Dodaj do ulubionych

Podpis dla numerologicznej 5..pytanie

17.06.11, 12:01
podpis sam w sobie 4 plus moja droga życia 5 dadzą 9....czy podpis 9 jest dla mnie korzystny?

jakiś czas temu poruszałam kwestie gdyż Pani numerolog ustawiła mi podpis 8+ droga 5 = 13/4 twierdząc że będzie dobry.
niestety nie udało mi się odszukac mojego wątku w ktorym to pisałam

ostatnio spotkałam sięz opinią, że dla 5 dobry jest podpis własnie 9, jak pan się na to zapatruje? Co ta 9 w tzw przeznaczeniu mi da?

słyszałam również, że powinnam unikać 8 i 3 czy to prawda?
Obserwuj wątek
    • instalar 05.04.1985 17.06.11, 12:05
      jako, że to ważne uzupełniam i podaje dla przypomnienia całą datę urodzenia
    • janus50 Re: Podpis dla numerologicznej 5..pytanie 18.06.11, 17:04
      Witaj
      instalar napisała:

> podpis sam w sobie 4 plus moja droga życia 5 dadzą 9....czy podpis 9 jest dla m
      > nie korzystny?

Podpis 9 (cały czas mam na myśli wynik sumy wartości numerologicznej podpis oraz wibracji drogi życia) - jest skrajnie niekorzystny dla każdego.
      >
      > jakiś czas temu poruszałam kwestie gdyż Pani numerolog ustawiła mi podpis 8+ d
      > roga 5 = 13/4 twierdząc że będzie dobry.
      > niestety nie udało mi się odszukac mojego wątku w ktorym to pisałam

forum.gazeta.pl/forum/w,23210,124575018,124575018,Moj_podpis_do_Pana_Jnusza.html
      Tutaj znajdziesz ten wątek.

> ostatnio spotkałam sięz opinią, że dla 5 dobry jest podpis własnie 9, jak pan s
      > ię na to zapatruje? Co ta 9 w tzw przeznaczeniu mi da?

Warto zawsze, gdy ktoś twierdzi, że podpis wibracjący mottem - wszystko dla innych nic dla siebie (9) - poprosić go o uzasadnienie dlaczego.
      Ponadto, już wielokrotnie pisałem, w tym równiez do ciebie, że nie można ustawiać podpisu biorąc pod uwagę wyłącznie wibrację urodzeniową. Taki numerolog jest jest jak lekarz, który każdemu pacjentowi zapisuje lewatywę.

>
      > słyszałam również, że powinnam unikać 8 i 3 czy to prawda?

I tak i nie. Jeśli urodzeniowa piątka jest np. w cyklu trzy i szczycie 8 to jest to niekorzystne. Wszystkie trzy wibracje są wysoko energetyczne i mogą pobudzać piątkę do podejmowania zbędnego ryzyka, imprezowania, konsumpcji używek. Oczywiście to tylko przykład i nie chodzi o to aby nagle się okazało, że ja twierdzę stanowczo, że w tym układzie piątka będzie wiodła hulaszczy i pełen nieprzemyślanych posunięć tryb życia, choć jest to prawdopodobne.
      Pozdrawiam
      • instalar Re: Podpis dla numerologicznej 5..pytanie 18.06.11, 17:15
        Podpis mojej mamy to 9 i ona mówi, że jak zmieniła naziwkso i zmieniła podpis to taka jest, że pomaga wielu osobom, duzo z siebie daje...

Numerolog mówiła, że dla 5 podpis 9to da coś na zasadzie otworzenia się na innych i przebywanie wsród ludzi.

• janus50 Re: Podpis dla numerologicznej 5..pytanie 18.06.11, 20:40
          instalar napisała:

> Podpis mojej mamy to 9 i ona mówi, że jak zmieniła naziwkso i zmieniła podpis
          > to taka jest, że pomaga wielu osobom, duzo z siebie daje...

Oczywiście, bo dziewiątka to rezygnacja z własnych celów na rzecz innych.

>
          > Numerolog mówiła, że dla 5 podpis 9to da coś na zasadzie otworzenia się na inny
          > ch i przebywanie wsród ludzi.
          >

No to chyba jakaś pomyłka nastąpiła bo napisałaś 9 - tka a opisałaś typowe aspekty trójki.
          To było trochę ironizujące smile.
          Ale zastanówmy się.
          Gdy komuś brakuje siły przebicia, braku mu pewnej życiowej drapieżności, brak mu poczucia własnej wartości.
          Dodajemy mu dziewiątkę w podpisie - czyli oddanie, rezygnację z własnych celów, wrażliwość na krzywdę innych, umiejętność współodczuwania, stawianie dobra innych ludzi ponad własne.
          Pomagamy tej osobie w ten sposób?
          Który z opisanych powyżej problemów tej osoby jest równoważony przez aspekty dziewiątki?
          Zastanówmy się i wyciągnijmy wnioski smile
          Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka