Dodaj do ulubionych

ul. Ostrowiecka 43

14.01.12, 15:01
Witam. Mam pytanie do pana Janusza o ten adres ul. Ostrowiecka 43 . Czy,jest dla nas szczęśliwy ( właśnie kupiliśmy działkę z domem, i jest tu też nasz komis samochodowy) dom i komis w jednym. Ja jestem numerologiczną 6 a mąż 8 . Nie wiem jak się to wszystko wylicza, jestem żółtodziobem w numerologii smile . A jeśli wibracje nie są korzystne to proszę o podpowiedź co dodać żeby było lepiej. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • ebola71 Re: ul. Ostrowiecka 43 14.01.12, 17:06
      A może liczy imion też są złe ? Ja mam na imię Monika a mąż Michał .????????????
      • ebola71 Re: ul. Ostrowiecka 43 14.01.12, 17:30
        wszystko pokręciłam !!! z daty urodzenia jestem 6 a mąż 9, z imienia ja 5 a mąż 1- tyle ustaliłam, teraz potrzebuję pomocy co do adresu Ostrowiecka 43 , POMOCY smile
    • janus50 Re: ul. Ostrowiecka 43 15.01.12, 14:28
      Witaj
      ebola71 napisała:

> Witam. Mam pytanie do pana Janusza o ten adres ul. Ostrowiecka 43 . Czy,jest d
      > la nas szczęśliwy ( właśnie kupiliśmy działkę z domem, i jest tu też nasz komis
      > samochodowy) dom i komis w jednym. Ja jestem numerologiczną 6 a mąż 8 . Nie wi
      > em jak się to wszystko wylicza, jestem żółtodziobem w numerologii smile . A jeśli
      > wibracje nie są korzystne to proszę o podpowiedź co dodać żeby było lepiej. Z g
      > óry dziękuję i pozdrawiam.
      Wibracja adresu wynosi 101/2 jest to korzystny adres. Nie ma wielkiej siły ale dwójka patronuje partnerstwu i współpracy, buduje harmonię.
      Co do pozostałych pytań to niezbędne są daty urodzenia. Jeśli chodzi o wibracje imienne, potrzebna jest zawartość liter ze wszystkich posiadanych imion, również z bierzmowania oraz nazwisk, także nazwisko rodowe. W przypadku "recydywy" smile związku małżeńskiego, również nazwisko noszone czasowo, pozyskane od poprzedniego małżonka. Zawartość najlepiej podać na zasadzie: np A = 9 razy, B = 1 raz itd.
      Odpowiadam w kolejności wpisów a więc trzeba uzbroić się w cierpliwość. Na pytania bagatelne staram się odpowiadać od razu...
      Pozdrawiam
      • ebola71 [...] 15.01.12, 21:39
        Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
        • janus50 Ostrowiecka 15.01.12, 21:57
          Witaj ponownie
          Celem zachowania anonimowości nie podajemy swoich imion i nazwisk w ich pełnym brzmieniu a jedynie zawartość wszystkich liter znajdujących się w imionach i nazwiskach - np. A - 7 razy, B - 1 raz, C - 2 razy itd. Dlatego ukryłem twój wpis aby nie był dla nikogo dostępny.
          101/2 bo 1+0+1=2.
          Dwójka to dobra wibracja dla komisu gdyż dwójka to też doskonały pośrednik i negocjator.
          Pozdrawiam.
          • ebola71 Re: Ostrowiecka 15.01.12, 22:07
            Fakt, dziękuję smile , ależ jestem nie myśląca !!!!!. To jeszcze zapytam czy ważniejsza jest wibracja imienia i nazwiska czy daty urodzenia ? I bardzo dziękuję za cierpliwość smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka