Dodaj do ulubionych

proszę o analizę daty urodzenia

22.01.11, 15:02
Witam Pana Panie Januszu, proszę o interpretację mojej daty urodzenia, co o mnie mówi.
27.01.1987
Czytałem ,że odnosi się to do imienia i nazwiska dlatego podaję też całkowitą zawartość liter :
P-1, M-1, W-1, J-1, F-1, K-1,R-2, Z-2,Y-2,L-2,A-2,N-2,S-3,I-4,E-4
Pozdrawiam i dziękuję.
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: proszę o analizę daty urodzenia 28.01.11, 17:09
      Witaj
      Jesteś do 28 roku życia w pierwszym szczycie o wibracji 1 oraz pierwszym cyklu równiez o wibracji 1, dla urodzeniowej ósemki to czas bardzo dużej dynamiki, chęci działania, pragnienia spełniania się w sferze materialnej. Jeśli chodzi o sprawy materialne, do z uwagi na pierwszy czarny szczyt o wibracji 8, spojrzenie na finanse może być spaczone. Może to oznaczać np. postrzeganie wszystkiego poprzez pryzmat pieniędzy, wiara, że za nie można kupić wszystko, dążenie do celu po trupach, może to również odwrócić się w drugą stronę i przynosić lekceważenie spraw materialnych, co z kolei może dać problemy finansowe.
      Twoje wibracje własne mają wartość 9-6-6 i są to korzystne wibracje własne szczególnie dla twojej drogi życia, która jest dość dynamiczna i w zasadzie silna. To dość łagodne i szlachetne wibracje, skłaniające do realizowania się w sferze rodzinnej, dające również wrażliwość na piękno i sztukę. Z uwagi na brak szóstek (F, O, X) oraz dwójek (B, T) mogą pojawiać się problemy w budowaniu poprawnych relacji z innymi ludźmi jak równiez w związkach oraz układach rodzinnych.
      Pozdrawiam
    • przemas2006r Re: proszę o analizę daty urodzenia 31.01.11, 14:55
      Witam ponownie na wstępie chciałbym podziękować za poświęcony mi czas i Pana pracę. Jeśli można jeszcze prosić, chciałbym żeby sprawdził Pan wibracje mojego brata, nie układa mu się w życiu, łatwo daje sobą kierować może transformacja mogłaby mu pomóc?
      Data urodzenia 17.4.1978
      Wibracje z imion i nazwiska:
      N-1
      F-1
      C-1
      I-3
      K-1
      S-3
      L-2
      W-1
      R-1
      Z-1
      E-3
      J-3
      A-3
      O-2
      • przemas2006r Re: proszę o analizę daty urodzenia 06.02.11, 22:57
        Muszę się poprawić jeśli chodzi o literę o jeśli chodzi o brata gdyż myślałem,ze ó liczy sie jako o a wyczytałem,ze ó liczy się inaczej . w takim razie O-1, Ó-1
        • janus50 Re: proszę o analizę daty urodzenia 06.02.11, 23:23
          Witaj
          Ó liczy się oczywiście jako O, każdy kto twierdzi inaczej jest w błędzie.
          Pozdrawiam
          • przemas2006r Re: proszę o analizę daty urodzenia 07.02.11, 11:47
            A no to w takim razie przepraszam za pomyłkę. O-2 smile
            pozdrawiam
      • janus50 Re: proszę o analizę daty urodzenia 09.02.11, 12:43
        Witaj
        Twój brat ma aktualnie bardzo korzystny, dający wiele mozliwości i duży potencjał układ drogi życia. Jest urodzeniową jedynką w drugim cyklu osiem i pierwszym szczycie 3, który potrwa do 35 roku życia. Do bardzo sprzyjający karierze zawodowej układ. Jednak wibracje własne z imion i nazwiska nie są najlepsze. Ich wartość wynosi 3-5/14-8 i są to bardzo dynamiczne, pełne energii wibracje własne, jednak za sprawą trójki i trudnej karmicznej piątki, energia ta jest chaotyczna i nieuporządkowana, daje dużą emocjonalność, rozproszenie, brak konkretu. Ponadto posiada liczne istotne braki. Najważniejszym jest moim zdaniem brak czwórki, czyli liter D i M. Czwórka to stabilność, wytrwałość, wewnętrzna siła, trwanie w dążeniu do stabilizacji, dotyczy szeroko pojmowanej sfery pracy oraz tworzenia trwałych struktur. Brak ten może przynosić rozmaite deficyty w aspektach życia wymienionych powyżej, będzie tym bardziej uciążliwy, że brat twój ma pierwszy czarny szczyt cztery, który daje negatywne aspekty czwórki.
        Drugim istotnym brakiem jest brak dwójek, czyli liter B i T. To sfera partnerstwa i współpracy, harmonii życiowej. Poza dysfunkcjami w tej sferze, mogą pojawiać sie niekorzystne aspekty dwójki, które zresztą wymieniłeś. Zaniżanie wartości własnej, brak siły przebicia, kompleksy, brak asertywności, skłonność do depresji, problemy z podejmowaniem decyzji.
        Kolejnym brakiem jest siódemka, która odpowiada za sferę duchową oraz przyswajanie wiedzy. W kontekście braku dwójek bedzie pogłębiać opcje negatywnych emocji, dołów psychicznych.
        Odpowiednie ustawienie wibracji własnych oraz wypełnienie braków może dać mu możliwości wykorzystania dużego potencjału wynikającego z drogi zycia.
        Pozdrawiam
    • przemas2006r Re: proszę o analizę daty urodzenia 09.02.11, 21:01
      Dziękuję bardzo za analizę swoją i brata. Brat już zgłosił się do Pani numerolog smile
      Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego!!!
      • przemas2006r Re: prośba o pomoc 11.04.11, 13:12
        Witam ponownie Panie Januszu pisałem do Pana w sprawie analizy i zapewne podałem złą zawartość liter i dlatego wyszły wibracje 9/6/6 jak Pan pisał korzystne dla mojej drogi życia. Okazało się,że moje wibracje to 9/9/9 tak sobie wyliczyłem i chciałem zapytać jak to się teraz odnosi do mnie i do mojej drogi życia. Coś czytałem o tym układzie,że nie jest on zbyt dobry. Szczerze mówiąc odczówam dość często wpływ tych 9 np. bardzo często pomagam komuś a ktoś tego nie docenia . Być może bierze sie to z tego układu. Jest jeszcze jedna sprawa moja narzeczona przeszła niedawno transformację jest urodzeniową 6 przeszła na 8-1-9, Pani numerolog napisała jej ,że ta 6 harmonizuje z tym układem 9/6/6. Proszę o rade czy w takim wypadku warto byłoby się zastanowić nad przejsciem na układ 9/6/6 ? Podam jeszcze raz zawartość liter w nazwisku i moje imiona.
        nazwisko:C-1 I-3 K-1 S-2 E-2 L-1
        imiona: Przemysław Jan Zefiryn. Za wszelkie rady będę bardzo wdzięczny
        Pozdrawiam serdecznie!!
        Przemek

• janus50 Re: prośba o pomoc 17.04.11, 17:02
          Witaj
          Wibracje 9-9-9 są bardzo szlachetne jednak w kontekście osobistym są niekorzystne. Ich mottem jest - wszystko dla innych nic dla siebie. Jeśli twoja narzeczona jest urodzeniową szóstką i ma wibracje zmienione na 8-1-9 to będzie to harmonijne z twoimi 9-9-9. Jakkolwiek twoje wibracje własne nadają się zdecydowanie na zmianę. Osobnym problemem jest brak wibracji dwa w twoich imionach i nazwisku. Oznacza to, że nie ma tam liter, które wyrażają wibrację dwa czyli B i T. Dwójka to partnerstwo i współpraca, jest to więc istotna dla związków wibracja i powinna być uzupełniona, gdyż brak taki może przynosic problemy w partnerstwie.
          Pozdrawiam
          • przemas2006r Re: prośba o pomoc 17.04.11, 22:33
            Dziękuję bardzo za odpowiedź mam jeszcze pytanie pisał Pan,że wibracje 9/6/6 byłyby harmonijne z moją drogą życia, znalazłem nawet imię, które dawałoby takie własnie wibracje i uzupałniało brak 2 jest to imię Tadeusz. Jak Pan myśli czy warto byłoby się przetransformować na tę wibrację czy może lepiej jakąś inną. Bardzo proszę o radę.
            Pozdrawiam ciepło
            Przemek
            • janus50 Re: prośba o pomoc 21.04.11, 17:31
              Witaj ponownie
              Wydawało mi się, że napisałem, że wibracji 9-6-6 byłyby harmonijne z wibracjami twojej narzeczonej, która się przetrasformowała na 8-1-9. Nie znaczy to jednak, że są to jakieś nadzwyczajne wibracje własne, myślę, że dla twojej drogi życia mogą być zbyt pasywne. Teraz, gdy jesteś w dość dynamicznym układzie, cykl i szczyt o wibracji jeden, są akceptowalne, jednak po 28 roku życia wchodzisz w drugi szczyt 7/16 i cykl 9, co jest układem dość trudnym i potrzebne są tobie bardzo silne wibracje własne. Wówczas 9-6-6 będą zdecydowanie za słabe..
              Pozdrawiam
    • przemas2006r Re: proszę o radę 22.04.11, 18:58
      Witam ponownie Panie Januszu, szczerze mówiąc jestem troche zmartwiony bo wygląda na to,że ja będę w szczycie 16/7 a moja narzeczona wejdzie nieco później niż ja w cykl 16/7 niemalże zbiegnie się to w czasie, będziemy już wówczas małżeństwem.. jak już wiem karmiczna 16 przynosi porażki jeśli chodzi o związki. Pisał Pan,że będą mi potrzebne silne wibracje własne, czytałem u Pana na forum,że wibracja 8/9/8 należy do silnych lub 1/8/9 czy mógłby Pan powiedzieć jakiej wibracji należy szukać w moim przypadku.Pana pomoc jest nieoceniona . Pozdrawiam serdecznie i
      życzę spokojnych i wesołych świąt, smacznego jajka dla Pana i Pana rodziny.
      Przemek
      • janus50 Re: proszę o radę 25.04.11, 12:48
        Witaj
        Nie mogę odszukać daty urodzenia twojej narzeczonej, nie wiem czy podałeś...
        Trudno mi jest się odnieść.
        wibracje własne 8-9-8 czy 1-8-9 są bardzo mocne, jednak nie jestem przekonany, że są optymalne dla ciebie. Masz ósemkę w pierwszym czarnym szczycie i kolejne ósemki zwiększą potencjał wibracji osiem, co w rezultacie dać może większą uciążliwość ósemki w czarnym szczycie. Z drugiej strony jednak po ukończeniu 28/29 roku życia wejdziesz w drugi szczyt 7 i drugi cykl 9 więc sytuacja zmieni się dość mocno. Trudna decyzja, bo do aktualnego układu, który jest bardzo mocny cykl/szczyt 1/1 wprowadzenie jeszcze większej energii nie jest najlepszym rozwiązaniem.
        Może się sprawa bardziej rozjaśni gdy podasz datę swojej narzeczonej.
        Pozdrawiam
        • przemas2006r Re: proszę o radę 26.04.11, 11:37
          WitamsmileNo to może w takim razie zaczekam z transformacją do ukończenia 28 roku zycia. Dziękuję za pomoc i zyczę wszystkiego dobrego smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka