natretna 24.04.07, 10:34 Nie wiem co sie dzieje. Cała się trzęse. Jestem jak w slepiej uliczce. Mimo ze mam szkołe dobra prace. Od kilku dni jestem na innym świecie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
108108atma Re: Jestem totalnie rozbita 24.04.07, 13:06 zadaj konkretne pytanie.pamiętaj inteligencja to lejce umysłu Odpowiedz Link Zgłoś
natretna Re: Jestem totalnie rozbita 25.04.07, 11:19 Jakie pytanie? W sumie już wiem skad u mnie taki nastrój przez ostanie dni, duzo sie wyjasniło. Ale mase nerwów straciłam. Odpowiedz Link Zgłoś
pannanikt10 Re: Jestem totalnie rozbita 24.08.07, 19:16 Natretna, prosze odezwij sie do mnie moj email pannanikt211@wp.pl. Moje lęki sa IDENTYCZNE z Twoimi, moze razem zrozumiemy ich przyczyne.Pozdrwaima Odpowiedz Link Zgłoś
kot9912 Re: Jestem totalnie rozbita 17.02.08, 23:43 Witaj Natrętna Nie było mnie baaaaaaaaaaaaaaardzo długo na forum. Jak się miewasz??? Odpowiedz Link Zgłoś
marzena_78 Re: Jestem totalnie rozbita 03.03.08, 20:49 witam Mam na imie Marzena i jestem tutaj pierwszy raz.Bardzo chcialabym z kims porozmawiac,ale na samym poczatku mam problem kogokolwiek tu znalezc do rozmowy. Od7lat choruje na natretne mysli. Objawia sie to glownie myciem rak a takze lekeim przed zarazkami. Moze ktos chcialby porozmawiac ze mna na temat tej choroby. Nie znam ludzi z tymi samymi problemami co ja i jestem ciekawa jak inni sobie z tym wszystkim radza. Moj lekarz namawia mnie na wyjazd do Kliniki Nerwic w Warszawie. Bardzo sie boje i nie chce wyjezdzac. Czy byl tam ktos???Czy to pomoze??? Prosze o odzew Odpowiedz Link Zgłoś
pioter271 Re: Jestem totalnie rozbita 09.03.08, 22:22 marzena, Klinika Nerwic w Wawie bardzo dobrą markę, chodzi się tam w ubraniach, bardzo dużo ćwieczeń w ciągu dnia, wieczorem kino, teatr, raz na tydzień opowiada sie o problemach powstałych tam - bo 32 osoby o ile sie nie myle są na oddziale, świetlica, tzreba wszystko posprzątać, zorganizpwac, skad to wszystko wiem? bo byłem i za namową swojego lekarza złożyłem papiery z tego względu że okres oczekiwania na przyjęcie do Kliniki jest bardzo długi.poł roku to minnimum a nieraz i ponad rok. więc jak zlozysz dokumenty to bedziesz miala czas na dalsze zastanowienie sie czy isć czy nie. tez mi radzil tak moj lekarz. i jak sie zastanowie. tochyba słusznie. mam tygodnie ze jest ok i mysle sobie ze nie potrzeba, ale gdy nadchodza gorsze dni to sie ciesze ze jednak jestem w kolejce oczekujących. jeśli moge doradzić to składaj, najwyżej nie pojdziesz, a druga rzecz zanim dojdzie ze mozesz isc do kliniki upłynie kilka lub kilkanascie miesiecy. pozdrawiam, jesli masz jakies pytania jeszcze to smialo pisz Odpowiedz Link Zgłoś
liliana.5 Re: Jestem totalnie rozbita 02.05.08, 10:28 Witaj:-) też jestem totalnie rozbita zwłaszcza przed okresem. Wtedy jestem jakaś rozdrażniona. Kłócę i czepiam sie chłopaka bo jestem zazdrosna o jego kumpli i że mu powodzi się w życiu i pracy. Ostatnio kąpiąc sie w wannie gdy zacięłam się maszynką do golenia miałam myśli samobójcze. Z palca lała się krew i zabrudziłam cała łazienkę. Totalny koszmar. Z tego wszystkiego schudłam 4kilo. Dodatkowym powodem było powiedzenie chłopakowi o swojej chorobie w obawie że mnie zostawi. Odpowiedz Link Zgłoś