Dodaj do ulubionych

prosze o analize

25.10.10, 00:02
Bardzo prosze o sprawdzenie mojej daty 100476 RENATA DOMICELA .
dziekuje i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: prosze o analize 30.10.10, 16:52
      Witaj
      Aktualnie jesteś w pierwszym szczycie 5/14, który zakończy się 35 roku zycia oraz w cyklu o wibracji 1, który trwa od 27 do 54 roku zycia.
      To układ bardzo dynamiczny, jedynka realizowana środkami piątki to bardzo duża energia, szczególnie, że jesteś jednocześnie urodzeniową jedynką. Do 27 roku zycia było z pewnością o wiele spokojniej, gdyż byłaś wówczas w pierwszym cyklu 4, który stanowi naturalną przeciwwagę dla piątki. Gdy weszła jedynka wraz z drugim cyklem, zaczęło się dziać w twoim życiu bardzo wiele, ciągłe zmiany, wzloty i upadki, kręcenie się w kółko. Osobista wolność ma najwyższą wartość. Niechęć do ograniczeń i zobowiązań, często duża mobilność, która prowadzi do realizacji z dala od rodzinnych stron, nierzadko za granicą.
      Związki raczej luźne, niezobowiązujące. Czarny szczyt trzy może przynosić rozproszenie, niefrasobliwość, trwonienie czasu i energii, może to w kontekście piątki przynosić brak stabilności, pewien chaos w życiu.
      Zmieni się to bardzo gdy po ukończeniu 35 roku życia wejdziesz w swój drugi szczyt 6, który potrwa do 44 roku życia. Skrajna różnica. Szóstka przyniesie pragnienie stabilizacji, chęć zapewnienie sobie bezpieczeństwa, dążenie do stworzenie rodziny, domu rodzinnego. Pragnienia te utrwalać będzie czwórka w czarnym szczycie, która może przynieść spore ograniczenia, pracoholizm lub też totalne lenistwo. Dynamika zdecydowanie zmaleje, będziesz preferować osiadły tryb życia, związki rodzinne, dom rodzinny.
      Tak więc najdalej za rok zmiany staną się faktem.
      Pozdrawiam
      • nat-are Re: prosze o analize 31.10.10, 21:16
        Witam i dziekuje za odp.
        wszystko sie zgadza nawet to co po urodzinach tez tyle tylko ze ja mam juz ten dom i rodzine i od 6 lat mieszkam w Szwecji. Mnie interesuje ta druga strona ktora jest obecna w moim codziennym zyciu ale chyba sie troche boje? Jest o sygnal dla mnie ze mam isc ta strona ? czy to jest moja brakujaca czescia? Czuje ze czegos mi brak, jest to bardzo silne uczucie tyle ze jak ubrac to w slowa?
        • janus50 Re: prosze o analize 01.11.10, 13:04
          Witaj
          Sprecyzuj czy piszesz o emocjach mających inspirację wewnętrzną czy też o czynniki zewnętrzne..
          Pozdrawiam
          • nat-are Re: prosze o analize 01.11.10, 23:07
            Witam
            Panie Januszu dlugoby pisac o tym ale jak to muwia "nie-na-darmo" sie cos dzieje w naszym zyciu. Zawsze otaczaly mnie" DUCHY" ,ale teraz jest ich wiecej i czesciej je czuje jagby to powiedziec-czuje ze cos chca .Najgorzej bylo okolo rok temu gdy zaczely przychodzic do mojej corci-ale z nimi sobie teraz poradzilam. Zadko ale na tyle wyraznie mam sny-prorocze? ze umiem juz uchronoc osoby przed czym zlym, sa to osoby mi bliskie. Oraz mam dar-lub przklenstwo (w zlosci nie moge powiedziec czegos zle go o osobie bo to sie sprawdza. PRZEZ TAK DLUGI OKRES SLUCHAJAC SIEBIE NAUCZYLAM SIE TEGO CO OPISALAM POWYZEJ ALE CZUJE ZE MOGE DUZO WIECEJ TYLKO CZEGOS MI BRAK .
            • janus50 Re: prosze o analize 02.11.10, 18:38
              Witaj ponownie
              Niestety na duchach się kompletnie nie znam... Jeśli posiadasz tak silną intuicję, że pozwala ona tobie na "wgląd" w świat pozazmysłowy to oczywiście jest to wielki dar, który może pomóc zarówno tobie jak i innym ludziom. Istotne jednak jest to aby uzyskać odpowiednią ochronę, by bronić się przez ewentualnym wtargnięciem obcego bytu w twoje życie. Dlatego powinnaś się zwrócić do kogoś, kto cię poprowadzi, nauczy jak operować zdolnościami, które posiadasz, ponieważ nieujarzmione mogą być jak zapałki w ręku dziecka.
              Pozdrawiam
              • nat-are Re: prosze o analize 02.11.10, 20:48
                WITAM I DIZEKUJE
                <Zdaje sobie z tego sprawe i to sa moje obawy , ktore jak mysle blokuja mnie.
                <Bardzo mnie to interesuje i chialabym isc na kurs. Nie mam czasu jechac do Polski a i <nieznam nikogo takiego , a czuje sie juz tak pewnie ze znajomoscia szwedzckiego ze mysle
                <aby sprobowac tutaj. TYLKO CZY TO MOZNA WYCZYTAC Z MOJEJ DATY UR. I CZY TO JEST <DOBRA DROGA KTORA CHCE ISC? PROSZE O ODP.
                <POZDRAWIAM
                • janus50 Re: prosze o analize 02.11.10, 21:59
                  Witaj
                  30 - tka może przyciągać obce byty. Można jeszcze sprawdzić twoje wibracje własne z imion i nazwisk. Podaj więc zawartość wszystkich posiadanych imion, również drugie i to z bierzmowania, oraz nazwisk - rodowe, po mężu. Najlepiej na zasadzie: np. A - 6 razy, B - 2 razy, C - 1 raz itd.
                  Pozdrawiam
                  • nat-are Re: prosze o analize 03.11.10, 09:00
                    Witam ponownie
                    1 imie: 2 imie: naz.rodowe: nazwisko obecne: nazwisko z 1 malzenstwa:
                    R-1 D-1 E-1 K-1 B-1 E-1 K-1 O-1
                    E-1 O-1 L-1 C-1 N-2 G-1 R-1 P-1
                    N-1 I-1 A-1 U-1 T-1 S-2 Y-1 S-1
                    T-1 M-1 O-1 Z-1
                    A-2 C-1
                    • nat-are Re: prosze o analize 03.11.10, 09:08
                      <cos zle napisalam wiec pisze jeszcze raz
                      <1imie: R-1 E-1 N-1 A-2 T-1
                      <2 IMIE: D-1 M-1 O-1 I-1C-1 E-1 L-1 A-1
                      <RODOWE: C-1 K-1 U-1
                      <Z 1 MALZ.: K-1 R-1 O-1 P-1 Y-1 S-1 Z-1
                      < OBECNE NAZW.: B-1 E-1 G-1 N-2 S-2 O-1 T-1
                      <POZDRAWIAM
                      • janus50 Re: prosze o analize 04.11.10, 13:49
                        Witaj
                        Twoje wibracje własne z imion i nazwisk mają wartość 1-4-5/14. Nie są to korzystne wibracje własne. Jest w nich zawarta sprzeczność pomiędzy czwórką a piątką, które mają skrajnie rózne aspekty, co może prowadzić do wewnętrznych napięć i rozterek. Ponadto powtórzona jest karmiczna czternastka, która obecna jest również w pierwszym szczycie, który trwać będzie do twojego 35 roku życia. Dlatego czternastka może być mocno zaakcentowana w twoim zyciu aktualnie. Może powodować silne emocje, nerwowość, pobudliwość, impulsywność, ciągłe poszukiwania, uczucie niespełnienia. To ostatni rok tego układu i najpóźniej od października 2011 zaczniesz odczuwać znaczne wyciszenie, choć pewne napięcie może pozostać, gdyż drugi szczyt, w który wejdziesz w roku przyszłym, będzie miał wibracje sześć a szóstka z piątką, tą z wibracji własnych, też nie jest harmonijna.
                        Pozdrawiam
                        • nat-are Re: prosze o analize 04.11.10, 22:51
                          WITAM
                          To mam konflikt z sama soba? Co znaczy ? - Ponadto powtórzona jest karmiczna czternastka...
                          • janus50 Re: prosze o analize 05.11.10, 11:21
                            Witaj ponownie
                            Nie do końca sama ze sobą. Towarzyszące tobie wibracje, wynikające z daty urodzenia oraz imion i nazwisk posiadają skrajnie różne energie, które inspirują cię do działań i pragnień, które są ze sobą sprzeczne.
                            Jeśli chodzi o datę urodzenia, to za sprawą miesiąca urodzenia, kwietnia, byłaś do 27 roku życia w pierwszym cyklu 4 i jednocześnie pierwszym szczycie 5/14. Jest to układ dwóch zaprzeczających sobie wibracji a więc mogący przynosić wewnętrzny konflikt i napięcie.
                            Identyczna sytuacja ma miejsce w wibracjach własnych, bo jest tam obecna czwórka i piątka z karmiczną 14.
                            Czwórka dąży do stabilizacji, bezpieczeństwa, działa według swoich własnych sprawdzonych schematów, jest nastawiona materialnie, praktycznie, nie jest chętna do zmian, często brak jej elastyczności, zamyka w ramy i ograniczenia.
                            Piątka dokładnie odwrotnie. Nie znosi ograniczeń i schematów, jest ciekawa świata i wszystkiego co jeszcze nie poznane, jest elastyczna i wszechstronna, zmiany ją inspirują i są sednem jej działania, często wyzwala pragnienia dziwne i oderwane od rzeczywistości. Wprowadza impulsywność i nerwowość.
                            14 jest liczbą karmiczną, tzn wskazującą na jakieś zaległości do odrobienia z poprzednich wcieleń, przynosi zmiany nagłe i niespodziewane, kręcenie się w kółko, ciągłe wzloty i upadki.
                            Pozdrawiam
                            • nat-are Re: prosze o analize 05.11.10, 14:34
                              DOBRE -TO JAK 2 OSOBY W JEDNEJ?
                              Mam lekcje do odrobienia?- kusza mnie kary tarota ktorych kiedys uzywalam-bez nauki.
                              Nie wolno mi sie zajac czarna magia bo znow mnie spala, to ze bylam czarownica palona na stosie , ze raz ja palilam taka osobe i ze bylam osoba duchowna oraz ze bylam mezczyzna to czulam od zawsze. Co do uczucia jakie we mnie jest to ,to ze chce czegos wiecej, wiedziec i czuc wiecej-mam uczucie bardzo silne ze to juz blisko. Parapsychologia zaczelam sie interesowac gdy w wieku 13 lat przeszlam smierc kliniczna.
                              • janus50 Re: prosze o analize 06.11.10, 16:38
                                Witaj
                                Talent wglądu w światy pozazmysłowe daje wiele wspaniałych możliwości niesie ze sobą jednak także spore zagrożenia. Jednym z nich może być niebezpieczeństwo wniknięcia obcego bytu w twoją sferę energetyczną. Za pomocą odpowiedniego treningu mentalnego można posiąść umiejętność obrony przed takimi ingerencjami. Polega to na stawianiu zapory energetycznej, swoistej energetycznej bańki, która będzie twoim pancerzem.
                                Pozdrawiam
                                • nat-are Re: prosze o analize 06.11.10, 22:50
                                  Dziekuje za odpowiedz i cenne wskazowki.
                                  Wlasnie czytam "Krolestwo ziemskich aniolow"-SUPER KSIAZKA
                                  MILEGO WEEKENDU smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka