goodmen2 11.02.07, 22:18 Knajpka najlepsza, fajna obsługa, najlepsze kawy w miescie, jedzenie rewelka- na kazda kieszen i na kazdy gust!!! polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flipiflap1 Re: Caffe Baci 15.03.07, 21:26 Wszyscy wiemy, ale mnóstwo osób krytykuje! Dlatego warto przypomnieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewapacula Re: Caffe Baci 16.03.07, 18:51 fakt,obsługa czasami zachowuje się fatalnie...w zależności kto kupuje i...ile płaci...ale reszta po prostu najlepsza;)) na moje szcególne uznanie zasługuje pan Kelner...Któy bywa też barmanem...Stisunkowo niedawno chyba zatrudniony,przemiły Młody Człowiek! Pozdrwaiamy Go:) Odpowiedz Link Zgłoś
geejv Re: Caffe Baci 17.03.07, 15:24 Z obsługą zawsze było nie do końca ok ale zawsze jedzenie było dobre. Ostatnio się popsuli!!!Zamówiłem polędwice w sosie pomidorowym z warzywami z patelni na maśle. Było to polecane w karcie przez szefa kuchni. Niestety ryż carry i warzywa były zimne. Z patelni to niestety nie było. To nie było tylko raz a dotyczy to także innych potraw. A szczerze mówiąc ide tam żeby coś porządnie i dobrego zjeść a nie zachwycać się barmanami czy kelnerkami Odpowiedz Link Zgłoś
chantal10 Re: Caffe Baci 17.03.07, 19:41 Ja do Baci na jedzenie konkretne nie chodzę, podobno makarony nie są ich mocną stroną. Jeżeli już tam idę, to na kawę mrożoną z sosem Irish i na szarlotkę na ciepło :-) REWELACJA !! Odpowiedz Link Zgłoś
ada_rapacz Re: Caffe Baci 20.03.07, 00:32 oj przesadzasz z tym ryżem, pewnie zanim zacząłes jesc juz wystygło hihi, albo fakt i masz racje wystygło na kuchni :/. uwielbiam ten lokal i jego atmosfere no i muzyke(choć czasami zamulająca i powtarzającą się) czasem słysze 5 razy ten sam kawałek jak siedze przez 3 godziny. dziwie sie Panią które tam pracują z jaką elokwencją "obsługują" panów, czyżby na coś liczyły :). Ewapacuła: masz racje obsługa czasami jakby spiąca, może przepracowana. Pan Kelner? biega az się kurzy i co chwila zmienia popielniczki. dajcie mi Jego nr kom? w czerwcu sie "chajtam" i bym sobie go wypozyczyła na wesele tzn Wybranka(buziaki dla mojego Misia :***) juz mam ale Jego jako kelnera... POLECAM: Grecką sałtke i Farfale z brokułami. MIODZIO Odpowiedz Link Zgłoś
roisinn Re: Caffe Baci 22.03.07, 15:47 Taaa pyszna mrożona kawusia z sosem irish, szrlotki jeszce nie jadłam ,ale to kwestia do "przerobienia" ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
chantal10 Re: Caffe Baci 22.03.07, 19:58 Ojjj zapomniałam wspomnieć o czerwonej/zielonej herbacie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
roisinn Re: Caffe Baci 22.03.07, 20:27 Taaa, to kiedy na tą szarlotkę?? Wczoraj o 21 jadłam nalesniki z bita ś. i truskawkami czyt->dżemem truskawkowym ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
chantal10 Re: Caffe Baci 25.03.07, 21:31 Choćby i dziś :) A poważnie to po weekendzie bo szkołę mam :( Odpowiedz Link Zgłoś