Dodaj do ulubionych

Gorąca prośba...

31.10.13, 20:56
Witam serdecznie. Nieśmiało proszę o zerknięcie na daty urodzenia 17.12.1985 (ja) i 1.11.1983 (on). Czy warto zagłębiać się w tę relację? A może jednak z góry przekreślić znajomość z obawy przed bólem i łzami? To dla mnie szalenie ważne... Będę bardzo wdzięczna za każdą podpowiedź. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Gorąca prośba... 11.11.13, 22:09
      Witaj
      7stokrotka85 napisał(a):

> Witam serdecznie. Nieśmiało proszę o zerknięcie na daty urodzenia 17.12.1985 (j
      > a) i 1.11.1983 (on). Czy warto zagłębiać się w tę relację? A może jednak z góry
      > przekreślić znajomość z obawy przed bólem i łzami? To dla mnie szalenie ważne.
      > .. Będę bardzo wdzięczna za każdą podpowiedź. Pozdrawiam.

Ty jesteś urodzeniową siódemką a on 6/33. To nie jest optymalne połączenie. 6/33 bardzo jest oddane rodzinie i potrafi się dla niej bezgranicznie poświęcić, jednak to poświęcenie łatwo przeradza się w nadopiekuńczość i tyranizowanie najbliższych w imię zasady - ja wiem co dla kogo jest najlepsze. Ty jako siódemka, potrzebujesz sporego marginesu niezależności, więc trudno będzie się tobie podporządkować. Szczególnie, że w pierwszym czarnym szczycie masz piątkę, co sprawia, że nie chcesz być ograniczana.
      Na poziomie wibracji dnia urodzenia jest nieco lepiej - ty 8 a on 1 i to daje harmonię.
      Druga sprawa, że weszłaś właśnie w rok osobisty 9, więc nie jest to korzystne dla budowania trwałego związku. On z kolei wyszedł właśnie z roku 9, więc jeśli znajomość zawiązała się do końca wrześnie, nie wróży to korzystnie na przyszłość.
      Pozdrawiam

• 7stokrotka85 Re: Gorąca prośba... 12.11.13, 18:14
        Panie Januszu! Wyczytałam gdzieś, że 19 września rozpoczął się nowy rok numerologiczny i w tym właśnie dniu poznałam owego pana. Ale to nie to samo, co rok osobisty...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka