Gość: Jarka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.05.05, 22:38 Poradźcie... w jakiej dzielnicy Olawy warto kupić dom, a jakiej zdecydowanie nalezy unikać? pomóżcie, bo kompletnie nie znam Waszzego miasta i boje sie wpadki pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fred Re: pytanie do mieszkańców IP: *.olawa.sdi.tpnet.pl 04.05.05, 12:59 Człowieku uciekaj stąd,takiego zadupia to nie znajdziesz w promieniu 200 km „W jakiej dzielnicy…” Tu to są tylko przysiółki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarka Re: pytanie do mieszkańców IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.05.05, 18:35 dziekuję za radę :)) ale wydaje mi się, że Oława to miłe miasto i że warto w nim zamieszkać, a Zwierzyniec, Nowy Górnik, itd? to chyba dzielnice/osiedla dalej czekam na podpowiedzi mieszkańców, Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: pytanie do mieszkańców IP: 195.68.232.* 05.05.05, 20:08 Zwierzyniec to raczej sobie odpuść, Nowy Górnik tez - jak na razie Bahlsen robi chipsy tak, ze czuć tam je na potęge, najlepszy wybór, jak dla mnie to Nowy Otok, w stronę na Gaj Oławski, Strzelin - trochę nowych domów tam już jest, ma byc nowe osiedle domków lub niskich bloków (nie wiem dokładnie), minusy: 1. daleko od miasta, bez samochodu ani rusz, w nocy po imprezie na piechotę nie dojdziesz 2. zero drzew, lekki wygwizdów, 3. "sanktuarium Domańskiego" w swieta kościelne trochę tłoczno, ale co za folklor ;) 4. blisko tory z pociągami pomimo tych minusów ja gdybym miała wybierać wybrałabym Nowy Otok, szkoda ze to nie ja mam kupować(a może szukasz współlokatorki? ;)) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olawianin Re: pytanie do mieszkańców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 21:40 uwazam ze pomimo tego ze olawa jest mala to nie jest to najgorsze miasto,jezeli chodzi o dzielnice zwierzyniec to nie jest to ciekawa dzielnica,nie ma drogi dobrej,ale za to jest tam kilka ladnych miejsc gdzie mozna pospacerowac,zalezy co ci odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarka Re: pytanie do mieszkańców IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.05.05, 12:22 dziękuję za wszystkie odpowiedzi i rady, Ja wogóle nie znam Oławy, a kupując na "oko" można potem żałować, Kto jak nie mieszkańcy wiedza najlepiej? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś