Dodaj do ulubionych

Co oznaczają szczyty w numerologii?

25.12.11, 20:48
Witam,

Wyliczyłam sobie szczyty w numerologii, ale nie mam pojęcia co one oznaczaja.
Czy 1, 2 , 3 4 szczyt się od sienie jakoś różnią?, co one oznaczają?

1 szczyt wyszedł u mnie do roku 29 lat.
2 szczyt: od 29 roku zycia do 38 roku życia.
3 szczyt: od 38 roku życia do 47 roku życia.
4 szczyt: od 47 roku życia do końca życia.

Dziekuję, Magda,
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Co oznaczają szczyty w numerologii? 25.12.11, 23:58
      Witaj
      magdaa1977 napisała:

> Witam,
      >
      > Wyliczyłam sobie szczyty w numerologii, ale nie mam pojęcia co one oznaczaja.
      > Czy 1, 2 , 3 4 szczyt się od sienie jakoś różnią?, co one oznaczają?
      Oczywiście, że się różnią, wskazują na okoliczności zewnętrzne jakie napotkasz w swoim życiu, jednak bez daty urodzenia trudno coś powiedzieć...

>
      > 1 szczyt wyszedł u mnie do roku 29 lat.
      > 2 szczyt: od 29 roku zycia do 38 roku życia.
      > 3 szczyt: od 38 roku życia do 47 roku życia.
      > 4 szczyt: od 47 roku życia do końca życia.
      >
      > Dziekuję, Magda,
      • magdaa1977 Re: Co oznaczają szczyty w numerologii? 26.12.11, 08:35

> Oczywiście, że się różnią, wskazują na okoliczności zewnętrzne jakie napotkasz
        > w swoim życiu, jednak bez daty urodzenia trudno coś powiedzieć...
        >
        > >
        > > 1 szczyt wyszedł u mnie do roku 29 lat.
        > > 2 szczyt: od 29 roku zycia do 38 roku życia.
        > > 3 szczyt: od 38 roku życia do 47 roku życia.
        > > 4 szczyt: od 47 roku życia do końca życia.
        > >
        > > Dziekuję, Magda,

Dziękuję za odpowiedż.
        Moja data urodzenia 5 kwiecień 1978. Pozdrawiam, Magda.
    • magdaaa6 Re: Co oznaczają szczyty w numerologii? 26.12.11, 16:27
      jak obliczyć te szczyty?
      • janus50 Re: Co oznaczają szczyty w numerologii? 26.12.11, 17:50
        magdaaa6 napisała:

> jak obliczyć te szczyty?

Pierwszy szczyt wynika ze zsumowania wibracji pierwszego i drugiego cyklu ( miesiąc urodzenia + dzień urodzenia). Drugi szczyt wynika ze zsumowania drugiego i trzeciego cyklu (dzień urodzenia i rok urodzenia). Trzeci szczyt otrzymujemy po dodaniu wibracji pierwszego i drugiego szczytu. Czwarty szczyt wynika z dodania pierwszego i trzeciego cyklu (miesiąc urodzenia + rok urodzenia).
        Czas trwania obliczamy odejmując od liczby 36 wibrację urodzeniową - jeśli jesteś np. numerologiczną siódemką wówczas od 36 odejmujemy siedem - co równa się 29 i oznacza, że pierwszy szczyt będzie trwał do 29 roku życia. Czas trwania drugiego szczytu - dodajemy 9 lat - czyli drugi szczyt będzie trwał od 29 do 38 roku życia. Trzeci szczyt - dodajemy 9 lat, czyli będzie trwał od 38 do 47 roku życia. Czwarty szczyt - od 47 do końca życia. Szczyty są nazywane także punktami zwrotnymi, wierzchołkami, białymi trójkątami, itd...
        Pozdrawiam
        • magdaa1977 Zinterpretowalam. 26.12.11, 19:32
          Czyli: moja data urodzenia 5 kwiecień 1978.

1 szczyt do 29 lat pod wibracja 9 wyszło u mnie. Oznacza to, że do 29 lat miałam trudne życie, bardziej poświęcałam się dla innych, tak było. Żyłam w izolacji, poświeciłam się dzieciom, mąż mnie zdradzał, itd.

2 szczyt wychodzi do 38 lat i będzie pod wibracją cyfry: 3, zatem czeka mnie fajny czas, bardziej towarzyski? otworzę się na świat?

3 szczyt wychodzi do roku 47, także w wibracji cyfry 3, zatem znów czas towarzyski, itp.

4 szczyt do końca życia wychodzi: pod wibracja cyfry 11/2. Więc nie wiem ja to interpretować, nie wiem co oznacza 11, wiem co oznacza 2, to czas trudny.

Pozdrawiam, Magda.
        • magdaaa6 Re: Co oznaczają szczyty w numerologii? 27.12.11, 01:14
          dziękuję bardzo za odpowiedź.
          wyliczyłam, że pierwszy szczyt mam do 31 roku życia pod wibracją 7.

Może mi ktoś polecić jakieś strony internetowe, książki, w których będę mogła poczytać, co oznaczają te wibracje w pozytywach i negatywach?
          • magdaa1977 Re: Co oznaczają szczyty w numerologii? 27.12.11, 14:20
            magdaaa6 napisała:

> dziękuję bardzo za odpowiedź.
            > wyliczyłam, że pierwszy szczyt mam do 31 roku życia pod wibracją 7.

Jak rozumiem to tak, do 31 roku życia będziesz pod wibracją 7 czyli będziesz bardziej introwertyczna, odizolowana od świata, ludzi nieco, będziesz się rozwijać duchowo, uczyć, itp. Możesz mieć momenty depresyjne. Zobacz w jakiej cyfrze będziesz w 2 szczycie. Magda.
            • janus50 Re: Co oznaczają szczyty w numerologii? 27.12.11, 17:31
              Witaj ponownie
              magdaa1977 napisała:

> magdaaa6 napisała:
              >
              > > dziękuję bardzo za odpowiedź.
              > > wyliczyłam, że pierwszy szczyt mam do 31 roku życia pod wibracją 7.
              >
              > Jak rozumiem to tak, do 31 roku życia będziesz pod wibracją 7 czyli będziesz ba
              > rdziej introwertyczna, odizolowana od świata, ludzi nieco, będziesz się rozwija
              > ć duchowo, uczyć, itp. Możesz mieć momenty depresyjne. Zobacz w jakiej cyfrze b
              > ędziesz w 2 szczycie. Magda.

Czy magdaa1977 i magdaaa6 to ta sama osoba? Bo już się gubię....
              Wszelkie opisy znajdziesz na tym forum, niestety trzeba mocno poszperać, jednak z pewnością je znajdziesz.
              Co do literatury, to z polskojęzycznej polecam książkę Pani Nataszy Czarmińskiej. Najbardziej wartościowe są jednak podręczniki z USA. Najlepszym podręcznikiem dla osób początkujących jest wydana już około 80 razy Your Days Are Numbered autorstwa Florence Campbell.
              Pozdrawiam
            • magdaaa6 Re: Co oznaczają szczyty w numerologii? 27.12.11, 23:49
              nie, to dwie różne Magdy smile

w drugim wyszła mi 3jka. To lepiej? smile
              Co do 7, to by się zgadzało z tym lekkim odizolowaniem (mimo że nie mam problemów z nawiązywaniem kontaktów, moja praca wymaga ciągłego kontaktu z ludźmi.. to jednak prywatnie jestem dosyć zamknięta, słyszałam wiele razy, że trudno się do mnie zbliżyć... znam mnóstwo ludzi, ale bliższych znajomych mam baaardzo niewielu).

z nauką też się zgadza- ciągle znajduję sobie nowe rzeczy, języki, których zaczynam się uczyć.
              • magdaa1977 Re: Co oznaczają szczyty w numerologii? 28.12.11, 12:38
                magdaaa6 napisała:

> nie, to dwie różne Magdy smile
                >
                > w drugim wyszła mi 3jka. To lepiej? smile

Tak w 3 dużo lepiej, będziesz bardziej ekstrawertyczna wyjdziesz do ludzi i co najważniejsze, melancholie znikną, oraz twoje życie towarzyskie bardziej rozkwitnie. Magda.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka