie są tego warci, żeby "ich" okreslać epitetami. Wiesz czemu "ONI" obstawili się kamerami? Bo się nas boją! Żaden z nich jeszcze nie miał wyrąbanej szyby albo rozbitego jaja na szybie w mroźny dzień. A może by tak spróbować!
        Nie, nie, nie!!! Nie zniżajmy się do ich poziomu! Dlaczego? Jest taka piosenka: Uczyła mnie mama bym się nie bał chama, bo cham to jest cham i boi się sam! Ale też jest inna. "Nic nie poradzisz dziś bracie mój gdy na tronie siedzi ch...!" Góral! Poczekaj jeszcze trochę, może się coś wyklaruje, bo wszystkim rządzi czas i nieprzewidziany przypadek!. Pozdrawiam ! Trzym się zdrowo i wytrwaj jeszcze trochę!
        • Gość: zyx Re: legipol IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.01.12, 21:02
          "A to feler" - westchnął seler.
          • Gość: kermit Re: legipol IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.01.12, 20:18
            Ty nie wzdychaj, tylko mów jak było. Jak był "stary" szef, to on miał przynajmniej szacunek do ludzi, bo sam przeszedł piekło niewoli w rosyjskim łagrze. Młody nie ma pojęcia o ludzkiej godności i dlatego wziął sobie następnego dupka, który nie ma pojęcia o kierowaniu ludźmi. Ta firma niestety schodzi na psy. Najpierw rządził nią kontroler biletów, ale niech tam, a teraz kto? TŁUMACZ NIEMIECKIEGO !!! Wspólczuję WAM LEGIPOLIŚCI !!!! I jeszcze to nazwisko, adekwatne do funkcji. Typowy poganiacz. Życzę WAM w nowym roku dużo zdrowia i niech kutasom powinie się noga, a co mi tam - trzymajcie się zdrowo i aby do emerytury !!!!!!!!!!:-)
    • Gość: ja Re: legipol IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.02.12, 14:07
      nie
      • Gość: alchemik Re: legipol IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.02.12, 18:23
        co nie ???!!!
        • Gość: zyx Re: legipol IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.02.12, 20:07
          no właśnie!!!
    • Gość: LA spawacz Re: legipol IP: *.16.116.lan.EkoNet.info 25.02.12, 01:12
      zależy na jakie stanowisko praca w porządku system 3 zmianowy socjal pełen 13-stki płaca po umowie na 3 miesiące odraz na 5 latek dają ja nie narzekam :D
      • Gość: parowa Re: legipol IP: *.dynamic.chello.pl 27.02.12, 22:42
        kiedy podwyżki ? znów za 5 lat?
        • Gość: martina Re: legipol IP: *.adsl.inetia.pl 28.02.12, 09:55
          parówa zanjdz sobie prace a nie narzekasz;)))))
          • Gość: Bobo Re: legipol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.12, 14:41
            I jak tam chlopaki na produkcji? podobno gienia wykopali i dali wam nowego majstra ze strefy? i jak daje koles rade? podciaga robote?
            • Gość: xxx Re: legipol IP: *.swidnica.mm.pl 24.03.12, 02:50
              www.youtube.com/watch?v=R1pTic0Xly8
              to będzie nasza bitwa której nie przegramy
    • Gość: Gość Re: legipol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.12, 21:08
      Robię parę lat w tej firmie i nie rozumiem tego czemu Nowi pracownicy maja większa stawkę niż Ja i i wielu innych pracowników. . .
      • Gość: antypoldek Re: legipol IP: 62.87.160.* 01.04.12, 10:17
        Poldek jak ci się nie podoba to idź do kierownika i powiedz że stawkę masz za niską, i że za takie pieniądze nie będziesz robił. Jak ci da podwyżkę dobra twoja a jak nie to zmień robotę. Pamiętaj jesteś kowalem własnego losu. Tak więc do dzieła:)
        • Gość: ... Re: legipol IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.04.12, 16:42
          a jak nic nie wyjdzie to się zwolnić a potem przyjąć na nową wyższą stawkę
          • Gość: mądrala Re: legipol IP: *.dynamic.chello.pl 19.04.12, 19:17
            zgadzam się nowi przychodzą i dostają duże stawki bo mają na w Dupie starych doświadczonych PRACOWNIKÓW ale spoko zawsze się budzą jak chcesz się zwolnić to chcą dać więcej ale wtedy pracownik który się zwalnia ma to już głęboko GDZIEŚ może jak pozwalniają się fachowcy i przyjmą LAIKÓW i będą produkować szmelc to POMYŚLĄ czy to się OPYLA Pozdro
    • donald4040 Re: legipol 23.04.12, 19:25
      To banda kutasów.Poniżają ludzi,zastraszają,zwalniają z pracy jak ktoś im się sprzeciwi.Dzisiaj zwolnili jednego fajnego gościa za to że nie chciał dmuchać ch...om w balon.Fajny ziom robil chyba z 15 lat w tym gnoju.Ludzie nie dajcie się tym gnojom poniewierać
      • Gość: zenek Re: legipol IP: 62.87.160.* 27.04.12, 16:33
        chlopaki nie martwcie sie podwyzki sa juz z wyplata po 0.15 groszy
    • Gość: leon Re: legipol IP: *.dynamic.chello.pl 07.05.12, 15:15
      5,5 na godzinę . jeśli ci to odpowiada
      • Gość: true Re: legipol IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.05.12, 17:14
        znowu oferta pracy w PUPie , poprzedni się nie sprawdzili?
        • Gość: mądrala Re: legipol IP: *.dynamic.chello.pl 07.05.12, 20:39
          nie się zwolnili tylko mają wyjebane na tą firmę bo może i gdzie indziej trzeba robić i lepiej zarobić a tak to strefa pozbyła się tych laików kadrowych i oczywiście u nas mają dobre posadki za ładna kasę i wymyślają pierdoły a nie znają dokładnie procesu produkcji tylko wiecznie zdziwieni i to jest dobre i za co oni biorą tą kasę za udawanie wari..... ha ha ha za co czy ktoś wie ????
          • Gość: robol Re: legipol IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.05.12, 01:00
            dzis wyjeb... zgadnijcie kogo ?? ...maksa... kto by pomyslal.nst.mnymi beda wiadomo kto romek i joel..poprostu czyszci , nowy dyrek najlepsze posadki dla swoich..oczywiscie dyrek dyrka zwolnic nie moze wiec ta decyzje podja gebels zapewne za namowa nowego h..ja..dyrka jednak znac jezyk to podstawa widac wszytko mozna skoro chlpa co 15lat robil i spori sie przyczynil do rozwoju firmy kopnoc w du....tak po prostu zrobili..
            • Gość: antydupowłaz Re: legipol IP: 62.87.160.* 17.05.12, 21:31
              Widzę że byłeś dupowłazem Maksa że go tak żałujesz nikt poza tobą nawet się tym nie przejął szkoda zaśmiecać ten wątek takimi tematami
              • Gość: bugatti veyron Re: legipol IP: *.play-internet.pl 18.05.12, 18:47
                Cham i tyle...dobrze ze go wyjebali:)
                • Gość: górak Re: legipol IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.05.12, 21:50
                  Teraz to się cieszcie marne huiki! A kto z was bohaterzy wtedy powiedział coś temu jak wy mówicie " h...owi" cokolwiek!!! Teraz jesteście odważni !!! Stulcie pyski. Bo dla wielu z was załatwił dobrą stawkę. Nie plujcie na tego co Was wyciągnął z gnoju. Pochylcie wasze durne pyski i pomyślćie kto "WAM" dupy uratował. KUTASY !!! Dzisiaj ja, jutro ty !!!
                  • Gość: I am the Stig Re: legipol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.12, 22:50
                    Racja teraz cwaniaki a tak to dzien dobry panie dyrektorze moze czerwony dywanik ?Maksym był jaki był . Dziś Maks ,jutro Romek pózniej Adam,a co jak i biedni majstrowie zaczna leciec? Posrali by sie w te swoje nędzne krzesełka ,Myślę że jeszcze z trzy latka i zostanie z legipolu pusty plac a pan z czarnej S klasy bedzie wypoczywał w swoim ogródku i zajadał kiełbaske z grilla .Ale nic spadam nie gadam pozdrawiam tłumacza i przydupasa z WWWWWWWWWWielkim nosem oraz całą tą żądna władzy patologie.
    • Gość: maks Re: legipol IP: *.swidnica.mm.pl 25.06.12, 15:12
      NO dowiedzialem się że będzie sprawa w sądzie.Już chyba trzęsą dupami bo zioma zwolnili za nic i zostawili na lodzie.Dyscyplinarka za to że miał swoje zdanie i nie dal się zgnoić kutasom
      • Gość: nn Re: legipol IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.07.12, 18:00
        i jeszcze gabinecik zaplomboweli a taki uczciwy miałłł być
        • Gość: nicsięniestało Re: legipol IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.07.12, 19:51
          Ryba psuje się od głowy!!!! Dobre dni odchodzą bezpowrotnie a robić trzeba panowie! Otuchy dodaje nasz sympatyczny radośnie uśmiechnięty aniołek!
          • Gość: alchemik Re: legipol IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.07.12, 19:05
            Panowie !!! Zaczęły się wakacje. Może tak więcej luzu ? A przy okazji, może też więcej szacunku
            dla siebie i dla innych. Pozwólcie innym też popełniać błędy, których nie popełniają jedynie umarli albo "Ci" co nic nie robią. Wiecie że władza demoralizuje, a władza absolutna demoralizuje absolutnie. Zostawcie osąd temu który widzi o wiele więcej.
            Tak więc Panowie, Flaga na maszt !!! I ahoj przygodo !!! Pozdrawiam wszystkich malkontentów, roboli, i wykorzystywanych w legi !!!
            • Gość: bk22 Re: legipol IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.07.12, 07:54
              Witam, któ pomógł by mi się dostać do pracy do Legipolu, prosze o pomoc
              • Gość: agencja Re: legipol IP: *.dynamic.chello.pl 15.07.12, 21:22
                Złóż papiery do atp w swiebodzicach albo do interkadry . Od nastepnego dnia jestes w legipolu
                • Gość: Waldi Re: legipol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.12, 22:38
                  Byłem w legipolu na rozmowie kwalifikacyjnej jako spawacz, gadałem z tym grubasem w okularach z gębą dziecka, proponował mi 1400 na reke bez nadgodzin wiec mu powiedziałem spiepszaj dziadu. Jak tyle dają spawaczowi z doświadczeniem i upraw. na cztery metody spawania to ten zakład jest gorszy niż hufce na strefie, bo w faurencij spawacz dostaje 1600. Niby świadkowie jechowy a nie mają godności ani człowieczeństwa.
                  • Gość: alchemik Re: legipol IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.07.12, 21:31
                    Waldi. Takiego ćwoka jak Ty już dawno nie spotkałem. Najpierw pokaż, że Twoja praca warta jest więcej jak 1400. Później czepiaj się Świadków. A tak a pro pos! co "ONI" Ci zawinili ?
                    Przecież najwyższe kierownictwo to katolicy. Wiara nie ma nic tu do rzeczy. Pracujesz-zarabiasz, nie pracujesz to sp......aj. I nie rób zanieszania ćwoku jeden! Pozdro dla Legipolowców! Podziwiam WAS za wytrwałość!
    • Gość: REMI Re: legipol IP: 62.87.159.* 18.07.12, 12:49
      PRACA ,JAK KAŻDA INNA ...wszędzie pracować trzeba, dostałem się 3 m-ce temu, cud bo wszyscy w tej firmie to Świadkowi Jehowi , każdy ma swoją religie i tak trzymać ja tam poszedłem pracować , ale dano mi szansę tylko 3 m-ce bo oczywiście ten pier... majster ma do katolików jakieś uprzedzenia, oni nie cierpią po prostu innych od siebie , co za dyskryminacja ludzi to powinno się opublikować wielkimi literami w wałbrzyskiej gazecie....
      I tak się skończyła moja passa miałem pracę i jej nie mam bo taką opinię wystawił mi o mnie i o mojej pracy , że aż ze stołka spadłem na nic moje tłumaczenia , że tak nie jest , kierownik nic nie może zrobić chociaż był po mojej stronie i nic, najważniejsze są słowa majstra.... czas najwyższy tam zrobić porządek....
      • Gość: biały Re: legipol IP: *.dynamic.chello.pl 18.07.12, 17:28
        Gdzie robiles Remi?
        • Gość: alchemik Re: legipol IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.07.12, 21:06
          Remi! Jeśli jesteś facetem z jajami to napisz z imienia i nazwiska o jakiego majstra chodzi!
          Nie mieszaj do tego religii i jeśli masz rację to po prostu daj mu w ryja na udeptanej ziemi, tak po cichu i nie dochodź racji na forum, to nie ma sensu. Nie bij piany, bij kutasa jeśli da ci to satysfakcję!!! Pozdrawiam. Trzymaj się zdrowo !!!
          • Gość: robol Re: legipol IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.08.12, 08:40
            te forum schodzi na psy o takich pier...pisac dajcie se siana. a o bartku nikt nic nie mówi to jest najlepszy gosciu :)
            • Gość: góral Re: legipol IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.08.12, 09:08
              Chyba cię pogięło ! Bartuś ma szczęście, że poszedł na urlop, bo dostałby po tym swoim uśmiechniętym ryjku jeszcze w tym tygodniu.
              • Gość: alchemik Re: legipol IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.08.12, 22:25
                Do górala. Myślisz że to takie proste sprać mordę takiemu h....wi??? Wiesz kto go niesie !!!
                Taki sam głupi hu..k Romćio ! Dla nich im gorzej tym lepiej !!! Znasz rzymska zasadę - rządź i dziel !!! Podzielili załogę i rządzą. Tylko ten głupi robol na dole zapie...la za marne grosze.
                I ten idiota inspektor b.. . To dopiero kawał h...a !!!. Takiego szui to dawno nie widziałem. Ale czemu się dziwić, to szkoła następnego h...a maks.......a ! Dwa inspektory mgr. bhp, koń by się uśmiał !!! LEGIPOLOWCY - nadal WAS podziwiam za wytrwałość, a zwłaszcza tych którzy wytrwali ponad 15 lat. Jeśli wytrwacie jeszcze więcej to zgłoszę WAS do kśięgi rekordów Ginessa! POZDRAWIAM !!!@
                • Gość: góral. Re: legipol IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.09.12, 16:35
                  Ratunku !!! Legipol tonie !!! W alkoholu !!! Co się z Wami dzieje, Legipolowcy ?
                  To, że wywalają za chlańsko jakichś chłystków z cynkowni to rozumiem, ale żeby wylali za pijaństwo "najlepszego" mechanika to już szczyty. A może schlali go i podj...li bo to był przydupas Makśia ?
                  • kisielek320i Re: legipol 11.11.12, 01:20
                    Co to ma znaczyć chłystki z cynkowni ch.ju złamany??Było dobrze pogorszyło sie ,musiałem uciekac za bramke, ale pozdrawiam ekipe z cynkowni : Ciawaresa,Edka,Kranza,Dziadka ,Lisa Czarliego ,Rafała,Kilera,Romana,Wadima,Agresta,Siwego,Marcina,Karola,Krzycha,Cypisa,Wojtka,Star treka,Wiesława,Janka,Rysia,Grześka,Tomasza i całą resztę o której zapomniałem.Trzymcie sie chłopy!!!.Pozdro z Reichu...brakuje tu klimatu ze zmiany B!!!!!!!!!
                    • zatroskana_zona poszukuję ogrodzenia w cenie złomu- u Was w firmie 03.09.13, 11:08
                      były ponoć duże ilości dla pracowników. Chętnie odkupie po nawet wyższej cenie. Jak coś Ci wiadomo - daj znać
                  • gosc3333 Re: legipol 07.10.13, 17:50
                    te chlystki z cynkowni jak powiadasz kutasie nierobie pewnie jestes z produkcji zapieprzaja na caly legipol ciekaw jestem ile wytrzymalbys na formowni slabiaku nieznasz ludzi z cynkowni wiec stul ryj a jak jestes taki mocny to przyjdz na cynkownie powiec to glosno tym chlystkom pajacu. Pozdro dla kisielka i calej zalogi cynkowni
                • zatroskana_zona Re: legipol 03.09.13, 10:54
                  Witam

Wasza firma produkuje ogrodzenia. Czy można u Was kupić jakieś po niższej cenie np w cenie złomu lub pozaklasowe. Słyszałam, że coś takiego jest, a ja potrzebuję ok 1340m. Będę wdzięczna za info, bo wszędzie taaakie ceny ;(
              • dykt.afon Re: legipol 20.11.12, 16:52
                hahahaha niektóre rodziny kaczkowate to bezmózgi i cFele :)
                • katol71 Re: legipol 26.09.13, 12:54
                  Co sie dzieje na tym zakladzie ? glowy leca , ciekawe kiedy nadejdzie koniec?
    • magnum09 Re: legipol 29.05.14, 18:45
      Leca i do tego strefka ...
      • ad-mo Re: legipol 01.12.14, 23:10
        Pozdrawiam cynkownie a szczególnie zm.B dzięki za super współpracę.
        • 1wa-ch Re: legipol 02.12.14, 21:15
          dzięki ad-mo również za super współpracę
          teraz pracę ma rodzina a dobro firmy odeszło w niepamięć
          cynkownik
          • mrgrog Re: legipol 09.12.14, 15:29
            co się tam dzieje slyszalem zewszystkich zwalniaja??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka