19.11.10, 10:51
Witam Pana.
Żona podesłała mi link do Pana.smile
Moja data urodzin to 17 styczeń 1973.
Napisałem post ale gdzieś mi zniknął i piszę jeszcze raz,
Stoję przed awansem, ale czy go dostanę?
Czy z mojej daty można coś wyczytać. Czy można zmienić jakieś numery litery bym w kńcu ruszył do przodu?
Jeśli znalazłby Pan czas to proszę napisać. Ciągle stoję w miejscu jak zaklęty nic do przodu ruszyć się nie mogę.
Pozdrawiam
MM
Obserwuj wątek
    • moretti1976 Re: Daty 21.11.10, 01:40
      Witaj, ja dopiero zaczynam z numerologią, więc nie odpowiem Ci fachowo, jak Pan Janusz.
      Ale powiem Ci z doświadczenia... znam wiele osób z 17-ego stycznia, bo m.in. z nimi pracowałam i wszyscy to urodzeni zwycięzcy. Wszyscy są na poważnych stanowiskach a dwoje z nich to prezesi bardzo dużych firm. Myślę, że dostaniesz ten awans, bo wg mnie jesteś na niego skazany - prędzej czy później! W dodatku jesteś 11-ką, więc nie ma innej opcji. 17 styczeń to naprawdę dla mnie magiczna data, tym bardziej, że mam przyjaciółkę urodzoną tego dnia smile
      Jeśli czujesz, że stoisz w miejscu, to może powinieneś być odważniejszy w swoich działaniach? Więcej pewności siebie i przede wszystkim pozytywnego myślenia, a osiągniesz wszystko, czego chcesz!
      Powodzenia!!! smile
    • janus50 Re: Daty 21.11.10, 22:47
      Witaj
      Jesteś w bardzo dynamicznym układzie. Cykl 8 i szczyt 1 to bardzo silna inspiracja do spełniania się w sferze materialnej. Zwykle przynosi sukcesy w karierze zawodowej. Układ ten w praktyce potrwa do 52 roku życia.
      Jesteś urodzeniową 2/11 i jedenastka może być tutaj kluczowa, gdyż, jeśli realizuje się na swoim wysokim poziomie, daje wielką ambicję i charyzmę, umiejętność przekonywania innych do swoich racji. Myślę jednak, że aktualnie realizuje się na poziomie dwa, ponieważ posiadasz również czarny szczyt sześć, który może ograniczać możliwości jedenastki i sprawiać, że jej efektywność będzie zahamowana. Co do awansu. Wszedłeś w rok własny 4, który sugeruje działania na rzecz pogłębiania stabilizacji, raczej w tym czasie nie dzieje się nic nowego, bardziej utrwalane są dokonania minionego okresu. Wskazuje na duże zaangażowanie zawodowe, niesie ze sobą jednak także ograniczenia i brak rozmachu, choć w drugim półroczu 2011 pokazują się możliwości w sferze materialnej, co może przynieść awans. Pierwsze półrocze będzie stało pod znakiem wytężonej pracy, dużego obciążenia obowiązkami, czy ma to ewentualnie związek z upragnionym awansem, być może...
      Aby sprawdzić twoje wibracje własne z imion i nazwiska muszę znać zawartość liter w twoich imionach (również z bierzmowania) oraz nazwisku. Najlepiej podać na zasadzie: np. A - 5 razy, B - 1 raz, C - 2 razy itd.
      Pozdrawiam
      • testerwrozek dziękuję. 23.11.10, 22:38
        Bardzo dziękuję panie Januszu.
        Podaję moje litery imion i nazwiska
        M-2 , A-3 , J-1, U-2, R -1, I-1, S-1, Z-1, N-1, L-1, K-1,
        Pozdrawiam
        MM.
        • janus50 Re: dziękuję. 26.11.10, 13:41
          Witaj ponownie
          Twoje wibracje własne nalezą do najbardziej korzystnych. Ich wartość to 9-1-1 i są to bardzo dynamiczne wibracje własne, dają dużą determinację i odwagę. Oczywiście przy założeniu, ze podałeś wszystkie posiadane imiona.
          Problemem są jednak dość istotne braki wibracji. Oznacza to, że brak jest w twoich imionach i nazwisku, liter, które wyrażają brakujące wibracje. Brak jest tobie dwójek, szóstek i siódemek.
          Braki takie przynoszą zwykle jakieś deficyty lub/i utrudnienia w sferze, za którą odpowiada brakująca wibracja.
          Dwójka to partnerstwo i współpraca. W kontekście twojej urodzeniowej 11/2 może być ten brak szczególnie niekorzystny, gdyż brak jest tobie energii dwójki, tak więc urodzeniowa 11/2 może być mocno ograniczana i realizować się niekorzystnie.
          Szóstka to rodzina, związek, dom rodzinny, stabilizacja.
          Siódemka to sfera duchowa, ale także przyswajanie informacji, zdolność uczenia się, umiejętność analizy.
          Warto byłoby oczywiście to skorygować...
          Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka