malinka-5 04.10.09, 00:09 Panie Januszu czy mogę prosić o infomację ogólna i o tym co mnie czeka w nowym numerologicznym roku? Jestem numerologiczną "1" Moja data urodzenia: 04.12.1974 Z góry dziękuję Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: prośba 05.10.09, 14:33 Witaj Właśnie weszłaś w nowy rok własny o wibracji 1. Jest on bardzo istotny, i to nie tylko dlatego, że jest to początek nowego cyklu lat własnych, ale przede wszystkim dlatego, że tym samym skończyłaś pierwszy, dość trudny szczyt 7/16. Pierwszy szczyt mógł być z uwagi na obecność w nim karmicznej szesnastki doświadczeniem niełatwym, szczególnie dlatego, że w ostatnich latach był realizacją drugiego cyklu o wibracji cztery. Czwórka w kontekście siódemki tworzy dość ciężki układ mocno zamykający i ograniczający, zmuszający do zmagania się z przeciwnościami losu, brakiem elastyczności i tendencjami do strat w sferze osobistej. Kolejny szczyt, ma co prawda również wibrację 7, jednak jest to siódemka z 25, a liczba ta to najbardziej chyba korzystna podliczba siódemek. Myślę, że możesz się liczyć ze sporą zmianą jakości życia, będzie to odczuwalne mocno w sferze osobistej, dla której miniona szesnastka nie jest wielkim sojusznikiem. Rok jeden da tobie szansę nowego startu, pokaże nowe drogi, odkryje nowe możliwości, pokaże sytuacje i okoliczności, które mogą zmienić twoje zycia. Pozdrawiam Odpowiedz Link
malinka-5 Re: prośba 06.10.09, 13:54 Bardzo dziękuję za odpowiedź. Otstanie lata były dla mnie niezbyt łatwe, ciągle sotro pod górę, jakby ktoś ciagle rzucałó mi kłody pod nogi, a jesli chodzi o strefę osobista wręcz koszmarne. z tego co Pan napisał rozumiem że moge liczyć na poprawę w sferze osobistej - bardzo pozytywna wiadomość. Pozdrawiam. Odpowiedz Link