10.09.12, 22:29
Panie Januszu mam następujące pytanie...
data ur. 5.8.72 = droga życia 5
cykl produktywny - 5
pkt zwrotny - 1
wyzwanie główne - 1
wyzwanie wtórne - 4
Podpis - 3 czyli 5+3 = 8 - przeznaczenie z podpisu + drogi
Wibracje liter w imionach - są zrównoważowane (zgodnie z proporcjami podanymi przez Panią Jordan).
Uff.. no i pora na pytanie..
Chciałbym ustawić kombinację na 4-8-3 żeby cele życia = 3 i przeznaczenie ( to które nazwał Pan bodaj final result) również 8. Jaka jest Pana opinia na temat takiej kombinacji w mojej sytuacji? Jeśli negatywna to co by mi Pan sugerował w kwestii zmiany? Czy 4 w wibracji duszy jest błędem gdy mam czarny szczyt 4? Bardzo chciałbym wreszcie zacząć realizować siebie... przeznaczenie 8 lub 1 to byłoby to (ale jak tu znaleźć dobrą kombinację z celem 5?).

Chciałbym dodać trochę dokładności wibracjom 5,3,8 - uważam, że potrzeba mi czegoś takiego do własnego rozwoju i awansu społecznego i zawodowego.

Kontaktowałem się z numerologami jak się potem okazało od Pani Lobos - ustaliły mi podpis 4 (czyli 5+4=9), y liczona jako spółgłoska czyli kombinacja 8-5-4/13... było dość "wesoło" w rezultacie... aaa niech im pieniądze, które wydałem na ich zmiany wyjdzie na zdrowie.

Pozdrawiam serdecznie
Marek
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: 4-8-3 ? 11.09.12, 14:40
      Witaj
      wesolybazyl napisał:

> Panie Januszu mam następujące pytanie...
      > data ur. 5.8.72 = droga życia 5
      > cykl produktywny - 5
      > pkt zwrotny - 1
      > wyzwanie główne - 1
      > wyzwanie wtórne - 4
      > Podpis - 3 czyli 5+3 = 8 - przeznaczenie z podpisu + drogi
      > Wibracje liter w imionach - są zrównoważowane (zgodnie z proporcjami podanymi p
      > rzez Panią Jordan).

Rozumiem, że nie ma braków w obszarze zawartości liter. Nie brakuje tobie dwójek (B; T) czwórek (D; M) oraz szóstek (F; O; X). Jest to o tyle istotne, że wibracje te są przeciwwagą dla piątek, które są dominującą wibracją w twojej drodze życia.

> Uff.. no i pora na pytanie..
      > Chciałbym ustawić kombinację na 4-8-3 żeby cele życia = 3 i przeznaczenie ( to
      > które nazwał Pan bodaj final result) również 8. Jaka jest Pana opinia na temat
      > takiej kombinacji w mojej sytuacji? Jeśli negatywna to co by mi Pan sugerował w
      > kwestii zmiany? Czy 4 w wibracji duszy jest błędem gdy mam czarny szczyt 4? Ba
      > rdzo chciałbym wreszcie zacząć realizować siebie... przeznaczenie 8 lub 1 to by
      > łoby to (ale jak tu znaleźć dobrą kombinację z celem 5?).
      >
      > Chciałbym dodać trochę dokładności wibracjom 5,3,8 - uważam, że potrzeba mi cze
      > goś takiego do własnego rozwoju i awansu społecznego i zawodowego.

Jesteś urodzeniową piątką, również piątką z dnia urodzenia oraz przebywasz w cyklu 5.
      Wibracja pięć jest więc bardzo silnie zarysowana w twojej drodze zycia.
      Masz ponadto wibracje imienne o wartości 5-3-8. Przynosi to bardzo dużą dynamike i wielką energię. Niestety układ ten sprawia, że energia ta jest trudna do kontrolowania i nie da się jej ukierunkować na długofalowe działania. Może więc przynosić trudny do opanowania chaos a co za tym idzie spory problem w budowaniu trwałych, przewidywalnych i stabilnych struktur życia.
      Teraz wszedłeś w szczyt (punkt zwrotny) 1, więc dynamika zwiększy się jeszcze.
      Wszystkie trzy wibracje występujące w 5-3-8 są harmonijne, jednak tworzą tzw. złe towarzystwo. Nakręcają się wzajemnie, przy okazji podkreślając również negatywy.
      Zarówno piątka jak i ósemka to wibracje, które chętnie podejmują ryzyko. Piątka dlatego, że jest ciekawa wszystkiego i dreszcz emocji związany z ryzykiem jest dla niej nieodzowny. Z kolei ósemka, mając naturę wojownika, chętnie sprawdza swoje możliwości i idzie w życiu "po bandzie".
      Układ 5-3-8, z uwagi na dominację piątki w drodze życia, jest dla ciebie niekorzystny. Jasne jest, że należy znaleźć przeciwwagę dla piątek. Największą przeciwwagę stanowią dwójki i czwórki.
      Jednak nie znam wibracji, które byłyby szczególnie korzystne i jednocześnie spełniały te warunki.
      Mogłyby np. mieć wartość 4-2-6 jednak są to wibracje dość statyczne i pasywne. Nie można ich zaliczyć do korzystnych, nie są jednak zdecydowanie niekorzystne. Z całą pewnością byłyby stabilizatorem twojej bardzo dynamicznej drogi zycia.
      Wg. Jordan, przeznaczenie/destiny jest nazywane także ultimative goal. Ta druga nazwa jest w moim przekonaniu zdecydowanie bardziej trafna, gdyż przeznaczenie jest rozumiane u nas jako los, który napotyka nas przez całe nasze życie, chodzi tutaj jednak o przeznaczenie w sensie celu do osiągnięcia, celu do którego prowadzą różne drogi.
      Dlatego uważam, że zbytnie przywiązywanie wagi do tej wibracji nie jest konieczne.

>
      > Kontaktowałem się z numerologami jak się potem okazało od Pani Lobos - ustaliły
      > mi podpis 4 (czyli 5+4=9), y liczona jako spółgłoska czyli kombinacja 8-5-4/13
      > ... było dość "wesoło" w rezultacie... aaa niech im pieniądze, które wydałem na
      > ich zmiany wyjdzie na zdrowie.

Cóż, to nagminne. Najgorsze jest to, że totalnie marginalizują znaczenie drogi życia z daty urodzenia. To prowadzi do ustawień, które zamiast korygować czy łagodzić pewne problemy występujące w drodze życia, jeszcze je podsyca. Kiedy zadałem pewnemu "ekspertowi" ze szkoły Lobos, który zresztą reklamuje się jako Instytut Numerologii, pytanie, dlaczego ignoruje drogę życia z daty urodzenia, odpowiedział - bo daty urodzenia nie da się zmienić....
      Po prostu groteska...
      Pozdrawiam serdecznie

>
      > Pozdrawiam serdecznie
      > Marek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka