dajvid 07.01.10, 11:38 jestem numerologiczną7 cykle pirwszy 5, drugi8,trzeci3,dekoracje pierwsza 4/13 druga26/8 i trzecia3 czwarta2,czarne czczyty'3,5,2,czy w takim razie ustawienie 6-3-9 jest dobrym pomysłem? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: pytanie do Janusza 09.01.10, 17:33 Witaj Wibracje 6-3-9 to wybitnie artystyczne wibracje. Są bardzo szlachetne i generalnie korzystne, jednak są jednocześnie dość delikatne i słabe. Twoja droga życia ma przewagę wibracji raczej pasywnych i mało stabilnych, tak więc wibracje własne powinny być silne i bardzo stabilne. Nie podałeś daty urodzenia więc nie wiem w jakim jesteś aktualnie wieku, jednak jeśli chodzi tobie o pewne rozświetlenie trudnego układu z pierwszego cyklu i szczytu, to nie tędy droga. Pierwszy szczyt i cykl są w ostrym konflikcie ze sobą i z urodzeniową siódemką tworzą dość trudną konstelację. Należy sprawdzić zawartość liter i imionach i nazwisku i raczej pomyśleć o wibracjach bardziej stabilnych, np. 8-9-8 albo 1-8-9. Pozdrawiam Odpowiedz Link
dajvid Re: pytanie do Janusza 12.01.10, 12:51 mam 27lat obecnie,myslałem otym by dac sobie takie kombinacje jakie wspomniałeś,mam obecnie kombinacje 33/6-3-9.myslałem by tylko braki zapełnic a kombinacji nie zmieniac,jesli hodzi o potencjały to tak to wygłąda,A-3,J-0,S-2,B-1,K-2,T-2,L-1,L-0,U-0,D-0,M-O.O-1,G-0,Y-0, I-1.R-3,E-3,N-1,W-3.jesli postanowie dac sobie ustawienie 8-9-8.To czy wustarczczą 3czwórki i jedna ósemka i dwie lub trzy trujki i dwie siudemki oraz jeszcze dwie dziewiątki. a jeszcze jedno pytanko po 30 znajde się w cyklu drugim 8 i białym szczycie 2,jesli dobrze obliczyłem.jak ten uklad będzie się przejawiał przy ustawieniu 8-9- 8? dzięki ze odpisujesz mi. Odpowiedz Link
janus50 Re: pytanie do Janusza 12.01.10, 17:34 Witaj Czy rzeczywiście prawidłowo podałeś zawartość? Wziąłeś pod uwagę wszystkie posiadane imiona, również to z bierzmowania? Bo wygląda na to że masz sporo braków. Brak 6, 8 i 7. Wibracje wychodzą 6-8-5... Pozdrawiam Odpowiedz Link
dajvid Re: pytanie do Janusza 12.01.10, 19:27 niebyłem u bierzmowania.podaje jeszcze raz potenciały, A-3 L-ZADNEJ E-3 P-ZADNEJ J-ZADNEJ U-ZADNEJ N-1 Z-ZADNEJ S-2 Ł-1 W-2 H-ZADNEJ B-1 C-ZADNEJ O-1 I-1 T-2 D-ZADNEJ F-ZADNEJ R-3 I WYHODZI 6-3-9 USTAWIENIE K-2 M-ZADNEJ G-ZADNEJ CYKLE BIAŁE SZCZYTY CZARNE 1-5 1-13/4 1-3 2-8 2-29/11 2-5 3-21/3 3-42/6 3-2 4-26/8 postanowiłem dac sobie ustawienie 8-9-8, Odpowiedz Link
dajvid Re: pytanie do Janusza 12.01.10, 20:24 Oto bardziej czytelnie A-3 J-ZADNEJ S-2 B-1 T-2 K-2 C-ZADNEJ U-ZADNEJ Ł-1 D-ZADNEJ M-ZADNEJ V-ZADNEJ E-3 N-1 W-2 O-1 F-ZADNEJ X-ZADNEJ P-ZADNEJ G-ZADNEJ Z-ZADNEH-ZADNEJ R-3 I-1 LICZBA SAMOGŁOSEK 3+6+5+5+5+9=33/6 LICZBA SPÓŁGŁOSEK 9+2+9+2+1+2+5+1+3+5+9+2+5+2=57/12/3 CYKLE 1-5 2-8 3-21/3 BIAŁE SZCZYTY 1-13/4 2-29/11 3-42/6 4-26/8 CZARNE 1-3 2-5 3-2 Odpowiedz Link
janus50 Re: pytanie do Janusza 15.01.10, 13:00 Witaj ponownie teraz wszystko jasne 33/6-3-9. Wibracje własne 8-9-8 to dobry pomysł. Dadzą dużą siłę przebicia, poczucie wartości własnej, odwagę i pewną życiową drapieżność - w sensie pozytywnym oczywiście. Musisz jednak pamiętać o dużej ilości braków które u ciebie występują. Brak tobie czwórek, siódemek oraz właśnie ósemek. Przede wszystkim konieczne jest wypełnienie czwórek i ósemek, gdyż to może przynosić największe utrudnienia. Pozdrawiam Odpowiedz Link
dajvid Re: pytanie do Janusza 15.01.10, 16:46 dzięki.dobrałem dw imiona,oto potencjały zawarte w nich,nie dobierałem więcej ,bo może kiedys pujde do bieżmowania. kombinacje dobrałem 8-9=8 A-2 2-0 3-2 4-3 5-0 6-0 7-1 8-1 9-4. WOLE NIE PRZEDOBRZAC SPRAWY.EKSPERYMENTOWAŁEM JUSZ ,Z KOMBINACJAMI,1-3-4,8-2-1,1-9-1.1-2-3.RAZ ZAPEŁNIŁEM TYLKO BRAKI ,I NIEZMIENIŁEM WIBRACI 6-3-9.wibracja 1-2-3 dała duzy optymizm,urok osobisty,ale zabardzo w hmurah bładziłem,zapełnienie braków,nie zmieniac wibracji,okazała się kiepskim pomysłem,dałem sobie,wtedy 3 siudemki mysląc da mi to dużą wiare,i dało,ale były tesz inne niekozystne skutki,tesz dałem 6 trujek,3 czwórki,2 osemki.i 5 dziewiątek,razem 4imiona,i to działało odziwo,no i dałem jeszcze 5 jedynek,ale nie dało to mi dynamiki jak myslałem,kombinacja 1-3-4 była całkiem niezła ,ale nie całkiem oto mi hodziło,to samo co 1-9- 1,.a nadmienie ze kazda wibracja z jaką eksperymentowałem była jusz odczówalna po siedmiu dniach.pisze jusz trzeci dzien te dwa imiona ,i jusz odczuwam te wibracje.czytałem raz ksiązke Małgozaty Brzozy.podaje ona zekome dobre ustawienia dla kazdej drogi zycia,i tak dla siudemki podaje takie,1-3-4,1-2-3,1-3-4,9-3-3.itd.co otum nyslisz,ja doszłem do wniosku ze jak ktos ma czarnu szyt np 3 to najlepiej nie dawac mu kombinaci np.1-3-4.bo czarny szczyt 3 i tak będzie go jakos blokował nawet jak ma jakies trujki. Odpowiedz Link
janus50 Re: pytanie do Janusza 17.01.10, 17:34 Witaj No to widzę że jesteś taką hurtownią zmian numerologicznych przeprowadzanych na własnej osobie. Czy nie za dużo tego czasem? Co do Pani Brzozy to moje zdanie jest i będzie niezmienne. To osoba której nie powinno być w polskiej numerologii. Wszystkie swoje książki wyprodukowała (bo nie można powiedzieć napisała) kopiując teksty innych autorów, kopiując bez ładu i składu, łącząc ze sobą skrajnie różne wątki, kopiując błędy i dodając nowe. Coś koszmarnego po prostu. Masz oczywiście rację sądząc, że nie powinno się dawać wibracji w których powtarzane są czarne szczyty.. Pozdrawiam Odpowiedz Link
dajvid Re: pytanie do Janusza 18.01.10, 12:40 czy jesli ma ktos czarny szyt 3,to dawanie tej osobie przykładowo 5 trujek w potencjałach mo ze byc dla tej osoby szkodliwe? I czy te czarne szczyty są aktywne cały czas te trzy,czy tesz najpierw jeden do któregos tam wieku? czy najpierw jeden ,a jak jeden jest aktywny,to ten drugi jest nie aktywny? a i prosze napisz jak mozesz ,jak te czarne szyty sie objawiają ,znaczy przejawiają? Odpowiedz Link
dajvid Re: pytanie do Janusza 18.01.10, 13:13 hodzi mi oto jak przejawia sie czarne czyty,od 1 do 9. Odpowiedz Link
janus50 Re: pytanie do Janusza 20.01.10, 17:17 Witaj Opisywanie oddziaływania czarnych szczytów zajęło by mi zbyt wiele czasu, a jeśli poszperasz trochę na tym forum, z całą pewnością znajdziesz mnóstwo opisów. Mamy czarne szczyty od 1 do 8 oraz czarny szczyt 0. Nie ma czarnego szczytu 9. Pozdrawiam Odpowiedz Link
janus50 Re: pytanie do Janusza 20.01.10, 17:15 Witaj Na temat czasu trwania i oddziaływania czarnych szczytów zdania są podzielone. Ja od pewnego czasu skłaniam się do opcji preferowanej przez Juno Jordan, która wprowadziła białe i czarne szczyty do współczesnej numerologii. Początkowo wprowadziła trzy, jeden główny i dwa wtórne. Założeniem było, że główny działa przez całe życie, natomiast wtórne dzielą się okresem życia po połowie mniej więcej. Później, w miarę jak badała czarne szczyty, a czasu miała wiele bo dożyła 100 lat, stwierdziła, że należy wprowadzić również czwarty czarny szczyt a czas ich trwania ma odzwierciedlać czas trwania równoległych białych szczytów. Ja również skłaniam się do tej metody. Czarne szczyty aktywują niekorzystne aspekty wibracji którą uwidaczniają. Zapełnianie potencjałów wibracją obecną w czarnym szczycie, jest moim zdaniem niekorzystne. Jednak należy wypełnić potencjały wibracją której brak, gdyż brak wibracji jest zdecydowanie bardziej niekorzystny jak jej nadmiar czy też niedobór.. Pozdrawiam Odpowiedz Link