sibeliuss 10.01.07, 23:02 Witajcie moi mili co u Was w nowym roku. Moniczko, jak po sylwestra? Jak się bawiłaś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibeliuss Re: Wątek na dzień dobry (2007) 11.01.07, 21:47 U mnie jak to u każdego księgowego w styczniu, na głowie bilans i zamknięcie ksiąg za zeszły rok. Po bilansie odżyję, ale póki co wróciłem z pracy o 20. Mam nadzieję, że u Was lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
monika808 Re: Wątek na dzień dobry (2007) 12.01.07, 16:12 Witam na nowym forum. Sylwester minął mi spokojnie, w domu , z rodzinką. Teraz przede mna nowy rok. Mam nadzieję że wszystko będzie w nim po mojej myśli. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wątek na dzień dobry (2007) 14.01.07, 13:00 Jesteś bardzo rodzinną osobą i spędzasz z bliskimi chyba cały wolny czas? Dziś słotnie i bylejak, wczoraj pracowałem i dziś się byczę w domu, jest 13-sta, a ja nadal w szlafroku. Ale chyba tego mi potrzeba. A jutro znów wracam do komputera w pracy i do bilansu. Może wreszcie spadnie śnieg? (liczę na cuda) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
monika808 Re: Wątek na dzień dobry (2007) 17.01.07, 15:21 Witam. Jest środa a ja już mam dosyć. Pracy ful, a jeszcze mam do pozałatwiania swoje prtwatne sprawy. A jak tu załatwić ja siedze w pracy. Dobrze że jest ten internet, maile to dobra rzecz. Inaczej straciłabym fortune na telefony. Mam nadzieję że dobrnę do końca tygodnie i załatwię dwie najważniejsze sprawy. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wątek na dzień dobry (2007) 20.01.07, 01:43 Witaj. Jeszcze nie śpię chociaż powinienem. Od dziś zaczynam kurs refundowany przez UE z rachunkowości. Czyli co drugi weekend mam w plecy. Poza tym dobrze, że już po tej wichurze, teraz tylko czekam na konkretniejszą pogodę. Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wątek na dzień dobry (2007) 23.01.07, 19:10 Ponoć od jutra ma być śniezna zima, ano zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
monika808 Re: Wątek na dzień dobry (2007) 24.01.07, 13:03 Pogoda jak nigdy sprawdziła się. U mnie śniegu "po pachy" i cały czas pada. Ale mnie to zupełnie nie przeszkadz. Od wczoraj to jest od 23.01.2007 jestem bardziej szczęśliwa niż byłam do wczoraj. Z pzyjemnoście moge cię poinformować że przyjęłam oświadczyny mojego, teraz już nażyczonego. ŻYCIE JEST WSPANIAŁE WE DWOJE!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam i życzę Tobie tego samego. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wątek na dzień dobry (2007) 26.01.07, 17:53 Ja juz znam ten miód :) Czyli rozumiem, że wkrótce zaprosisz na ślub? Chyba, że zgodnie z nowymi trendami będziecie teraz narzeczeństwem przez 10 lat :) Odpowiedz Link Zgłoś
monika808 Re: Wątek na dzień dobry (2007) 27.01.07, 10:55 Witam. Co do tego dziesięcioletniego narzeczeństwa to nie, nie stanowczo za długo. A co do daty ślubu - poinformuję w swoim czasie. POZDRAWIAM I MIŁEGO WYPOCZYNKU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wątek na dzień dobry (2007) 30.01.07, 00:00 Weekend spędziłem głownie pod dachem. Trochę w domu, a trochę "baletowo". Pogoda zniechęciła mnie do spacerów, a brak kaski przed wypłatą zniweczył plany zakupów. W następny weekend do szkoły. Dużo u Ciebie śniegu? Odpowiedz Link Zgłoś
monika808 Re: Wątek na dzień dobry (2007) 31.01.07, 13:01 Śniedu do wczoraj było dddddddddddduuuuuuuuuuużżżżżżżżżżżżżooooooooooooooo. Ale już nie ma. Zostało tylko pełno błota. Zaraz zaczynam szkolenie, więc nie rozpisuje się. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wątek na dzień dobry (2007) 01.02.07, 20:32 Cześć. Szkolił się będę w weekend, czyli się nie wyspię. U nas po śniegu zostało wspomnienie. Wczoraj totalnie zmokłem, a do tego ochlapał mnie samochód. Chyba nam tej zimy to już wystarczy? Ciepło pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
monika808 Re: Wątek na dzień dobry (2007) 13.02.07, 09:18 Witam. Troszkę mnie nie było, ale juz jestem. Co do śniegu , o którym pisałeś ostatnio to u mnie wczoraj jeszcze był a dziś zero. Nawet jest dość ciepło. Moja nieobecność spowodowana była natłokiem pracy, ale już wyszłam na prostą. POZDRAWIAM GORĄCO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wątek na dzień dobry (2007) 15.02.07, 00:37 Jeśli mogę zapytać, jaki zawód wykonujesz? Walentynkowałaś? U mnie był to zwykły dzień. Śnieg powoli znika. serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
monika808 Re: Wątek na dzień dobry (2007) 15.02.07, 13:42 Procuje w biurz handlowym okien PVC, jako specjalista ds.handlowych, czyli cała obsługo klientów od a do z. Przedstawiam oferty lkientom,podpisuję umowy, dokonuje zamówień, umawiam na montaż, dopilnowuję montażu i zakańczam współpracę z klientami czyli faktury i takie tam. Czyli jak widzisz WSZYSTKO. Co do WALENTYNEK, to minęły spokojnie, w gronie znajomych. A śnieg, tu zapomnieliśmy już co to jest, teraz cały czas pada. POZDRAWIAM. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wątek na dzień dobry (2007) 16.02.07, 19:39 U mnie też bez rewolucji, a zamiast randki było włóczenie się po markecie. Kupiłem fajnego kaktusa i komplet sztućców. Dziś rano leżał świeży śnieg, ale już około południa wszystko się roztopiło. W weekend mam zajęcia i nie wypocznę :( pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
monika808 Re: Wątek na dzień dobry (2007) 22.02.07, 11:47 Troszkę mnie nie było ale już wróciłam. Po kilku dniach spędzonych w Wiśle trzeba przestawić się na smutną rzeczywistość. Dla zainteresowanych-polecam hotel Gołębiewski SUPER!!! POZDRAWAIM Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wątek na dzień dobry (2007) 23.02.07, 00:12 Dlaczego smutną :) Wróciła zima, a ja oczekiwałem wiosny. Znam Gołębiewskiego w Mikołajkach, jeśli w Wiśle jest tak samo to zazdroszczę wypoczynku :) Jutro już piątek :) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
monika808 Re: Wątek na dzień dobry (2007) 27.02.07, 09:22 Dlaczego szara-mam już dość tej pogody. CZEKAM Z UTĘSKNIENIEM NA WIOSNĘ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wątek na dzień dobry (2007) 01.03.07, 13:58 Zimę pożegnałem ciężką chorobą, z której powoli się podnoszę. Jedz dużo owoców i nie ufaj aurze, ubieraj się ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
monika808 Re: Wątek na dzień dobry (2007) 09.03.07, 09:17 Witaj. Mam nadzieje że pochorobie nie ma już śladu. U mnie wiele spraw do załatwienia więc nawet nie mam za dużo czasu na komputer. Pamiętaj o jednym ciepło się ubieraj bo taka pogoda jek teraz jest zgubna.POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wątek na dzień dobry (2007) 10.03.07, 12:46 Jeszcze trochę pokasłuję, ale to taka końcówka. Ubieram się ciepło, bo ja jestem zmarźluch. Dziś słonecznie i zaraz wybywam na spacer. A Ty tylko okna i okna, powinnaś mieć lunch na internet :) Odpowiedz Link Zgłoś
monika808 Re: Wątek na dzień dobry (2007) 17.03.07, 12:53 Hej. jak dobrze że dzis już sobota, padam po całym tygodniu w pracy i wieczornym kursie. Miłego wypoczynku. Szkoda że pogada popsuła się, ze spaceru nici, a taka miałam nadzieję...Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wątek na dzień dobry (2007) 17.03.07, 22:53 Już się martwiłem, że coś Ci się stało. Dawno Cię nie było. Ja dziś mimo zmiennej aury spacerowałem. Po 15-stej się rozpogodziło. Czytam super książkę, "Psychopaci są wśród nas", polecam. Miłej niedzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
monika808 Re: Wątek na dzień dobry (2007) 27.03.07, 14:25 Witam. U mnie wiosna zaczęła się w pełni, świeci słoneczko, ale dni nie są jeszcze super ciepłe. Zza szyb biura widze, że świecie wspaniale. Mam nadzieję, że tak samo będzie w wekend. Planuję świąteczne sprzątanie. Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wątek na dzień dobry (2007) 29.03.07, 22:47 Chyba jesteś zapracowana, bo mało piszesz. U mnie dużo pracy, mam też pod kuratelą stażystę więc sama rozumiesz. Oby do Wielkiej Nocy. Sprzątanie w powijakach. serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monika808 Re: Wątek na dzień dobry (2007) 03.04.07, 13:29 Witam nauczyciela!!! Widze że zacząłeś spełniać się w zupełnie innej dziedzinie,jaką jest nauczanie. Mam nadzieję że nie jesteś zbyt ostry dla swojego podopiecznego. Co do mojej pracy, faktycznie jest jej sporo. Doszły jeszce inne sprawy nie związane z pracą, ale bardzo ważne - szczegóły później. POZDRAWIAM:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wątek na dzień dobry (2007) 03.04.07, 23:53 Może te sprawy załatwisz i wtedy pojawiać się będziesz tak często jak kiedyś. U nas wiosna, sporo pracy i takie tam. Pozdrawiam ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
monika808 Re: Wątek na dzień dobry (2007) 04.04.07, 10:06 No napewno odpocznę psychicznie jak już będe miała te najważniejsze sprawy załatwione. POZDRAWIAM:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wątek na dzień dobry (2007) 05.04.07, 00:41 Zatem życzę Ci więcej wolnego czasu :) Jakie plany na święta? Odpowiedz Link Zgłoś
monika808 Re: Wątek na dzień dobry (2007) 05.04.07, 13:09 Pewnie nie ździwi cię informacja, że święta spędzam w gronie rodziny. To jedyne takie chwile kiedy wszyscy możemy być razem. Dziś jestem ostatni dzień w pracy, więc będe miała sporo czasu na przygotowania świątecznych pyszności. Więc w tej sytuacji, już dziś życzę ci wspaniałych świąt Wielkiej Nocy. Pełnych rodzinnego ciepła i miłości, a w poniedziałek wielkiego kubła wody. POZDRAWIAM:):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wątek na dzień dobry (2007) 06.04.07, 01:23 I ja spędzam rodzinnie. Zatem Wesołego Alleluja. Odpowiedz Link Zgłoś
monika808 Re: Wątek na dzień dobry (2007) 12.04.07, 16:02 Witam po świętach. Mam nadzieje że odpoczęłeś. Ja wręcz przeciwnie. Wtrore po świętach miałam wolny ale załatwiam, załatwiam i załatwiam..., swoje prywatne sprawy tym razem. A mam ich ostatnio sporo. POZDRAWIAM:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wątek na dzień dobry (2007) 14.04.07, 01:22 Zmieniasz stan cywilny? ps. nie mam czasu na odpoczynek :) Pozdrawiam wiosennie. Odpowiedz Link Zgłoś
monika808 Re: Wątek na dzień dobry (2007) 14.04.07, 10:50 Brawo. Umiesz łączyć fakty. Taz zmieniam stan cywilny, nie dla nas długoletnie nażeczeństwo. Nie sadziłam, że aż tak wiele jest do załatwienia. Dla osób niepracujących to nie problem, ale dla mnie ogromny. Ala powoli lista się zamyka. Miłego wekendu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wątek na dzień dobry (2007) 15.04.07, 00:45 No to muszę zagrać w Lotto. Domyślam się, że masz co robić. Kim dla Ciebie są świadkowie? Odpowiedz Link Zgłoś
monika808 Re: Wątek na dzień dobry (2007) 17.04.07, 15:24 Świadkowa to moja siostra, a świadek to kuzyn narzeczonego. A dlaczego właśnie o to pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wątek na dzień dobry (2007) 17.04.07, 21:52 Z ciekawości, bo ludzie co raz rzadziej biorą na świadków krewnych. Kiedy będziecie ślubować? Odpowiedz Link Zgłoś
monika808 Re: Wątek na dzień dobry (2007) 19.04.07, 13:45 No tak, ale myślęże duży wpływ ma na to otoczenie. W moim jest to sprawa raczej oczywista aby świadkami był ktoś z rodziny. Ale to każdego indywidualna sprawa. Co do daty to będzie to słynna 07,07,2007 prawda że fajna? POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wątek na dzień dobry (2007) 21.04.07, 18:00 Mówią, że siódemka to cyfra szczęśliwa, tego Wam życzę. A gdzie weselicho? Odpowiedz Link Zgłoś
monika808 Re: Wątek na dzień dobry (2007) 23.04.07, 09:10 Przyjęcie weselne będzie koło Jarocina. A jakie plany na długi wekend? Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wątek na dzień dobry (2007) 29.04.07, 12:35 monika808 napisała: > Przyjęcie weselne będzie koło Jarocina. A jakie plany na długi wekend? Urlop dostałem dopiero w piątek, zatem na miejscu - poszaleję na rowerku. Odpowiedz Link Zgłoś
monika808 Re: Wątek na dzień dobry (2007) 11.05.07, 09:32 Witam. O długim wekendzie pewnie już zapomniałeś, ale jak się udał?. U mnie było ok. Trochę kiepska pogoda była. A jakie plany na wekend? Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wątek na dzień dobry (2007) 12.05.07, 01:32 Weekend zależny od pogody, może rowerek. Długi weekend minął domowo i bardzo szybko. Było dużo jeżdżenia na rowerku i wylegiwania się :) Odpowiedz Link Zgłoś
monika808 Re: Wątek na dzień dobry (2007) 17.05.07, 09:06 Witam. Mam nadzieję że u Ciebie tydzień mija spokojniej. Ja mam okropnu już od samego poniedziałku.POZDRAWIAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wątek na dzień dobry (2007) 19.05.07, 13:41 Tydzień był fatalny. Zmarła Babcia i był pogrzeb. Niestety taka kolei rzeczy, rodzimy się i umieramy. Weekend tradycyjnie rowerkowy. Co u Ciebie? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
monika808 Re: Wątek na dzień dobry (2007) 26.05.07, 09:52 Witam. Super że dziś już sobota. Mam dość tego tygodnia. Ogrom pracy, jeszcze szkolenie w czwartek (całodniowe). Zostały 42 dni do mojego wielkiego dnia, więc nie nudzę się. Co możliwe załatwiamy po pracy, niestety ponidziałek muszę wziąść wolny, gdyż są sprawy których po godzinach nie załatwię. Przede mną miesiąc "latania", ale jest to przyjemnie ekscytujace doświadczenie. Zobaczysz sam jak to jest, a może już wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wątek na dzień dobry (2007) 30.05.07, 02:06 Wiedziałem jak to jest :) A przede mną wyjazd integracyjny z firmy. Chęci mam minimalne. Odpowiedz Link Zgłoś
monika808 Re: Wątek na dzień dobry (2007) 31.05.07, 21:23 Przepraszam jeśli Cię uraziłam. Mam nadzieje że nie przywołałam jakiś złych wspomnień. Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wątek na dzień dobry (2007) 08.06.07, 13:33 monika808 napisała: > Przepraszam jeśli Cię uraziłam. Mam nadzieje że nie przywołałam jakiś złych > wspomnień. Pozdrawiam!!! Witaj :) Ależ niczym mnie nie uraziłaś. Co u Ciebie słychać, bo pewnie masa zmian. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
monika808 Re: Wątek na dzień dobry (2007) 09.06.07, 09:14 Witam. U mnie faktycznie sporo się dzieje. Cały czas borykam się z przygotowaniami do ślubu. Cały czas o czymś sobie przypominam. A z załatwianiem nie jest tak prosto, tymbardziej że cały czas pracuje normalnie. Wolne biorę tylko w ostateczności, żeby zostawić coś na wakacje.A tak ogólnie to jest o.k. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wątek na dzień dobry (2007) 09.06.07, 14:20 Urlop mam na początku sierpnia, ale brak planów i kasy:( Póki co walczę z upałem jak umiem. Zagoń ukochanego do pomocy! Odpowiedz Link Zgłoś
monika808 Re: Wątek na dzień dobry (2007) 10.06.07, 09:29 Mój ukochany pomaga mi i to bardzo. Załatwia wszystkie te sprawy, które musimy załatwić w godzinach mojej pracy. W ostateczności biore wolne jak musimy być gdzieś raze. Jest naprawdę kochany. Jeśli nie masz to życzę ci takiej osoby u Twojego boku. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wątek na dzień dobry (2007) 18.06.07, 00:14 Mam u boku kogoś wspaniałego :) Ten weekend minął bardzo szybko, nie będę ukrywał, że przeleniuchowałem go na tarasie z książką w ręku :) Słonecznego tygodnia Moniko :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
monika808 Re: Wątek na dzień dobry (2007) 25.06.07, 09:17 Witam. Przepraszam, że ostatnio jest mnie tak mało ale sam wiesz. PRACA PRACA I JESZCZE RAZ PRACA. Ale już niedługo urlop. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wątek na dzień dobry (2007) 27.06.07, 20:49 monika808 napisała: > Witam. Przepraszam, że ostatnio jest mnie tak mało ale sam wiesz. PRACA PRACA I JESZCZE RAZ PRACA. Ale już niedługo urlop. Jeszcze kilka dni i lipiec przed nami. Urlopuję w sierpniu, ale mam wydatki związane z wykupem mieszkania i plany są bardzo ostrożne. Może wyskoczę na kilka dni w góry, nie byłem tam prawie pięć lat, nie licząc szkolenia w Szklarskiej Porębie. Czy planujecie podróż poślubną? Odpowiedz Link Zgłoś
monika808 Re: Wątek na dzień dobry (2007) 25.06.07, 09:18 Witam. Przepraszam, że ostatnio jest mnie tak mało ale sam wiesz. PRACA PRACA I JESZCZE RAZ PRACA. Ale już niedługo urlop. No i oczywiście mój wspaniały, wielki dzień. Mam nadzieję że wszystko się uda. POZDRAWIAM!!! A u Ciebie urlop kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wątek na dzień dobry (2007) 27.06.07, 20:50 monika808 napisała: > Witam. Przepraszam, że ostatnio jest mnie tak mało ale sam wiesz. PRACA PRACA I > > JESZCZE RAZ PRACA. Ale już niedługo urlop. No i oczywiście mój wspaniały, > wielki dzień. Mam nadzieję że wszystko się uda. POZDRAWIAM!!! A u Ciebie urlop > kiedy? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=36128&w=55299326&a=64966381 Odpowiedz Link Zgłoś
monika808 Re: Wątek na dzień dobry (2007) 16.07.07, 09:37 Witam. Właśnie dziś wróciłam z urlopu. Sporo pracy zaległej ale postanowiłam nie fikswać. Najpierw gorąca kawka, pare wpisów i dopiero do pracy. Co do wesel to musze stwierdzić że było ssuuppeerr, a co do mojej podróży poślubnej niestety nie było. Powód 1.brzydka pogoda, 2. zaatakowała nas grypa. Wiec duuuużo czasu leczyliśmy ja leżąc sobie w łóżeczku. Muszę przyznać że super leczy się we dwoje, polecam. Ale co sie odwlecze to nie uciecze. Wyjazd planujemy koniec sierpnia. Jeszcze nie wim gdzie ale napewno wyjedziemy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wątek na dzień dobry (2007) 21.07.07, 09:50 Cześć. A ja właśnie wróciłem z podróży służbowej do Wrocławia i Krakowa. Nie był to wypoczynek, ale nie mam powodów do narzekania. Przypomniałem sobie stare kąty, spotkałem się z rodziną i znajomymi. Urlop mam w pierwszej połowie sierpnia, oby była pogoda. :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
monika808 Re: Wątek na dzień dobry (2007) 28.07.07, 09:22 Hej. Pewnie odliczasz juz dni do urlopu. SUPER. Ja muszę jeszcze poczekać. Jak już może wspominałam mamy zamiar wyjechać koniec sierpnia początek września. Zastanawiamy się nad wrześniem bo wtedy jest mniejszy przepływ turystów. Ale zobaczymy jak to wszystko wyjdzie w praktyce. A jakie masz plany na urlop? Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wątek na dzień dobry (2007) 31.07.07, 13:07 Już mam urlop, siedzę kilka dni w domu, po czym się pakuję i w drogę :) Odpowiedz Link Zgłoś
monika808 Re: Wątek na dzień dobry (2007) 01.08.07, 09:52 Tylko pozazdrościć. Więc życzę miłego wypoczynku i pełnej regeneracji sił, aby starczyło do następnego urlopu!!!PA Odpowiedz Link Zgłoś
monika808 Re: Wątek na dzień dobry (2007) 20.08.07, 10:54 Widze że wyjazd dalwki skoro nadal cie nie ma. Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wątek na dzień dobry (2007) 26.08.07, 00:57 Długo mnie nie było - fakt. Urlop bardzo udany. Zwiedziłem trochę :) A co u Ciebie? A tu foty z wyjazdu: fotoforum.gazeta.pl/5,2,sibeliuss.html Odpowiedz Link Zgłoś
monika808 Re: Wątek na dzień dobry (2007) 28.08.07, 19:37 Sporo tych zdjęć. Widoki wspaniałe. Jedno ze zdjec jest mi dosc znane. Chodzi mi o Borne Sulinowo. Mam tam siostrę wiec troszkę tam widziałam. Super że udał sie urlop. Ja nadal przed yjazdem. Jak narazie termin się odwleka. POZDRAWIAM. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wątek na dzień dobry (2007) 02.09.07, 00:17 A u mnie już codzienność, którą lubię. W pracy zajęć moc, ale po niej starcza czasu na dom i przyjemności. A za oknami już chyba zaczyna nam się jesień? Ciepło pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
monika808 Re: Wątek na dzień dobry (2007) 05.09.07, 12:14 Witam. Jesień jest piękna kolorystycznie, ale niestety przypomina nam o zbliżającej się wielkimi krokami zimie. Ciekawa jaka będzie w tym roku. Mam nadzieję że spadnie trochę śniegu. A przynajmniej niech chociarz święta będą białe. U wielbiam ten czas. Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wątek na dzień dobry (2007) 15.09.07, 18:41 Dziś byłem na Eccowalkhatonie, przeszedłem 6 km. Szkoda, że pogoda nie dopisała. Na przyszły weekend jadę na wesele aż nad Bug. Oby było ciepło. Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
monika808 Re: Wątek na dzień dobry (2007) 19.09.07, 12:40 Witaj. Życzę Ci aby weselicho na które się wybierasz było tak "odjechane" jak moje. A pogoda - najważniejsze aby nie padało. Pozdrawiam i miłej imprazy. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wątek na dzień dobry (2007) 28.09.07, 19:13 Pogoda była piękna, okolica również (chociaż to koniec świata). Zabawa była przednia i tylko przez potrzebę powrotu nie byłem na poprawinach. To moim serdeczni znajomi i mam nadzieję, że rozpoczęta przez nich wspólna droga będzie trwała przez całe życie :) ps. jak u Ciebie z jesienią? U nas zaczęła się na całego - niestety. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
monika808 Re: Wątek na dzień dobry (2007) 29.09.07, 09:37 Witaj. U mnie jesień w pełni. Przyroda wygląda pięknie, tylko ten deszczyk nie jest dla mnie. Niecierpie parasoli , jednak w tym tygodniu miałam go gość często nad swoją głowąCo do twoich znajomych to: życzę im tego samego. Aby droga w którą wspólnie wyruszyli była zawsze drogą wspólną i w tym samym kierunku dla obojga. Czasami będzie kręta(bo życie niestety nie jest usłane samymi różami), ale dopuki będa iśc razem to nic ich nie pokona. Tego życzę też sobie. Wierze że za xxxx lat będę mogła powiedzieć otwarcie : to jest moja druga połowa jabuszka!!! O jej. To chyba ta pogoda ma na mnie tak melancholijny wpływ. POZDRAWIAM I UDANEGO WEKENDU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wątek na dzień dobry (2007) 09.10.07, 00:38 Witaj, byłem na Podhalu, wypocząłem. A teraz znów praca i codzienność :) Pogoda zmienna - oby nie było gorzej :) pozdrawiam złotojesiennie. Odpowiedz Link Zgłoś
monika808 Re: Wątek na dzień dobry (2007) 17.10.07, 13:40 Witaj. Jak przygotowania do ZIMY. Ponoć zbliża się juz powoli. U mnie jak narazie jej nie widać. Dziś jest ślicznie. Świeci słonczko, byle jak najdłużej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wątek na dzień dobry (2007) 17.10.07, 22:55 Póki co jeżdżę na weekendy na Podhale, w poniedziałek skończyłem 34 lata. Za oknami piękna jesień, życie "romana". Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
monika808 Re: Wątek na dzień dobry (2007) 19.10.07, 16:14 A więc z tej okazji WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, WIELE RADOŚCI KAŻDEGO DNIA ORAZ POGODY DUCHA NA NADCHODZĄCE MROŹNE DNI:-) Tego życzy ci znajoma-nieznajoma z daleka. Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
monika808 Re: Wątek na dzień dobry (2007) 06.11.07, 15:32 Widzę że jeszcze świętujesz. No NO :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wątek na dzień dobry (2007) 06.11.07, 22:43 monika808 napisała: > Widzę że jeszcze świętujesz. No NO :-) Cześć, dawno tu nie zaglądałem. U mnie cisza i spokój. Nie dawno byłem przez kilka dni w górach, tam już leży śnieg. Zupełnie inny świat. A teraz z nowymi siłami wróciłem do pracy. Zaczęła nam się jesień i chyba czas przygotować się już do zimy, u nas w Warszawie dziś już padał pierwszy śnieg, dobrze że się rozpuścił. A co u Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wątek na dzień dobry (2007) 06.11.07, 22:45 monika808 napisała: > A więc z tej okazji WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, WIELE RADOŚCI KAŻDEGO > DNIA ORAZ POGODY DUCHA NA NADCHODZĄCE MROŹNE DNI:-) > Tego życzy ci znajoma-nieznajoma z daleka. > Pozdrawiam!!! Spóźnione - dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
monika808 Re: Wątek na dzień dobry (2007) 10.11.07, 09:40 Witam. Ty szczęściarzu!!! GÓRY!!! Kiedy ja tam dojade:-( Mam nadzieję że uda mi się tej zimy. A u mnie po staremu. Praca, dom, mały remoncik. Zaczęłam przygotowywać sie do zakończenia roku. Mam stos umów do sprawdzenia. Więc ryje w tych papierach jak osioł i sprawdzam. POZDRAWIAM Z JESZCZE JESIENNEGO KROTOSZYNA I KOŹMINA:-) Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wątek na dzień dobry (2007) 17.11.07, 00:22 Miałem w pracy zamknięcie miesiąca i nie miałem czasu podrapać się po nosie. U nas też jeszcze nie ma śniegu i ja wcale za nim nie tęsknię, bo nie mam kurtki. Poza tym nastrój wcale nie jesienny tylko rozrywkowy i oby tak dalej. Mama nadzieję, że u Ciebie wszystko w porządalu :) Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
monika808 Re: Wątek na dzień dobry (2007) 20.11.07, 15:37 Witam kolego ze stolicy:-) U mnie ogólnie ok. Mam lepsze i gorsze dni, ale to pewnie jak każdy. Juz cieszę się na nadchodzące święta. Uwielbiam Boże Narodzenie. Tym bardziej że będą to moje pierwsze święta spędzone razem z mężem. SUPER FAJOWO. Ale do tych wspaniałych dni jeszcze miesiąc. Mam nadzieję ż szybko przeleci. Co do zimy, u mnie nadal jej nie ma. POZDRAWIAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wątek na dzień dobry (2007) 25.11.07, 21:12 No to szampański humor masz miła Wielkopolanko :) U nas koniec listopada mglisty i obleśny, ale mnie pochłania praca. Okruchy wolnego czasu to dom i trochę rozrywki. Ten weekend jest grzeczny, bo zaziębiłem się bardzo i dochodzę do siebie. Tydzień temu byłem w teatrze na świetnej sztuce z Krukówną w roli głównej. Grała też Merle - ubawiłem się świetnie. Nie przepadam za świętami i traktuję je jako wypoczynek. Niestety w moim przypadku spędzenie tych dni z kimś kogo kocham nie jest możliwe - trudno. Ubieraj się ciepło i jedz dużo witamin, żebyś była zdrowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
monika808 Re: Wątek na dzień dobry (2007) 02.12.07, 12:22 No i mamy grudzień. Jejku jak ten czas strasznie szybko mija. Jedyny plus: ŚWIĘTA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
monika808 ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE 22.12.07, 12:39 Życzę Tobie spełnienia wszystkich marzeń, przychylności wszechświata, siły w ramionach i czystego ognia w sercu, co zapali wszystko wokół Ciebie szczęściem i radością. Niech wszystko czego się dotkniesz, stanie się pomocne w spełnieniu marzeń, a każda najdrobniejszA nawet czynność przybliża Ciebie do bycia najszczęśliwszą i najbardziej uśmiechniętą osobą spośród wszystkich ludzi. Natomiast na wszystkie dni Nowego Roku życzę Ci wiary w sercu i światła w mroku, obyś jednym krokiem mijal wszystkie przeszkody, byś czuł się sily i wiecznie młody. Pozdrawiam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE 27.12.07, 09:27 Dziękuję poświątecznie :) Oczywiście Tobie również życzę wszystkiego naj. A przed nami prawie Sylwester. Jeszcze nie mam planów, ale coś się wykluje w ostatniej chwili. A Wy co robicie w ostatnią noc 2007 roku? Odpowiedz Link Zgłoś
monika808 Re: ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE 28.12.07, 16:56 Witaj. Co do planów sylwestrowych, to nie przepadam za głośnymi imprazami tego wieczoru. Bale sylwestrowe są obstawione maksymalną ilością par. Jest ich tyle, ile można upchnąć na danej sali. Więc to nie dla mnie. Wieczór spędzimy ze znajomymi. A potem kto wie... Pozdrawiam gorącvo i życzę samych przyjemności w tym 2008 ROKU Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE 28.12.07, 20:36 Mieliśmy plany na domówkę, ale ostatecznie skład imprezy nam nie bardzo odpowiada. Plusem dużych imprez jest anonimowość, jeszcze nie wiem na tą chwilę gdzie wylądujemy - czas pokaże. Ja Tobie i połówkowi życzę szampańskiej zabawy i samych pomyślności w nadchodzącym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
ewunia377 Re: Wątek na dzień dobry (2007) 18.02.07, 10:26 Dzień dobry w słoneczną niedzielę Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wątek na dzień dobry (2007) 18.02.07, 22:09 Przesiedziałem pół dnia na szkoleniu, z części zajęć się zerwałem i zrobiłem spory spacer, od razu mi się polepszył nastrój :) A od jutra znów 5 dni do weekendu. Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ewunia377 Re: Wątek na dzień dobry (2007) 18.02.07, 22:47 Gdzie sie spaceruje teraz w Krotoszynie chyba park? Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wątek na dzień dobry (2007) 19.02.07, 19:10 Jak jest ciepło to chyba na Błonia? Odpowiedz Link Zgłoś
ewunia377 Re: Wątek na dzień dobry (2007) 19.02.07, 20:08 specerowalo sie na Błonia , oj spacerowało, wspominam to z sentymentem Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wątek na dzień dobry (2007) 23.02.07, 00:09 Szczerze się przyznam, że ja się zawsze włóczyłem wzdłuż torów kolejowych. Jak jechał pociąg do Forst oznaczało, że czas na obiad. Odpowiedz Link Zgłoś
ewunia377 Re: Wątek na dzień dobry (2007) 24.02.07, 11:13 Widze że Ciebie można tu spotkać w póżnych godzinach wieczornych a właściwie w nocnych.Spacer wzdłuż torów?Chyba też ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wątek na dzień dobry (2007) 25.02.07, 19:30 W sieci bywam róznie, nie raz też nad ranem :) ps. teraz wielu połączeń już nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
ewunia377 Re: Wątek na dzień dobry (2007) 26.02.07, 18:46 dlaczego nad ranem?nie mozesz spać?Nie wiesz jakie są plany co do hotelu na Małym Rynku,tak się kiedyś nazywał Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wątek na dzień dobry (2007) 01.03.07, 13:59 Jak się wyśpię w dzień to piszę o świcie :) ps. ostatnio chyba stał pusty na sprzedaż? Odpowiedz Link Zgłoś
ewunia377 Re: Wątek na dzień dobry (2007) 02.03.07, 19:11 U mnie pachnie wiosną.Życzę dużo zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wątek na dzień dobry (2007) 02.03.07, 19:16 Dziękuję. Póki co nie wychodzę z domu. Na TV już nie mogę patrzeć, mam ogromną ochotę na kebab. Odpowiedz Link Zgłoś
ewunia377 Re: Wątek na dzień dobry (2007) 02.03.07, 19:18 Zamów sobie przez telefon Odpowiedz Link Zgłoś
ewunia377 Re: Wątek na dzień dobry (2007) 03.03.07, 12:17 Witam w sobotnie poludnie.Umyłam okna ,troche się zrelaksuję i trzeba zabierać się za obiadek. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wątek na dzień dobry (2007) 03.03.07, 18:33 Połowę dnia przespałem. Teraz przerwa na obiad i komputer. Zaraz znów do wyra, ale wieczorem pogrzebię w sieci :) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewunia377 Re: Wątek na dzień dobry (2007) 03.03.07, 20:37 Poważna grypka cię spotkała.Szybkiego powrotu do zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wątek na dzień dobry (2007) 08.03.07, 21:48 Po chorobie pozostał jeszcze kaszel, ale to tylko takie nikłe wspomnienie. ps. dzięki za życzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ewunia377 Re: Wątek na dzień dobry (2007) 10.03.07, 12:47 W Kołobrzegu piękna słoneczna pogoda,chyba zima już nie wróci.W Krotoszynie pewnie tak samo.Miłego wekendu. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wątek na dzień dobry (2007) 10.03.07, 14:50 W Warszawie słonko właśnie znikło za chmurami :( Mimo to idę na spacer :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewunia377 Re: Wątek na dzień dobry (2007) 11.03.07, 18:47 Ty też wyemigrowałeś z Krotoszyna? Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wątek na dzień dobry (2007) 11.03.07, 23:14 Nie, ja kiedyś dużo bywałem w Krotku. Teraz nie mam na to czasu, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wątek na dzień dobry (2007) 03.03.07, 18:32 ewunia377 napisała: > Zamów sobie przez telefon Po antybiotyku mam jadłowstręt. Odpowiedz Link Zgłoś
monika808 Witam w 2008 roku 07.01.08, 11:42 Hej, u mnie ok. Sylwestrowa noc minęła upojnie. Pierwsze dni 2008 mam już za sobą. Jak narazie ok. Zobaczymy co przyniosą następne. Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Witam w 2008 roku 08.01.08, 17:03 Jakoś szybko mi minął 2007 rok. Czy robiłem bilns zysków i strat? Nie. Odpowiedz Link Zgłoś