maryaanna 15.12.12, 10:26 Mam ogromną prośbę o pomoc w interpretacji szans na udany związek. Mamy prawie identyczną piramidę, tyle, że przesuniętą o 9 lat, droga życia ta sama... Ona - 05.02.1963 On - 14.11.1954 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maryaanna Re: do p.Janusza - prośba 17.12.12, 17:27 Czy to może być związek karmiczny? Na razie jest możliwość wspólnych działań handlowych, ale też możliwość wspólnego życia. Nie wiem co może przynieść ta relacja? jakie lekcje do przepracowania? Po co się spotkały takie dwie osoby? Będę wdzięczna za odpowiedź, bo trochę się w tym gubię. Mam nadzieję, że to dobrze wyliczyłam i przedstawiłam. Ona: 8(26) 3(21) 4(13) 7 6 2 5 1(19) 3 4 1 On: 8(26) 3(30) 4(58/13) 7(25) 6(33) 2(11) 5(14) 1(19) 3 4 1 dla związku: 7(16) Odpowiedz Link
maryaanna Związek karmiczny? 17.12.12, 17:42 Przepraszam, ale troszkę się nie udało. Teraz będzie dobrze. Ona: 8(26) ................3(21) ................4(13) ........7................6 2................5................1(19) ........3................4 ................1 On: 8(26) ................3(30) ................4(13) ........7(25)............6(33) 2(11)...........5(14).............1(19) ........3................4 ................1 dla związku: 7(16) Odpowiedz Link
maryaanna do p.Janusza - prośba 21.12.12, 16:35 Proszę, czy ktoś może sprawdzić, czy to jest dobrze policzone? Odpowiedz Link
janus50 Re: do p.Janusza - prośba 24.12.12, 16:26 Witaj maryaanna napisała: > Mam ogromną prośbę o pomoc w interpretacji szans na udany związek. > Mamy prawie identyczną piramidę, tyle, że przesuniętą o 9 lat, droga życia ta s > ama... > Ona - 05.02.1963 > On - 14.11.1954 Bardzo ciekawy układ, identyczne drogi życia wskazują, że wasz bagaż doświadczeń jest bardzo podobny. Również harmonia takiej relacji może wskazywać na perspektywiczny związek. U was obojga, za sprawą wibracji dnia urodzenia, jest silnie zaznaczona piątka, co może sugerować trudności w budowaniu trwałych relacji osobistych, tzn takich, które budują rodzinę, dom rodzinny itd. Piątka stanowi także o jakości tego związku, ponieważ piątki mocno przyciągają się, działają na siebie magnetycznie a wzajemny związek budują w oparciu o emocje, zmysły, podstawowe instynkty. Związki takie zwykle są bardzo intensywne, na początku wielki ogień, który rozwija się w sposób niekontrolowany, gdy nie uda się tego w jakiś sposób opanować, może pozostawić po sobie zgliszcza. Takie pary jednak pozostają ze sobą dość długo, choć relacja ich jest bardzo burzliwa, pełna wzlotów i upadków, szczęścia i łez, szalonej miłości i nienawiści, rozstań i powrotów. Związki takie są bardzo dynamiczne i nie przewidywalne, jednak czas największego wpływu piątki u tego mężczyzny już minął, gdyż wyszedł przed dwu laty z cyklu 5/14, możliwe więc, że pragnie się ustatkować, zbudować relację trwałą i stabilną, która będzie mu towarzyszyć przez resztę życia. Zgodność, z numerologicznego punktu widzenia, jest spora i szanse na stworzenie trwałego związku duże. Czy jest to relacja karmiczna, trudno to ocenić, numerologia nie daje wyraźnej odpowiedzi. Fakt obecności liczb karmicznych nie determinuje karmiczności tego związku. Również suma dróg życia w moim przekonaniu nie jest żadnym dowodem. Odpowiedzi na to należy szukać w astrologii, ona daje bardziej konkretne wskazówki. Pozdrawiam Odpowiedz Link
maryaanna Re: do p.Janusza - prośba 24.12.12, 18:18 Bardzo dziękuję za pomoc. Mam tylko jeszcze jedno pytanie: czy możliwe są aktualnie wspólne przedsięwzięcia na wspólnej drodze zawodowej?i czy mogą być one korzystne dla każdego z nas? PS. Życzę udanych, spokojnych i miłych Świąt i wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Odpowiedz Link
janus50 Re: do p.Janusza - prośba 27.12.12, 14:06 Witaj ponownie maryaanna napisała: > Bardzo dziękuję za pomoc. > Mam tylko jeszcze jedno pytanie: > czy możliwe są aktualnie wspólne przedsięwzięcia na wspólnej drodze zawodowej?i > czy mogą być one korzystne dla każdego z nas? > PS. Życzę udanych, spokojnych i miłych Świąt i wszystkiego dobrego w Nowym Roku > . Oboje jesteście urodzeniowymi ósemkami z mocno uwypukloną piątką. W pewnym sensie to układ bardzo dobry dla biznesu. Ósemka posiada talenty do pomnażania dóbr materialnych, przysłowiowego nosa do interesów, swoisty instynkt biznesowy. Piątka z kolei jest doskonałym handlowcem, elastyczna, doskonale dopasowująca się do warunków, czasem wręcz niesamowitego farta. Jednak układ ten ma także swoją ciemna stronę, a mianowicie duży margines nieprzewidywalności, energia ósemki w połączeniu z piątką to trudny do kontrolowania potencjał, który może przynieść niebywały sukces ale także druzgocącą porażkę... We wzajemnej relacji biznesowej dwie osoby o takim układzie mogą zapłonąć wielkim ogniem na początku, będzie się im wydawać, że wspólnie mogą przenosić góry i tak będzie, na początku. Jednak, ogień ten, niekontrolowany, puszczony na żywioł, szybko może się wypalić i pozostawić zgliszcza.... Odpowiedź na twoje pytanie nie jest więc łatwa. Wymagałaby kompleksowego sprawdzenia was obojga zarówno numerologicznie jak astrologicznie... Pozdrawiam Odpowiedz Link
maryaanna Re: do p.Janusza - prośba 27.12.12, 19:07 Panie Januszu, bardzo dziękuję za odpowiedź. Mam pytanie czy analiza (samogłoski, spółgłoski, razem) imion i nazwisk dla niej i niego coś wniesie, bo jeśli tak, to zgodnie z tym co znalazłam na forum wyliczyłam: On: 33-1-7 1-8 2-2 3-1 4-1 5-4 6-1 7-0 8-2 9-3 Ona: 8-5-4 1-8 2-1 3-4 4-3 5-6 6-3 7-1 8-4 9-5 Czy taki układ daje jakieś szanse na jakikolwiek związek czy to rodzinny czy biznesowy?ew. jak można by to poprawić? W astrologii, niestety jak mi się zdaje - klapa - w życiu nie widziałam takich powiązań "Saturnowych", ludzi "Saturnowych", ale może to dobre dla 5-ek, aby nie robiły głupot? Ciekawa jestem Pana zdania. Pozdrawiam Odpowiedz Link
janus50 Re: do p.Janusza - prośba 28.12.12, 11:31 Witaj maryaanna napisała: > Panie Januszu, bardzo dziękuję za odpowiedź. Mam pytanie czy analiza (samogłosk > i, spółgłoski, razem) imion i nazwisk dla niej i niego coś wniesie, bo jeśli ta > k, to zgodnie z tym co znalazłam na forum wyliczyłam: > On: 33-1-7 > Ona: 8-5-4 > Czy taki układ daje jakieś szanse na jakikolwiek związek czy to rodzinny czy bi > znesowy?ew. jak można by to poprawić? > W astrologii, niestety jak mi się zdaje - klapa - w życiu nie widziałam takich > powiązań "Saturnowych", ludzi "Saturnowych", ale może to dobre dla 5-ek, aby n > ie robiły głupot? > Ciekawa jestem Pana zdania. > Pozdrawiam Jeśli wzięłaś pod uwagę wszystkie posiadane imiona i nazwiska (również imię z bierzmowania oraz nazwisko rodowe jak i te pozyskane w wyniku zamążpójścia, choć noszone tylko czasowe) to nie są to złe wibracje, można powiedzieć, że są poprawne. Jedne i drugie mają mocno osadzony aspekt stabilizacji materialnej, co oczywiście wpływa na energię piątki tłumiąco. Mocna obecność Saturna jest także w tym kontekście korzystna, gdyż Saturn ma charakter czwórki a czwórka to największy hamulec dla piątki. Pozdrawiam Odpowiedz Link
maryaanna Re: do p.Janusza - prośba 28.12.12, 13:23 Wzięłam pod uwagę moje wszystkie imiona i z bierzmowania i wszystkie moje nazwiska. Nie wiedziałam, że Saturn, to czwórka i że czwórka, to hamulec. Mam pytanie odnośnie mojej osoby. Jestem posiadaczką: - koniunkcji Słońce-Saturn (ścisła), - opozycji Marsa do Słońce-Saturn (ścisła), - kwadratury Naptuna do Słońce-Saturn (ścisła) oraz - trygonu wodnego Neptun-Jowicz-Księżyc. Wziąwszy pod uwagę astrologiczny wielki hamulec-Saturn (jak wyżej), drogę życia 8, piramidę życia i wibracje z imienia i nazwiska, to jaką Pana zdaniem kombinację cyfr (8-5-4) musiałabym mieć w układzie tych wszystkich elementów, abym mogła w pełni realizować swoją drogę życia, bo jak dotychczas nic konstruktywnego nie mogę zrobić i mam wrażenie, że jadę na wstecznym (może przez tą ilość czwórek?)! z sił opadam, a swoje lata już mam. Będę wdzięczna za pomoc. Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link
carramell Re: do p.Janusza - prośba 28.12.12, 14:59 Pytanie jest do pana Janusza, ale pozwolę sobie napisać swoje uwagi. Z półkrzyżem Słońce/Saturn-Mars-Neptun, gdzie planetą ogniskową jest Neptun, podłączony do wielkiego trygonu - wydaje mi się, że w kombinacji potrzebna jest liczba 9, abyś mogła realizować wyzwania neptunowe. Wątek saturnowy jest tak silny w horoskopie (koniunkcja ze Słońcem), że nie wzmacniałabym go obecnością liczby 4 w kombinacji. Mam drogę życia 8 tak jak ty, zmieniłam sobie kombinację na 1-8-9 (pan Janusz bardzo mi pomógł).Ponieważ masz opozycję Słońce-Mars, to wydaje mi się, że liczba 1 jako liczba duszy mogłaby nasilić problemy związane z tą opozycją. Odpowiedz Link
maryaanna Re: do p.Janusza - prośba 02.01.13, 11:03 Dziękuję carramell! fajnie połączyłaś numerki z planetami, jak na mój gust, to by się zgadzało co piszesz, jednak nadal nie wiem jakiej kombinacji użyć zamiast 8-5-4. Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego w 2013 Odpowiedz Link
janus50 Re: do p.Janusza - prośba 02.01.13, 12:58 Witaj ponownie maryaanna napisała: > Dziękuję carramell! fajnie połączyłaś numerki z planetami, jak na mój gust, to > by się zgadzało co piszesz, jednak nadal nie wiem jakiej kombinacji użyć zamias > t 8-5-4. > Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego w 2013 Co do wpływów astrologicznych, to warto byłoby określić siłę planet, jak one są posadowione w domach, w znakach, czy nie są jakieś istotne planety w upadku itd - to w znacznym stopniu zweryfikuje ich działanie. Co do ustawienia wibracji - istotne jest, czy obecne są jakieś braki jak również aktualny rys charakterologiczny - czy jesteś osobą energetycznie statyczną czy raczej dynamiczną, to wskaże kierunek. Jeśli jesteś osobą dynamiczną wówczas można by wybrać np. 3-8-11 albo 8-3-11, jeśli pasywną wówczas 1-9-1 albo 1-8-9 albo 8-1-9. Nie da się tak od ręki powiedzieć to i to jest dobre a to nie... Pozdrawiam Odpowiedz Link