szukam_pytam
19.02.12, 11:30
Mam takie pytania. Gdzieś kiedyś przeczytałam albo usłyszałam, że nasz dzień urodzenia czyli w moim przypadku 16 pokazuje mi jak mnie widzą inni ludzie a IPZ czyli suma dnia i m-ca ur. pokazuje jakie są moje potrzeby wew., czy to prawda? A więc IPZ pokazuje nasze potrz. wew. i jednocześnie pokazuje jakie okoliczności zew. nas spotkają (ponieważ PZ-y to okoliczności zew.), czy tak?
Jeszcze takie pytanie: cykle to tak jakby nasze wew. potrzeby, no i IPZ też więc jeśli cykl jest zupełnie niezgodny z I białym szczytem to cykl czy IPZ bardziej uwidacznia nasze wew. potrzeby?
a czym jest droga życia, też naszą potrzebą, okolicznością zew, czy "sceną" na której realizujemy swoje wcielenie?Co droga życiowa nam "robi"?Czy droga życiowa coś wymusza na nas? Moją drogą życiową jest 4/13 i faktycznie odczuwam bardzo silną potrzebę stabilizacji, bezpieczeństwa, jakiejś silnej struktury (czuję, że jest to moja ogromnie ważna potrzeba) a jednocześnie nie mam tego.I nie wiem dlaczego? Te moje liczby są takie spokojne a czuję, że moje życie to jeden wielki bałagan i jedna wielka niewiadoma. Nic nie jest zgodne z moimi potrzebami.
Rozumiem też : że cykle jako nasze potrzeby wew. są mniej dokuczliwe niż PZ-y, i jesli ja mam teraz tą 16 to sama mam potrzeby "rozwalić" pewne rzeczy, które mi nie słuzą?Czy jednak też mogą pojawić się okoliczności zew. które będą burzyć "skostniałe" struktury?Zastanawiam się też jak obliczyć kiedy zmieniają się cykle?
Moja data ur.: 16.05.1981. Podaję, żeby było wiadomo o czym piszę.
Wiem, że bardzo zagmatwane te pytania ale jakoś nie dają mi spokoju. Może dlatego, że jestem w cyklu 16 i szukam odpowiedzi na wiele pytań.
Bardzo proszę o odpowiedź
Pozdrawiam