Dodaj do ulubionych

czy przyjąć ofertę nowej pracy

02.03.15, 14:55
Witaj Janus,
na początku jeszcze raz dziękuję za ostatnią radę w sprawie daty urodzenia dziecka, tym razem mam pytanie o męża, dostał propozycje nowej pracy, potwierdził jej przyjęcie ale obecny szef usilnie nalega żeby został, przebijając nowa ofertę, a mąż jest coraz bardziej skolowany. Ur 21-12-1976, Litery z pierwszego imienia i nazwiska M-1 raz, A-3, R-1, C-2, i-1, n-1, w-1, L-1, z-1, k-1, ma jeszcze drugie imię Tomasz, ale z tego co widzę, wcale go nie używa, więc go nie dopisywalam do liter powyżej.
Będę wdzięczna za poradę, która decyzja będzie dla niego lepsza

Pozdrawiam serdecznie
Ewa
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: czy przyjąć ofertę nowej pracy 06.03.15, 11:47
      Witaj
      najna33 napisała:

> Witaj Janus,
      > na początku jeszcze raz dziękuję za ostatnią radę w sprawie daty urodzenia dzi
      > ecka, tym razem mam pytanie o męża, dostał propozycje nowej pracy, potwierdził
      > jej przyjęcie ale obecny szef usilnie nalega żeby został, przebijając nowa ofer
      > tę, a mąż jest coraz bardziej skolowany.

Aby się odnieść do tego, musiałbym znać datę oferty pracy, którą dostał.
      Generalnie, twój mąż, jako urodzeniowa dwójka, może miec problemy z podejmowaniem szybkich decyzji, bo dwójka widzi korzyści w przeciwstawnych opcjach - i to kusi i to nęci...
      Jest on aktualnie w roku osobistym 5, który przynosi dynamikę i zmiany, jednak czy będą one korzystne dla niego, trudno określić, bo piątka bywa bardzo przewrotna - raz na wozie, raz pod wozem.
      W dłuższej perspektywie jest on w cyklu 3 do 53 roku życia oraz do 43 roku życia w szczycie 8. To bardzo korzystny układ dla kariery zawodowej. Później wejdzie w szczyt 5, który przyniesie dużą dynamike, mobilność, zmiany.
      Jego wibracje imienne (imię Tomasz musi być uwzględnione), mają wartość 1-3-4 i w ujęciu ogólnym są to korzystne wibracje. Jednak w czwórce obecna jest karmiczna liczba 13, która może przynosić niełatwe doświadczenia w sferze pracy.... Może pojawiać się upór, pracoholizm, zagubienie w szczegółach.
      Wracając do głównego pytania - jaką ofertę przyjąć, tu będzie istotna data otrzymania oferty.
      Pozdrawiam

Ur 21-12-1976, Litery z pierwszego imi
      > enia i nazwiska M-1 raz, A-3, R-1, C-2, i-1, n-1, w-1, L-1, z-1, k-1, ma jeszcz
      > e drugie imię Tomasz, ale z tego co widzę, wcale go nie używa, więc go nie dop
      > isywalam do liter powyżej.
      > Będę wdzięczna za poradę, która decyzja będzie dla niego lepsza
      >
      > Pozdrawiam serdecznie
      > Ewa
      • najna33 Re: czy przyjąć ofertę nowej pracy 06.03.15, 12:12
        Dziękuję, 28/01/2015 otrzymał telefoniczne potwierdzenie otrzymania oferty.
        • janus50 Re: czy przyjąć ofertę nowej pracy 06.03.15, 13:43
          Witaj ponownie
          najna33 napisała:

> Dziękuję, 28/01/2015 otrzymał telefoniczne potwierdzenie otrzymania oferty.

Był wtedy w miesiącu osobistym sześć i dniu osobistym siedem. Siódemka przynosi często przekłamania, sprawia, że rzeczywistość jawi się nam inaczej niż faktycznie jest. Sprawy mają drugie dno, raczej niekorzystne, prawda wychodzi po czasie.
          Taka oferta może okazać się dość niekorzystna. Trzeba odkryć drugie dno, zbadać sprawę do samych podstaw, niczego nie przyjmować na przysłowiową "gębę". Wszystko na piśmie i to bardzo dużymi literami. Jeśli coś jest niejasne, zasięgnąć opinii eksperta...
          Pozdrawiam
          • najna33 Re: czy przyjąć ofertę nowej pracy 06.03.15, 13:55
            Jeszcze raz bardzo dziękuję, bardzo nam pomogles!
            pozdrawiam serdecznie
            Ewa
          • najna33 Re: czy przyjąć ofertę nowej pracy 06.03.15, 17:58
            Czy mogę jeszcze prosić o ocenę dzisiejszej kontroferty z obecnej pracy, ja już bym umiała podjąć decyzję, a on jest jak ten osiołek co mu w zloby dano i nie wie co wybrać, i co by się zgadzało z tym co napisałeś wcześniej.
            Chcę mu pomóc jak najbardziej potrafię, a tak mogę najlepiej

dziękuję
            • janus50 Re: czy przyjąć ofertę nowej pracy 06.03.15, 21:45
              Witaj ponownie
              najna33 napisała:

> Czy mogę jeszcze prosić o ocenę dzisiejszej kontroferty z obecnej pracy, ja już
              > bym umiała podjąć decyzję, a on jest jak ten osiołek co mu w zloby dano i nie
              > wie co wybrać, i co by się zgadzało z tym co napisałeś wcześniej.
              > Chcę mu pomóc jak najbardziej potrafię, a tak mogę najlepiej
              >
              Tutaj układ jest zdecydowanie korzystniejszy. Twój mąż jest w miesiącu osobistym 8, który sprzyja karierze zawodowej, ósemka to pomnażanie. Z kolei dzień osobisty wibruje piątką. Piątka to wibracja fortuny, fartu. Szczególnie w układzie z ósemką jest korzystna. Owszem, fortuna kołem się toczy, wierzę jednak, że w tym przypadku będzie się szeroko uśmiechać....
              Pozdrawiam

> dziękuję
              • najna33 Re: czy przyjąć ofertę nowej pracy 07.03.15, 10:05
                Serdecznie dziękuję smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka