Dodaj do ulubionych

pytanie do mieszkańców

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.05.05, 22:38
Poradźcie... w jakiej dzielnicy Olawy warto kupić dom, a jakiej zdecydowanie
nalezy unikać?

pomóżcie, bo kompletnie nie znam Waszzego miasta i boje sie wpadki
pozdrawiam wszystkich
Obserwuj wątek
    • Gość: fred Re: pytanie do mieszkańców IP: *.olawa.sdi.tpnet.pl 04.05.05, 12:59
      Człowieku uciekaj stąd,takiego zadupia to nie znajdziesz w promieniu 200 km
      „W jakiej dzielnicy…” Tu to są tylko przysiółki 
      • Gość: Jarka Re: pytanie do mieszkańców IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.05.05, 18:35
        dziekuję za radę :))

ale wydaje mi się, że Oława to miłe miasto i że warto w nim zamieszkać,

a Zwierzyniec, Nowy Górnik, itd? to chyba dzielnice/osiedla

dalej czekam na podpowiedzi mieszkańców,
        Pozdrawiam,
        • Gość: ja Re: pytanie do mieszkańców IP: 195.68.232.* 05.05.05, 20:08
          Zwierzyniec to raczej sobie odpuść, Nowy Górnik tez - jak na razie Bahlsen robi
          chipsy tak, ze czuć tam je na potęge,
          najlepszy wybór, jak dla mnie to Nowy Otok, w stronę na Gaj Oławski, Strzelin -
          trochę nowych domów tam już jest, ma byc nowe osiedle domków lub niskich bloków
          (nie wiem dokładnie), minusy:
          1. daleko od miasta, bez samochodu ani rusz, w nocy po imprezie na piechotę nie
          dojdziesz
          2. zero drzew, lekki wygwizdów,
          3. "sanktuarium Domańskiego" w swieta kościelne trochę tłoczno, ale co za
          folklor ;)
          4. blisko tory z pociągami
          pomimo tych minusów ja gdybym miała wybierać wybrałabym Nowy Otok, szkoda ze to
          nie ja mam kupować(a może szukasz współlokatorki? ;))

pozdr.
    • Gość: olawianin Re: pytanie do mieszkańców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 21:40
      uwazam ze pomimo tego ze olawa jest mala to nie jest to najgorsze miasto,jezeli
      chodzi o dzielnice zwierzyniec to nie jest to ciekawa dzielnica,nie ma drogi
      dobrej,ale za to jest tam kilka ladnych miejsc gdzie mozna pospacerowac,zalezy
      co ci odpowiada.
      • Gość: Jarka Re: pytanie do mieszkańców IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.05.05, 12:22
        dziękuję za wszystkie odpowiedzi i rady, Ja wogóle nie znam Oławy, a kupując na
        "oko" można potem żałować,

Kto jak nie mieszkańcy wiedza najlepiej? pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka