Dodaj do ulubionych

Ewa Leszczak

IP: *.chello.pl 13.09.06, 05:01
szkoda, że z góry zakłada się, że pani Leszczak jest i będzie do niczego.
Dobrze prowadziła szkołe muzyczną, promowała Oławę, pokazała, że potrafi
działać i zrobić coś z niczego. Mnie się podoba taki kandydat.
dość monopolu władzy. gdyby pani Polakowska została burmistrzem Jelcza-
Laskowic to pomysł współpracy obu miast ma sznasę realizacji
Obserwuj wątek
    • makler4 Re: Ewa Leszczak 13.09.06, 10:24
      Pani Leszczak zna się na nutach i niech nie zmienia profesji. Poza tym dostała
      śmiertelny pocałunek od PiS a tej formacji już dziękujemy!
      • Gość: mieszkanka Re: Ewa Leszczak IP: *.chello.pl 13.09.06, 11:04
        ale jednak na czyms się zna i ma jakies osiągnięcia to chyba wazniejsze nit kto
        kogo i z jakiej listy. trudno żeby wystawił ja BBS albo SLD
        • Gość: oławaianka Re: Ewa Leszczak IP: 82.160.156.* 16.09.06, 01:30
          Jaka jest Pani Leszczak to najlepiej wiedza pracownicy szkoly muzycznej a tam
          nic poztywnego o tej Pani.
    • Gość: Bager Re: Ewa Leszczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 08:48
      Leszczak a co to za odkrycie sezonu???

"Koń jaki jest, każdy widzi. Zarys konia jest mniej więcej taki sam."
      • Gość: Oławianin Re: muzyk Leszczak? IP: *.crowley.pl 16.09.06, 12:34
        Kto reprezentuje PiS w Oławie, a no poborca skarbowy Żuraw nadufany. Kiczaty i
        im podobni. Już gorszych ludzi nie można wystawiać! a no jest tez jeszcze byle
        jaki Dyrektor Markiewicz. A kto to jest Pani Leszczak? Dziwi mnie, że ta Pani
        zgodzila wystawić się na ośmieszenie. Jest ambitna jak Żuraw zadufany i tylko
        tyle
        • Gość: niepis Re: muzyk Leszczak? IP: 81.219.156.* 16.09.06, 19:56
          Pisowcom już dziękujemy. Wystarczą nam 2 kaczory i ich rydzykowa ekipa
          • Gość: Polo Re: muzyk Leszczak? IP: 82.160.156.* 17.09.06, 10:57
            Wszystkim Kaczorom dziękujemy i oławskiemu też. My oławianie popieramy tylko i
            wyłącznie bezpartyjność i apolityczność.
            • Gość: elka Re: muzyk Leszczak? IP: *.chello.pl 18.09.06, 10:10
              czyli kogo? a bezukładowość? śmieszą mnie te wpisy oławski powait to jest
              jednak "dziwna kraj"
            • Gość: Oławski Re: muzyk Leszczak? IP: *.magma-net.pl 18.09.06, 20:23
              A kto Cię upoważnił do pisania w naszym imieniu?! Mów za siebie,dobrze?! Ja np i
              moi znajomi oławianie stawiamy na PiS,bo tylko oni mogą coś zmienić na lepsze!
              • Gość: oli Re: muzyk Leszczak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 09:58
                tak. rzeczywiście zmieniają, ale czy na lepsze. Cóż, może swoje majątki, ale
                nie nasze ....
                • Gość: Oławianin Re: muzyk Leszczak? IP: 82.160.156.* 20.09.06, 19:40
                  To fajny duet w Zespole Szkół Ponadgimnazjalnych w Oławie na 3 Maja. Dyrektor
                  Antonio w PiS-ie, a jego Pedagog Małgorzata w SLD. Szkoła super apolityczna.
                  Czy taka szkoła dobrze wychowuje młodzież? Gertych czy w Oławie nie masz
                  wpływu na szkoły?
                  • Gość: elka Re: muzyk Leszczak? IP: *.chello.pl 21.09.06, 21:40
                    no to ciekawe jak pani pedagog z sld będzie pracowała z przewodniczącym komisji
                    alkoholowej z bbs? ładny przykład dla młodzieży i mieszkanców dorosłych
                    • Gość: elka Re: muzyk Leszczak? IP: *.chello.pl 21.09.06, 21:42
                      a tak wogóle to co ma pani Leszczak do idiotyzmów politycznych w tej szkole?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka