Dodaj do ulubionych

Przeprowadzka restauracji

03.07.18, 16:04
Od 3 lat prowadzę działalność gastronomiczną. Wszystko było ok. Założyłam firmę dbając o datę i dobre wibracje w nazwie. Adres restauracji też mam super ul. PCK 2/8 czyli w zasadzie polskiego czerwonego krzyża... teraz muszę się przenieść bo budynek będzie burzony. Szukam nowej lokalizacji i kiepsko mi idzie. Dziś znalazłam lokal na ul. Legionów 21/23 co daje 9 i obawiam się że to zakończy moją firmę. Moja data urodzenia 30.04.1976
Proszę mi pomóc
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Przeprowadzka restauracji 04.07.18, 21:28
      Witaj
      Wiele wątków jest wspólnych z odpowiedzią na poprzedni wpis o firmę. Zajrzyj tam.
      Aktualny rok w odniesieniu osobistym nie jest korzystny niestety. Ma wibrację 9 i nie sprzyja on rozpoczynaniu nowych projektów. Z drugiej strony, firma już istnieje i jest to jedynie jej przeprowadzka, więc może się tak zdarzyć, że miejsce, które wybierzesz, będzie tymczasowe i gdy rok 9 minie, pojawi się korzystniejsze. Bardzo ważne przy takich lokalach jest sprawdzenie osadzenia wejścia w oparciu o chińskie feng shui. Warto również zaznajomić się z historią miejsca w które chcesz się przenieść. Czy stoi długo pusto, czy dzierżawcy często się zmieniają itp. To powie tobie wiele o energii tego miejsca.
      Pozdrawiam
      • martakg42 Re: Przeprowadzka restauracji 05.07.18, 09:01
        Pozdrawiam serdecznie i dziękuję bardzo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka