Dodaj do ulubionych

Caffe Baci

11.02.07, 22:18
Knajpka najlepsza, fajna obsługa, najlepsze kawy w miescie, jedzenie rewelka-
na kazda kieszen i na kazdy gust!!! polecam :)
Obserwuj wątek
    • ewapacula Re: Caffe Baci 12.02.07, 11:53
      a to przeciez wszyscy wiemy:)
      • flipiflap1 Re: Caffe Baci 15.03.07, 21:26
        Wszyscy wiemy, ale mnóstwo osób krytykuje! Dlatego warto przypomnieć :)
        • ewapacula Re: Caffe Baci 16.03.07, 18:51
          fakt,obsługa czasami zachowuje się fatalnie...w zależności kto kupuje i...ile
          płaci...ale reszta po prostu najlepsza;))
          na moje szcególne uznanie zasługuje pan Kelner...Któy bywa też
          barmanem...Stisunkowo niedawno chyba zatrudniony,przemiły Młody Człowiek!
          Pozdrwaiamy Go:)
    • geejv Re: Caffe Baci 17.03.07, 15:24
      Z obsługą zawsze było nie do końca ok ale zawsze jedzenie było dobre. Ostatnio
      się popsuli!!!Zamówiłem polędwice w sosie pomidorowym z warzywami z patelni na
      maśle. Było to polecane w karcie przez szefa kuchni. Niestety ryż carry i
      warzywa były zimne. Z patelni to niestety nie było. To nie było tylko raz a
      dotyczy to także innych potraw. A szczerze mówiąc ide tam żeby coś porządnie i
      dobrego zjeść a nie zachwycać się barmanami czy kelnerkami
      • chantal10 Re: Caffe Baci 17.03.07, 19:41
        Ja do Baci na jedzenie konkretne nie chodzę, podobno makarony nie są ich mocną
        stroną.

Jeżeli już tam idę, to na kawę mrożoną z sosem Irish i na szarlotkę na ciepło :-)
        REWELACJA !!
        • ada_rapacz Re: Caffe Baci 20.03.07, 00:32
          oj przesadzasz z tym ryżem, pewnie zanim zacząłes jesc juz wystygło hihi, albo
          fakt i masz racje wystygło na kuchni :/. uwielbiam ten lokal i jego atmosfere
          no i muzyke(choć czasami zamulająca i powtarzającą się) czasem słysze 5 razy ten
          sam kawałek jak siedze przez 3 godziny. dziwie sie Panią które tam pracują z
          jaką elokwencją "obsługują" panów, czyżby na coś liczyły :). Ewapacuła: masz
          racje obsługa czasami jakby spiąca, może przepracowana. Pan Kelner? biega az się
          kurzy i co chwila zmienia popielniczki. dajcie mi Jego nr kom? w czerwcu sie
          "chajtam" i bym sobie go wypozyczyła na wesele tzn Wybranka(buziaki dla mojego
          Misia :***) juz mam ale Jego jako kelnera... POLECAM: Grecką sałtke i Farfale z
          brokułami. MIODZIO
        • roisinn Re: Caffe Baci 22.03.07, 15:47
          Taaa pyszna mrożona kawusia z sosem irish, szrlotki jeszce nie jadłam ,ale to
          kwestia do "przerobienia" ;o)
          • chantal10 Re: Caffe Baci 22.03.07, 19:58
            Ojjj zapomniałam wspomnieć o czerwonej/zielonej herbacie;-)
            • roisinn Re: Caffe Baci 22.03.07, 20:27
              Taaa, to kiedy na tą szarlotkę?? Wczoraj o 21 jadłam nalesniki z bita ś. i
              truskawkami czyt->dżemem truskawkowym ;oD
              • chantal10 Re: Caffe Baci 25.03.07, 21:31
                Choćby i dziś :)
                A poważnie to po weekendzie bo szkołę mam :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka