czarymary25 31.12.14, 12:19 Proszę o wrózbę numerologiczną Marcin 03.07.1990 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: Prośba 31.12.14, 16:14 Witaj czarymary25 napisał(a): > Proszę o wrózbę numerologiczną Marcin 03.07.1990 Numerologia nie jest metodą wróżenia. Powinieneś sprecyzować pytanie, np. określić problem z którym się borykasz itp. Pozdrawiam Odpowiedz Link
czarymary25 Re: Prośba 02.01.15, 11:28 Otóż, moje problemy, to praca, zdrowie i miłość. Od 4 lat szukam pracy, oczywiście trafiały się jakies zlecenia , czy sezonowe, ale nic stałego. Szukam prządnej dziewczyny, ale nie mam powodzenia, a zdrowie, no cóz od samego urodzenia rodzice jeździli ze mną po szpitalach, miałem problemy ze wzrokiem i układem rozrodczym Odpowiedz Link
dorota1806 Re: Prośba 03.01.15, 07:23 Witam wszystkich.Bardzo proszę o interpretacje 18,06,1968 czy kiedyś będę miała szczęśliwy związek i znajde druga połówkę ?Dziękuje Odpowiedz Link
janus50 Re: dorota1806 03.01.15, 16:59 dorota1806 napisała: > Witam wszystkich.Bardzo proszę o interpretacje 18,06,1968 czy kiedyś będę miała > szczęśliwy związek i znajde druga połówkę ?Dziękuje Jesteś urodzeniową trójką i jesteś także w trzecim bialym szczycie o wibracji 3, który będzie trwał do twojego 51 roku życia. Także kolejny, czwarty biały szczyt, który potrwa od 51 roku życia do końca życia ma wibrację trzy. To bardzo korzystny układ, gdyż jako urodzeniowa trójka realizujesz się w szczycie o identycznej wibracji trzy. Myślę, że na brak kontaktów społecznych nie musisz narzekać, a co za tym idzie, także okazji do zawierania znajomości. Problemem może być jedynie twój drugi cykl o wibracji 9, ktory będzie trwał do 52 roku życia. Dziewiątka ta może sprawiać, że przyciągasz do siebie osoby nie takie jakich pragniesz, a z kolei te, którymi jesteś zainteresowana, nie chcą się wiązać... Mimo wszystko, układ jest dość korzystny i jeśli nie realizuje się pozytywnie, może być obecny jakiś problem w twoich wibracjach imiennych. To należy sprawdzić. Dlatego podaj zawartość liter w twoich wszystkich posiadanych imionach i nazwiskach, także imię z bierzmowania oraz nazwiska noszone tylko czasowe - np. rozwód i powrót do nazwiska rodowego. Sprawdzimy czy tam nie ma jakiegoś problemu. Nie podawaj swoich pełnych danych a jedynie zawartość liter - np. A - 7 razy, B - 2 razy itp. Chodzi nam o anonimowość,. Pozdrawiam Odpowiedz Link
dorota1806 Re: dorota1806 05.01.15, 09:18 Januszu bardzo bardzo dziękuję za odpowiedź wieczorem obliczę pozdrawiam ! Odpowiedz Link
dorota1806 Re: dorota1806 07.01.15, 09:01 Witam Januszu podaje N-2 ,W-1,O-2,D-1,C-1,I-1, E-2, A-6,R-2 S-2,L-1,K-1,T-1 to są 3 imiona oraz nazwisko policzyłam tutaj razem imie EWA nadane w szpitalu przy chrzcie ze zwykłej wody nie wiem czy to się liczy ! Odpowiedz Link
janus50 Re: Prośba 03.01.15, 16:49 Witaj ponownie czarymary25 napisał(a): > Otóż, moje problemy, to praca, zdrowie i miłość. Od 4 lat szukam pracy, oczywiś > cie trafiały się jakies zlecenia , czy sezonowe, ale nic stałego. Szukam prządn > ej dziewczyny, ale nie mam powodzenia, a zdrowie, no cóz od samego urodzenia ro > dzice jeździli ze mną po szpitalach, miałem problemy ze wzrokiem i układem rozr > odczym Jesteś urodzeniową dwójką, w pierwszym cyklu 7 do 26 roku zycia, czarnym szczycie 4 i białym szczycie 1. To układ pasywny, przynoszący marazm, zastój, ograniczenia, brak elastyczności, brak siły przebicia. Układ ten tworzy siódemka wraz z czwórką i dwójką. I choć jesteś w dynamicznym pierwszym szczycie o wibracji 1, który wymaga zdecydowania, aktywności, samodzielnego decydowania, realizowania własnych projektów i może dać ci rozwój i powodzenie, zamykający układ 7-4-2 może być niełatwy do pokonania. Siódemka (ale także czwórka) może także przynosić zamykanie się w sobie, problem z wyrażaniem emocji i uczuć, nieporadność w kontaktach społecznych. Siłą rzeczy może się to przenosić na problemy zdrowotne. Przy tym trudnym układzie bardzo istotne są twoje wibracje imienne. Jeśli są słabe, to wymienione powyżej niekorzystne aspekty mogą być trudne do przezwyciężenia. Dlatego należy je sprawdzić. Podaj więc zawartość liter, które znajdują się w twoich imionach i nazwisku. Także imię z bierzmowania. Nie podawaj danych w ich pełnym brzmieniu bo zależy nam na zachowaniu anonimowości. Podaj jedynie ile jakich liter tam występuje. Np. A - 5 razy, B - 1 raz itd. Nie jest oczywiście tak, że są wyłącznie negatywy w twojej dacie urodzenia. Wymieniłem je tylko i wyłącznie po to, by wskazać możliwe źródła problemów. Posiadasz całe mnóstwo możliwości i korzystnych cech, które, gdy zostaną rozwinięte, mogą dać tobie wielkie możliwości. Z pewnością odczujesz pozytywną zmianę po wejściu w drugi cykl 3, przede wszystkim na polu kontaktów społecznych, wyrażania samego siebie, ekspresji własnej. Trzeba jednak sprawdzić twoje wibracje imienne. Pozdrawiam Odpowiedz Link
czarymary25 Re: Prośba 05.01.15, 08:22 Imię marcin drugie karol z bierzmowania grzegorz a nazwisko S-2 Z-1 U-1 Y-1, Ń-1,k-, i-1 Odpowiedz Link
dorota1806 Re: Prośba 07.01.15, 09:02 Witam Januszu podaje N-2 ,W-1,O-2,D-1,C-1,I-1, E-2, A-6,R-2 S-2,L-1,K-1,T-1 to są 3 imiona oraz nazwisko policzyłam tutaj razem imie EWA nadane w szpitalu przy chrzcie ze zwykłej wody nie wiem czy to się liczy ! Odpowiedz Link
dorota1806 Re: Prośba 09.01.15, 18:21 Witam Januszu podaje N-2 ,W-1,O-2,D-1,C-1,I-1, E-2, A-6,R-2 S-2,L-1,K-1,T-1 to są 3 imiona oraz nazwisko policzyłam tutaj razem imie EWA nadane w szpitalu przy chrzcie ze zwykłej wody nie wiem czy to się liczy ! Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
dorota1806 Re: Prośba 09.01.15, 18:22 Witam Januszu podaje N-2 ,W-1,O-2,D-1,C-1,I-1, E-2, A-6,R-2 S-2,L-1,K-1,T-1 to są 3 imiona oraz nazwisko policzyłam tutaj razem imie EWA nadane w szpitalu przy chrzcie ze zwykłej wody nie wiem czy to się liczy ! Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link