Dodaj do ulubionych

rzetelna obsługa

IP: 82.160.92.* 26.05.06, 23:24
stoję przed wyborem pewnych sprzętów i gdzie mam się zwrócić, słyszałem, że są
w oławie sklepy avans, neonet, mars jest chyba.... gdzie mógłbym spokojnie
pójść i porozmawiać o sprzęcie i o cenie, dzięki z góry za odp.
Obserwuj wątek
    • matejkoo Re: rzetelna obsługa 27.05.06, 08:54
      Osobiście z życia wiem że połowa tych ludzi w sklepach elektronicznych (RTV I AGD) wie tyle o sprzęcie co ja o sytuacji politycznej w Kanadzie... o dziwo w Laskowicach Pan w Anavsie jest bardzo widać w temacie...gdy chciałem kupić player'a mp3, nie dość że mi doradził i wymaniał z głowy parametry co jest rzadkością o tyle na pytanie jak z jakością tego playera odpowiedział chyba szczerze: "wróciły 3" czyli raczej nie kupować.
      • Gość: ja Re: rzetelna obsługa IP: 82.160.92.* 27.05.06, 17:21
        ok ale mógł mieć jednego konika i wyuczyć się o nim wszystkich parametrów, bo
        jest to towar obecnie na chodzie, z tego co wiem to przed komuniami taki towar
        dość szybko schodzi. A to że wracają, to mówiąc krótko nie chciało mu się pewnie
        bawić z kolejną reklamacją to Ci odradził :) a jak tam z cenami ? da się coś
        potargowac ?
        • matejkoo Re: rzetelna obsługa 27.05.06, 18:21
          To było grubo przed komunia.. odrazu zapytałem o Monitor...i była ta sama gadka więc myślę że on raczej się zna... targować? i owszem ... jak powiedziałem że takie coś to mogę sobie w media markecie kupić (podpuszczałem) to od odrazu, "media markt przebijemy z cena i Alabamę... więc dogadamy się" jak spytałem ile bierze prowizji.. on mi "nie mogę powiedzieć ale zejdę z cena niech mi Pan tylko poda model .. ja już z Panem się dogadam", szczęka mi opadła.. bo pierwszy raz widziałem żeby w sklepie RTV i AGD ktoś się targował, przecież to nie targ, ale skoro chciał.. niedługo wybieram się po monitor więc zobaczymy.

• Gość: ja Re: rzetelna obsługa IP: 82.160.92.* 28.05.06, 00:04
            no prosze, ja w sumie ostatnio również zastanawiałem się nad monitorem, coś
            konkretnego kupujesz ?? widziałem ulotke avansu- prestigio, benq w bardzo
            dobrych cenach, interesowałeś się 17 czy 19tką ??
            • matejkoo Re: rzetelna obsługa 28.05.06, 09:09
              17, głównie dlatego że nie mam miejsca (no i mam też inne wydatki), oczywiście tylko CRT ( z kineskopem Flatron), ponieważ póki co w tym przedziale cenowym prześciga technologicznie wszelkie LCD, ale z kolei jest większy:(, jeśli Benq robi takie monitory jak nowe telefony to chcę.. osobiście jeszcze nie zastanawiałem się jaki :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka