Dodaj do ulubionych

Numerologia Firmy- Panie Januszu BAAARDZO PROSZE !

09.08.12, 21:55
Panie Januszu, dziekuje za wcześniejsze odpowiedzi
mój narzeczony chce otworzyć firmę i wybrał taką kombinację:

31.08.2012 (jest to chyba pełnia?)-liczba dnia 8
nazwa firmy liczba 3
czyli 11=2
czy jest to korzystne?
Pracownia Architektoniczna

chyba, że polecał by Pan coś innego? jakieś inne dni?? oraz nazwę
jego data urodzenia to 28.06.1983
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Numerologia Firmy- Panie Januszu BAAARDZO PRO 19.08.12, 14:05
      Witaj ponownie
      magicka napisała:

> Panie Januszu, dziekuje za wcześniejsze odpowiedzi
      > mój narzeczony chce otworzyć firmę i wybrał taką kombinację:
      >
      > 31.08.2012 (jest to chyba pełnia?)-liczba dnia 8
      > nazwa firmy liczba 3
      > czyli 11=2
      > czy jest to korzystne?
      > Pracownia Architektoniczna

Taki układ jest korzystny.
      Pozdrawiam
      >
      > chyba, że polecał by Pan coś innego? jakieś inne dni?? oraz nazwę
      > jego data urodzenia to 28.06.1983
      • szmaragda83 Re: Numerologia Firmy- Panie Januszu BAAARDZO PRO 24.08.12, 14:01
        Dzień dobry,
        Panie Januszu, bardzo mi Pan pomógł, gdy pytałam o lata pustki, dlatego bardzo gorąco proszę o pomoc jeszcze raz. W najbliższych dniach rejestruję firmę - jej nazwa to rzeczownik lotos (wartość numerologiczna 9) oraz moje drugie imię (6) i nazwisko (6). Razem - 3 - czy to dobra nazwa dla branży szkoleniowo-edukacyjnej i - jednocześnie - sklepu internetowego z produktami do naturalnej pielęgnacji? Moje pierwsze imię ma wartość 4 - nie lubię go i raczej nie będzie w nazwie sklepu. Myślę o dacie rejestracji do końca sierpnia, czy byłby Pan tak dobry i mógłby mi wskazać najwłaściwszy termin? Moja data urodzenia to 06 06 1983 - urodzeniowa 6. Bardzo dziękuję i gorąco pozdrawiam.
        • janus50 Re: szmaragda83 26.08.12, 13:50
          Witaj
          szmaragda83 napisała:

> Dzień dobry,
          > Panie Januszu, bardzo mi Pan pomógł, gdy pytałam o lata pustki, dlatego bardzo
          > gorąco proszę o pomoc jeszcze raz. W najbliższych dniach rejestruję firmę - jej
          > nazwa to rzeczownik lotos (wartość numerologiczna 9) oraz moje drugie imię (6)
          > i nazwisko (6). Razem - 3 - czy to dobra nazwa dla branży szkoleniowo-edukacyj
          > nej i - jednocześnie - sklepu internetowego z produktami do naturalnej pielęgna
          > cji?

Trójka do dobra wibracja dla nazwy firmy, szczególnie dla firmy działającej w internecie, gdyż trójka to komunikacja. Ponadto przyciąga klientów i pomocnych ludzi.
          Przy ustawianiu nazwy musimy wziąć jednak inne uwarunkowania pod uwagę, mianowicie zasady obowiązujące przy zapisywaniu nazwy w rejestrze urzędowym. Z tego co się orientuję, do nazwy dopisywane jest imię i nazwisko właściciela tak, jak to zapisane jest w dowodzie osobistym. Więc opcja z drugim imieniem może nie wypalić, ewentualnie pierwsze i drugi imię plus nazwisko. To należy sprawdzić w odpowiednim urzędzie.

Moje pierwsze imię ma wartość 4 - nie lubię go i raczej nie będzie w nazwi
          > e sklepu. Myślę o dacie rejestracji do końca sierpnia, czy byłby Pan tak dobry
          > i mógłby mi wskazać najwłaściwszy termin? Moja data urodzenia to 06 06 1983 - u
          > rodzeniowa 6. Bardzo dziękuję i gorąco pozdrawiam.

Daty od 27 do 31 sierpnia są korzystne z wyłączeniem środy, która jest dniem osobistym 9 dla ciebie.
          Jesteś jednocześnie w roku 8 bardzo korzystnie i miesiącu 7 słabo.
          Osobiście poczekałbym do września, wówczas będzie w miesiącu 8.
          To w ujęciu osobistym.
          W odniesieniu do firmy, nie jest ten tydzień optymalny, bo data rozpoczęcia działalności będzie dawać wibrację od 4 do 8. Jeśli założymy, że nazwa będzie 3 wtedy najkorzystniejszy będzie piątek 31 sierpnia, co da datę rozpoczęcia o wibracji 8.
          Powyższe jest jednak pewną spekulacją, gdyż nie wiemy, czy nazwa z drugim imieniem przejdzie w urzędzie.
          Pozdrawiam
          • szmaragda83 Re: szmaragda83 27.08.12, 10:42
            Dzień dobry, bardzo gorąco dziękuję za odpowiedź.
            Urzędnik przed chwilą poinformował mnie, że musi być pierwsze imię, może być też drugie. Wpadłam na pomysł, żeby zamiast lotos, nazwać firmę Trzy Lotosy (5) czyli 5 (nazwa firmy) +4 (pierwsze imię) +6 (drugie imię) +6 (nazwisko). Wtedy też wyszłaby 3. Myśli Pan że to dobry pomysł?

W takim wypadku rejestracja 31 sierpnia, a może jednak jakaś data wrześniowa?

Gdyby był Pan tak dobry i polecił mi jakąś datę, to na pewno posłucham - sama nawet nie wiedziałam, że jestem w 8 roku.

Panie Januszu, jeśli już mogę skorzystać z Pana wiedzy, byłaby możliwość poprosić jeszcze o radę w kwestiach prywatnych?

19 sierpnia zaręczyłam się z mężczyzną, którego nazwisko ma wartość 9. Po ślubie chciałabym przyjąć jego nazwisko - moje pierwsze imię (4), drugie imię (6) i jego (9) da 1. Zastanawiam się, co to może zmienić w moim życiu i czy to dobra opcja?

Skoro wiem dzięki Panu, że sierpień był moim słabszym miesiącem, to może oficjalnie ogłosimy zaręczyny we wrześniu, podczas rodzinnego obiadu - wtedy troszkę oszukamy los. smile
            • janus50 Re: szmaragda83 27.08.12, 14:22
              Witaj ponownie
              szmaragda83 napisała:

> Dzień dobry, bardzo gorąco dziękuję za odpowiedź.
              > Urzędnik przed chwilą poinformował mnie, że musi być pierwsze imię, może być te
              > ż drugie. Wpadłam na pomysł, żeby zamiast lotos, nazwać firmę Trzy Lotosy (5) c
              > zyli 5 (nazwa firmy) +4 (pierwsze imię) +6 (drugie imię) +6 (nazwisko). Wtedy t
              > eż wyszłaby 3. Myśli Pan że to dobry pomysł?

to dobry pomysł. Niezależnie od tego, w moim odczuciu, jako ewentualnego klienta, Lotos kojarzy mi się z kompletnie inną bajką - rafineria, paliwa, oleje itp. Nie jestem pewien, czy z marketingowego punktu widzenia jest to dobry pomysł....
              >
              > W takim wypadku rejestracja 31 sierpnia, a może jednak jakaś data wrześniowa?
              >
              > Gdyby był Pan tak dobry i polecił mi jakąś datę, to na pewno posłucham - sama n
              > awet nie wiedziałam, że jestem w 8 roku.

Jeśli nazwa będzie wibrowała trójką, wówczas nie pozostaje nic innego jak data rozpoczęcia wpisana w dokumenty rejestrowe, która będzie wibrować na osiem.
              Korzystne byłoby wówczas wybrać na dzień rejestracji dzień osobisty korzystny dla ciebie a niezależnie od tego, jako datę rozpoczęcia działalności wpisać datę korzystną dla firmy czyli osiem. Wówczas upiekłabyś dwie pieczenie na jednym ogniu. Bo data samej rejestracji nie będzie wówczas datą "urodzin" firmy - będzie nią data rozpoczęcia działalności wpisana w dokumentach rejestrowych.
              >
              > Panie Januszu, jeśli już mogę skorzystać z Pana wiedzy, byłaby możliwość popros
              > ić jeszcze o radę w kwestiach prywatnych?
              >
              > 19 sierpnia zaręczyłam się z mężczyzną, którego nazwisko ma wartość 9. Po ślubi
              > e chciałabym przyjąć jego nazwisko - moje pierwsze imię (4), drugie imię (6) i
              > jego (9) da 1. Zastanawiam się, co to może zmienić w moim życiu i czy to dobra
              > opcja?

Trudno mi się odnieść bez znajomości wszystkich twoich danych.
              Podaj zawartość liter we wszystkich posiadanych imionach (również z bierzmowania) i nazwiskach.
              Oraz osobno zawartość liter w nazwisku które pozyskasz w wyniku zamążpójścia.
              Najlepiej na zasadzie np. A - 7 razy, B - 1 raz, C - 2 razy itd. Chodzi o zachowanie anonimowości.
              >
              > Skoro wiem dzięki Panu, że sierpień był moim słabszym miesiącem, to może oficja
              > lnie ogłosimy zaręczyny we wrześniu, podczas rodzinnego obiadu - wtedy troszkę
              > oszukamy los. smile

No ale do tanga trzeba dwojga, czyli on też powinien mieć korzystne dni w odniesieniu osobistym...

Pozdrawiam
              >
              • szmaragda83 [...] 27.08.12, 14:47
                Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
                • szmaragda83 Re: szmaragda83 06.09.12, 08:04
                  Panie Januszu, byłby Pan tak dobry i zerknął na powyższe dane? Bardzo gorąco dziękuję.
                • janus50 Re: szmaragda83 09.09.12, 17:25
                  Witaj ponownie
                  szmaragda83 napisała:

> Uwzględniając wszystkie moje imiona i nazwisko:

> urodziny: 06.06.1983

Twoje wibracje imienne mają wartość 7-2-9 i są to dość pasywne wibracje, mogą zamykać, ograniczać możliwość wyrażania emocji, może brakować tobie poczucia wartości własnej, siły przebicia. Brak jest tobie wibracji 8 w zawartości (brak liter H, Q lub Z), co może przynosić jakieś dysfunkcje w obszarze finansów i pomnażania. Nie są to korzystne wibracje imienne.
                  >

> urodziny: 13.06.1979

Jego wibracje imienne mają wartość 3-2-5, są dość otwarte i dynamiczne jednak za sprawą dwójki i piątki jest w nich zawarta sprzeczność, która może przynosić wewnętrzne napięcie.
                  Nie można tych wibracji zaliczyć do korzystnych. Brak jest mu wibracji 2 (litery B i T) co z kolei może dawać jakieś problemy w obszarze partnerstwa i współpracy.
                  Nie jestem do końca pewien, czy prawidłowo podałaś zawartość liter swojego partnera bo w drugim imieniu dwa razy pojawia się litera E......

Generalnie jako relacja dwóch dat urodzenia jest to dość korzystny i harmonijny układ.
                  Ty szóstka on dziewiątka to zgodny układ. Także wibracja dnia urodzenia korzystna - u ciebie 6 u niego 4 - jest to harmonijne, automatycznie w cyklach również zgodnie.
                  Myślę, że jesteście dobraną parą.
                  Wrzesien jest dobrym miesiącem na ogłoszenie zaręczny - u ciebie miesiąc osobisty 8 a u niego 6.
                  Z ślubem poczekałbym jednak do października 2013, ponieważ od października 2012 wchodzisz w rok osobisty 9, co jest niekorzystne na zawarcie ślubu...

>
                  > Polskie złożenia typu ch czy rz uznałam 2 osobne literki - np. ch za c i h. Mam
                  > nadzieję, że poprawnie.

Jak najbardziej poprawnie.
                  Pozdrawiam
                  • szmaragda83 Re: szmaragda83 09.09.12, 18:59
                    Ma Pan rację - w 2 imieniu narzeczonego pomyliłam się i błędnie zapisałam 2 razy E, powinno być zapisane 1 raz. Przepraszam - to oznacza, jak rozumiem, że Pana praca nad wyliczeniem jego wibracji poszła na próżno, głupio mi jak nie wiem co.
                    Bardzo gorąco dziękuję za analizę, potwierdził Pan moje przeczucie - od zawsze nie czuję się dobrze ze swoimi imionami i nazwiskiem, dlatego z ulgą przyjmę nazwisko narzeczonego, mam nadzieję, że to coś zmieni na lepsze. Jestem Panu bardzo wdzięczna.
                  • nataliagodz Re: szmaragda83 24.01.13, 19:17
                    Panie Januszu, mam prośbę o skonsultowanie numerologiczne firmy moja data urodzenia 15.08.1987, dnia 26.08.2010 = 1 otworzyłam firmę o wibracji nazwy 6 + moje imię i nazwisko 6, czyli razem 3/12 bo to firma jednosobowa, byłam w 2 lokalach o wibracji 9 (dodawałam dokładną nazwę ulicy plus nr budynku) tak wyszło bo sugerowałam się liczbą budynku najpierw 11 potem 3. Firma zajmuje się wykonywaniem innowacyjnych zabiegów laserowych na ciele. 28.12.2012 zawiesiłam dzialalność z powodu braku klientów.. Znalazłam lokal o wibracji ulicy 8 nr budynku 7/1 tutaj jest problem bo na budynku widnieją dwa numery 7, czyli należałoby dodac 8+7+7+1= 23/5, czy na taką dzialalność należy zostawić cyfrę 1 na drzwiach mieszkania? czy coś zmieniać?
                    Jeszcze mam pytanie odnośnie odwieszenia dzialalności data 11.03.2013 będzie korzystna z moimi liczbami cyklem itd. oraz nazwą firmy? Jaka data byłaby korzystna dla moich wibracji?
                    Gorąco pozdrawiam i proszę o odpowiedź
                    • janus50 Re: nataliagodz 25.01.13, 12:36
                      Witaj
                      nataliagodz napisał(a):

> Panie Januszu, mam prośbę o skonsultowanie numerologiczne firmy moja data urodz
                      > enia 15.08.1987, dnia 26.08.2010 = 1 otworzyłam firmę o wibracji nazwy 6 + moje
                      > imię i nazwisko 6, czyli razem 3/12 bo to firma jednosobowa, byłam w 2 lokalac
                      > h o wibracji 9 (dodawałam dokładną nazwę ulicy plus nr budynku) tak wyszło bo s
                      > ugerowałam się liczbą budynku najpierw 11 potem 3. Firma zajmuje się wykonywani
                      > em innowacyjnych zabiegów laserowych na ciele. 28.12.2012 zawiesiłam dzialalno
                      > ść z powodu braku klientów.. Znalazłam lokal o wibracji ulicy 8 nr budynku 7/1
                      > tutaj jest problem bo na budynku widnieją dwa numery 7, czyli należałoby dodac
                      > 8+7+7+1= 23/5, czy na taką dzialalność należy zostawić cyfrę 1 na drzwiach mies
                      > zkania? czy coś zmieniać?
                      > Jeszcze mam pytanie odnośnie odwieszenia dzialalności data 11.03.2013 będzie ko
                      > rzystna z moimi liczbami cyklem itd. oraz nazwą firmy? Jaka data byłaby korzyst
                      > na dla moich wibracji?
                      > Gorąco pozdrawiam i proszę o odpowiedź

Bardzo proszę, jednak poproszę o rozpoczęcie nowego wątku, gdyż robi się zbyt duże zamieszanie.
                      Pozdrawiam
                      • nataliagodz Re: nataliagodz 25.01.13, 12:46
                        forum.gazeta.pl/forum/w,244263,142051752,142051752,Pytanie_do_Pana_Janus50.html
                        założyłam nowy wątek pozdrawiam
                        • janus50 Re: nataliagodz 09.02.13, 17:09
                          Witaj
                          nataliagodz napisała:

> forum.gazeta.pl/forum/w,244263,142051752,142051752,Pytanie_do_Pana_Janus50.html
                          > założyłam nowy wątek pozdrawiam

Długo szukałem twojego wątku na forum numerologia i go nie znalazłem. Okazało się bowiem, że nie założyłaś nowego wątku, tylko nowe forum! Aby rozpocząć nowy wątek, należy u góry forum, tuż nad pierwszym wpisem, kliknąć na opcję "rozpocznij nowy wątek".
                          W każdym razie skopiowałem treść twojego wątku, z utworzonego przez ciebie forum:

"Panie Januszu, mam prośbę o skonsultowanie numerologiczne firmy moja data urodz
                          enia 15.08.1987, dnia 26.08.2010 = 1 otworzyłam firmę o wibracji nazwy 6 + moje
                          imię i nazwisko 6, czyli razem 3/12 bo to firma jednosobowa, byłam w 2 lokalac
                          h o wibracji 9 (dodawałam dokładną nazwę ulicy plus nr budynku) tak wyszło bo s
                          ugerowałam się liczbą budynku najpierw 11 potem 3. Firma zajmuje się wykonywani
                          em innowacyjnych zabiegów laserowych na ciele. 28.12.2012 zawiesiłam dzialalno
                          ść z powodu braku klientów.. Znalazłam lokal o wibracji ulicy 8 nr budynku 7/1
                          tutaj jest problem bo na budynku widnieją dwa numery 7, czyli należałoby dodac
                          8+7+7+1= 23/5, czy na taką dzialalność należy zostawić cyfrę 1 na drzwiach mies
                          zkania? czy coś zmieniać?

Jeśli nr. budynku jest siedem, to nie bierzemy pod uwagę kolejnych siódemek, adres jest siedem i to liczymy. Wychodzi nam więc wibracja adresu 7. Dodać do niej należy 1 aby uzyskać wibrację adresu 8. Proponuję umieścić na drzwiach lokalu literę A, która wyraża jedynkę.

"Jeszcze mam pytanie odnośnie odwieszenia dzialalności data 11.03.2013 będzie ko
                          rzystna z moimi liczbami cyklem itd. oraz nazwą firmy? Jaka data byłaby korzyst
                          na dla moich wibracji?
                          Gorąco pozdrawiam i proszę o odpowiedź"

Data 11-3-2013 nie należy do korzystnych. To twój rok osobisty 2, jest ok, choć mógłby być lepszy. Miesiąc osobisty 5, też do zaakceptowania jednak nie jest optymalny, wreszcie dzień osobisty 7, niezbyt korzystny dla biznesu. Ponadto data ta ma miejsce w czasie nowiu co jest niesprzyjające. Dobrze jest rozpoczynać wszelkie działania przy Księżycu rosnącym a to będzie miało miejsce od 12 do 26 marca.
                          Nazwa firmy 3 po zsumowaniu z dniem rozpoczęcia działalności 2 daje przeznaczenie 5, bardzo niestabilne i nieprzewidywalne.
                          Jeśli nazwa jest 3 wówczas najbardziej optymalnym rozwiązaniem będzie dzień o wibracji 8 (data rozpoczęcia), co da nam przeznaczenie 2.
                          Do 33 roku życia jesteś w pierwszym szczycie 5/14, który może być dość trudny w kontekście osiągania stabilnych i trwałych osiągnięć a w kontekście z twoją urodzeniową trójką może przynosić spory chaos, rozproszenie.
                          Myślę że zdecydowanie lepszy byłby luty dla ciebie, gdyż jest to twój miesiąc osobisty 1. W tym miesiącu należy znaleźć jakąś datę sumującą się do 8, przy czym nie powinien być to ubywający księżyc oraz twój dzień osobisty 9.
                          Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka