Dodaj do ulubionych

I co slychac........................

IP: *.dip.t-dialin.net 28.01.04, 14:35
I co slychac w Olsztynie???Karlik,jestes tam?Pozdrowienia dla wszystkich!
Obserwuj wątek
    • Gość: karlik Re: I co slychac........................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.04, 12:30
      siemka Agatka . wreszcie kurwa znalazlem. dzieki za pozdrowionka. my rowniez
      pozdrawiamy
      • Gość: karlik Re: I co slychac........................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.04, 12:33
        juz koncze robote. po 15.00 jedziemy na kulig z zona i znajomymi. bede
        odwiedzal te strone tylko w soboty. Trzymaj sie cieplutko z
        Danielem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: agata Re: I co slychac........................ IP: *.dip.t-dialin.net 31.01.04, 14:07
          Czesc Karlik!Fajnie,ze sie odezwales.Zagladalam codziennie... i nic.Az tu
          disiaj patrze..mila niespodzianka.Zazdroszcze Wam tego kuliku,bo u nas wogole
          nie ma sniegu.Padal dwa dni temu ale zaraz zniknal.Z Danielem o 12 w nocy
          zesmy biegali i ´rzucali sie kulkami.Poza tym po staremu.Za dwa tygodnie
          przyjezdzam - autobusem - juz nawet mam bilet.Konczy mi sie wiza no i musze do
          dentysty.To do przyszlej soboty.Pozdrowienia dla Kingi1Buziaki!
        • Gość: agata Re: I co slychac........................ IP: *.dip.t-dialin.net 31.01.04, 14:34
          W sobote postaram sie zajrzec wczesniej.Bo na ogol w soboty jezdzimy na
          zakupy, gdzies ok.10.30.Potem jak Daniel sie dorwie to nie mozna go oderwac od
          komputera bo gra i gra.Widziales Cycha "woz" - tak on go nazywa.Ciekawe czy da
          mi jezdzic jak przyjade.Ide teraz cos zjesc bo mnie ssie.....nara!
        • Gość: agata Re: I co slychac........................ IP: *.dip.t-dialin.net 03.02.04, 13:24
          Siemka Karlik!Dziadek umarl a zginela kasa na pogrzeb....Slyszales o tym?
          Dobre - nie? Mama jak mi powiedzialas to myslalam,ze mnie chuj
          strzeli.Dobrze,ze wyplacilizasilek ale podejrzewam ze bedzie malo i ze swoich
          jeszcze bedzie dokladala.Przeciez caly czas dziadek mowil,ze "...Janek wie
          gdzie sa pieniadze na pogrzeb...."A teraz to sie wypiera i o zadnych
          pieniadzach on nic nie wie.A to materjalista jeden!A z reszta.Pogadamy jak
          przyjade.
          Poza tym u nas WIOSNA!Jest bardzo cieplo:15 stopni.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka