Dodaj do ulubionych

Transformacja na wibracje 8-1-9

22.09.10, 20:59
Witam Panie Januszu
Wcześniej pisałam już na forum, ale teraz jestem w trakcie transformacji, więc piszę już jako nowa osoba smile
Mam pytanie - numerolog ustawila mi wibracje na 8-1-9 czy coś może mi Pan o tej kombinacji napisać? Jestem urodzeniową 1 z daty urodzenia. Zostały mi tez uzupełnione braki wibracji 2 smile
Wcześniej miałam fatalne wibracje 4-4-8 i naprawde mocno mnie one ograniczały sad
Panie Januszu czy taka kombinacja wibracji jest korzystna dla każdego? Chodzi mi o to czy mogę zastosować takie ustawienie przy doborze imienia dla męża ( wiem jak się te wszystkie wibracje oblicza, że trzeba uzupełniać braki, jeśli jakiś liter nie ma , no i , żeby ostateczne ustawienie wibracji było korzystne i pasowało do naszej drogi życia z daty urodzenia. Co to znaczy, żeby było zgodne z datą urodzenia
- czy są jakieś konkretne wytyczne np: dla urodzeniowej 1 korzystne są: 8-1-9, 1-8-9 itd?
- jakich wibracji należy bezwzględnie unikać - , że 4-4-8 to już wiem smile
- które wibracje uznawane są za wyjatkowo korzystne?

Czy mógłby mi Pan napisać kilka słów o takiej kombinacji - moja mama urodzeniowa 6, wibracja z imion i nazwisk 6-1-7, no i do tego brakuje Jej zupełnie 6 w imionach i nazwiskach.
pozdrawiam serdecznie
Ania
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Transformacja na wibracje 8-1-9 25.09.10, 16:59
      Witaj
      wania78.pl napisała:

> Mam pytanie - numerolog ustawila mi wibracje na 8-1-9 czy coś może mi Pan o tej
      > kombinacji napisać? Jestem urodzeniową 1 z daty urodzenia. Zostały mi tez uzup
      > ełnione braki wibracji 2 smile
      To przykre, że numerolog nie opisała tobie, choć skrótowo, twoich wibracji własnych.
      Generalnie takie wibracje należą do najsilniejszych i najbardziej stabilnych. Wzmacniają poczucie wartości własnej, dają odwagę i determinację, życiową nieustępliwość w walce o swoje, wyczucie dla spraw materii. Jednocześnie dziewiątka pełni tutaj rolę jakby zaworu bezpieczeństwa. Stoi na straży, aby silne, indywidualne aspekty 8 i 1 nie popadały w egoizm i egocentryzm.

> Panie Januszu czy taka kombinacja wibracji jest korzystna dla każdego? Chodzi m
      > i o to czy mogę zastosować takie ustawienie przy doborze imienia dla męża ( wie
      > m jak się te wszystkie wibracje oblicza, że trzeba uzupełniać braki, jeśli jaki
      > ś liter nie ma , no i , żeby ostateczne ustawienie wibracji było korzystne i pa
      > sowało do naszej drogi życia z daty urodzenia. Co to znaczy, żeby było zgodne z
      > datą urodzenia
      > - czy są jakieś konkretne wytyczne np: dla urodzeniowej 1 korzystne są: 8-1-9,
      > 1-8-9 itd?
      każde wibracje, które należą do tzw korzystnych, muszą być rozpatrywane w kontekście drogi życia, nie powinno się dawać np 5-1-9 komuś kto ma w czarnych szczytach ósemki, lub też zaznaczone silnie jedynki lub ósemki w drodze życia.
      Dużo zależy od układu drogi życia, czy jest bardziej pasywna, np obfituje w dwójki, czwórki, szóstki, siódemki - wówczas należy dać bardzo dynamiczne wibracje własne.
      Każdy przypadek jest indywidualny, nie ma uniwersalnych wibracji, które można dać każdemu. Choć jest wielu numerologów, którzy sprawiają wrażenie, że droga życia z daty urodzenia kompletnie ich nie interesuje i z uporem maniaka dają np. wibracje 1-3-4 osobom które mają ciężkie cykle lub szczyty 4/13.

> - jakich wibracji należy bezwzględnie unikać - , że 4-4-8 to już wiem smile
      > - które wibracje uznawane są za wyjatkowo korzystne?

Mamy 82 układy wibracji własnych, są oczywiście skrajnie niekorzystne np. 9-9-9 jednak takie wibracje są jednocześnie bardzo szlachetne i piękne w ujęciu uniwersalnej miłości bliźniego nie są za to korzystne w ujęciu osobistym.
      Można wskazywać na układy lepsze lub gorsze ale zawsze znajdzie się ktoś, dla kogo pozornie korzystne będą fatalne i odwrotnie, pozornie niekorzystne będą dobre.
      Tak jak wspomniałem, dobieranie odpowiednich wibracje jest sprawą indywidualną.

> Czy mógłby mi Pan napisać kilka słów o takiej kombinacji - moja mama urodzeniow
      > a 6, wibracja z imion i nazwisk 6-1-7, no i do tego brakuje Jej zupełnie 6 w im
      > ionach i nazwiskach.

Bez daty urodzenia, która jest fundamentem interpretacji numerologicznej, można jedynie spekulować i możliwe, że spekulacje te będą totalnie nietrafione.
      Jeśli twoja mam jest urodzeniową szóstką, ma szóstkę w dążeniach duszy i dodatkowo brak jej szóstek, no to jak mawia Pani Donka Madej - może być "haus gestapo" - osoba bardzo mocno związana z rodziną, silnie nią obciążona, dążąca do dominacji w rodzinie, apodyktyczna, sprawująca rządy silnej ręki. Oczywiście bez daty urodzenia może być to nietrafione...
      Pozdrawiam

> pozdrawiam serdecznie
      > Ania
      • janus50 Errata 25.09.10, 17:01
        >>nie powinno się dawać np 5-1-9 komuś kto ma w czarnych szczytach ósemki, lub też zaznaczone silnie jedynki lub ósemki w drodze życia. <<

Miało być oczywiście 8-1-9 smile
      • wania78.pl Re: Transformacja na wibracje 8-1-9 03.10.10, 21:54
        Witam serdecznie smile
        Pięknie dziękuję za odpowiedz i udzielenie kolejnych cennych informacji.
        Dostałam opis nowych wibracji własnych, ale w zasadzie są to informacje z książki Pani N. Czarmińskiej a mi bardziej zależało na praktycznym podsumowaniu i stąd poprosiłam Pana Panie Januszu o kilka słów.

Jeśli mogłabym prosić o zerknięcie na datę urodzenia mojej mamy w uzupełnieniu do mojego wcześniejszego maila - 12.04.1952

Prosiłabym też o pomoc na jakie wibracje ustawić męża ( które będą korzystne w połączeniu z drogą życia oraz piramidką
        mój mąż urodzony 02.05.1978
        wibracje własne 7-9-7
        1 - 2
        2- 2
        3 -3
        4-1
        5 -5
        6 -3
        7 -1
        8 -1
        9-8
        11 - 1
        proszę o pomoc na jakie wibracje szukać inienia i jakie braki pouzupełniać.

No i jeszcze moje dzieci
        1 synek urodzony 30.06.2009 wibracje 2/11- 4/13 - 6
        1-4
        2-2
        3-3
        4-1
        5-4
        6-2
        7--
        8-2
        9- 5

Drugi Syn urodzony 28.08.2005 wibracje własne 3/12 -4/13 - 7
        1-5
        2--
        3-4
        4-2
        5-5
        6-2
        7--
        8-1
        9- 5

Dziękuję za zainteresowanie, poświęcony czas i chęć niesieni pomocy i wyjaśniania watpliwości smile
        pozdrawiam
        Ania
        • janus50 Re: Transformacja na wibracje 8-1-9 06.10.10, 14:12
          wania78.pl napisała:

>
          > Jeśli mogłabym prosić o zerknięcie na datę urodzenia mojej mamy w uzupełnieniu
          > do mojego wcześniejszego maila - 12.04.1952

Twoja mama jest urodzeniową 6/33 aktualnie w ostatnim szczycie o wibracji 3 oraz cyklu 8, który się właśnie zaczął. Zarówno trójka jak i ósemka będą oddziaływać do końca życia.
          6/33 to osoba mocno oddana swojej rodzinie, chętnie przyjmująca odpowiedzialność za najbliższych i wszelkie sprawy powiązane z domem rodzinnym. Można powiedzieć, że jest to główną motywacją do działania w życiu. Szczyt trzy będzie dawać łatwość komunikowania się, ozywione życie towarzyskie, ale też rozproszenie i niefrasobliwość, powierzchowność zainteresowań. Skutecznie temu przeciwdziałać może ostatni cykl o wibracji 8, który da aktywność w sferze materialnej, zmagania w obszarze finansów... Pewnym cieniem rzuca się na ten okres czarny szczyt o wibracji 4, który może dawać spore ograniczenia, skrajny upór, pracoholizm i zagubienie w szczegółach, lub też lenistwo, bałaganiarstwo i skłonność do spóźniania się....

>
          > Prosiłabym też o pomoc na jakie wibracje ustawić męża ( które będą korzystne w

> No i jeszcze moje dzieci
          > 1 synek urodzony 30.06.2009 wibracje 2/11- 4/13 - 6

> Drugi Syn urodzony 28.08.2005 wibracje własne 3/12 -4/13 - 7

A może jeszcze jakieś kuzynki, kuzynów, znajomych, przyjaciól, sąsiadów smile
          Chyba trochę przesadziłaś. to jest co najmniej 3 godz. pracy.
          Proponuję ze będę robił po jednej osobie na tydzień dla ciebie, musisz się jedynie przypominać.
          Pozdrawiam

> Dziękuję za zainteresowanie, poświęcony czas i chęć niesieni pomocy i wyjaśnian
          > ia watpliwości smile
          > pozdrawiam
          > Ania
          • wania78.pl Re: Transformacja na wibracje 8-1-9 06.10.10, 21:07
            Witam
            Sasziadów, kuzynów i innych ... o ich interpretację nie bedę prosić - obiecuję smile
            Trochę przesadziłam z tymi interpretacjami nalblizszych, ale żeczywiście tak mnie zafascynowała ta nauka i Pana wiedza, że chciałabym dowiedzieć się jak najwięcej smile
            Będę się przypominać - a opis 1 osoby na tydzień bardzo mnie ucieszy smile

Opis mojej mamy jest odzwierciedleniem rzeczywistości smile Pieknie za niego dziękuję smile

Czy jest jakiś sposób w który mozna się Panu odwdzięczyć, za otrzymywane odpowiedzi?
            Moze chociaż jakieś czekoladki można Panu przesłać smile?

pozdrawiam
            raz jeszcze dziękuję
            Ania

• janus50 Re: Transformacja na wibracje 8-1-9 11.10.10, 14:13
              Witaj
              Nie musisz w żaden sposób materializować swojego podziękowania, wystarczy zwykle dziękuję.
              Jeśli koniecznie chcesz coś dać to daj to bardziej potrzebującym, wspomóż kogoś.
              Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka