sylvia11 15.08.18, 20:29 Zainspirowana wątkiem o relacjach karmicznych, może powiecie mi coś o mojej relacji. Ona 03.07.1990, on 13.12.1969 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teresa.numerolog Re: 11 i 5 / droga życia 7 18.08.18, 09:08 Pani Sylvio11, proszę sprecyzować pytanie/problem oraz proszę podać daty dotyczące „urodzenia” Pani relacji z Panem → daty początku Pani relacji z Panem i/lub daty zapoczątkowujące nowe etapy Pani relacji z Panem: datę poznania w realu/necie i/lub datę pierwszego spotkania i/lub daty b.ważnych rozmów/sytuacji/deklaracji/oświadczyn/itp. (dat b.ważnych sytuacji nie trzeba nazywać/opisywać), itp., itd., oraz - ewentualnie - daty dot. początków wspólnego zamieszkania (te daty proszę nazwać). Jeśli którejkolwiek z dat nie byłaby Pani pewna w 100%, to proszę o tym napisać. Pozdrawiam, Teresa Odpowiedz Link
sylvia11 Re: 11 i 5 / droga życia 7 31.08.18, 02:11 Pani Tereso, dziękuję za odpowiedź. Data wirtualnego poznania to 28.05.2012, data realnego pierwszego spotkania 29.05.2012. I to jest jedyne co mogę ustalić. Pytanie-problem, czy ta relacja rokuje na stały związek? Co jest kluczem do jej zrozumienia? Co trzeba przepracować? Przez te 6 lat wydarzyło się bardzo dużo, były dwa około półroczne okresy "przerwy" tej relacji (pierwsza przerwa ok. 09.2012, druga 16.02.2018). Patrząc na tę relację z boku, "rozsądkowo" dawno powinnam ją zakończyć, co też od 16.02 próbowałam zrobić. Ale pan ciągle się przewija w moim życiu, oddalamy się i przyciągamy, i tak w kółko. Nie wiem już co o tym wszystkim myśleć... Nie widzimy się kilka miesięcy, kontakt jest ograniczony, potem się spotykamy i wpadamy sobie w ramiona. Czy to tak już będzie na zawsze? Dziękuję za pomoc i pozdrawiam. Odpowiedz Link
teresa.numerolog Re: 11 i 5 / droga życia 7 31.08.18, 15:07 Pani Sylvio11, na podstawie Waszych dat urodzenia → Pani znajomość z Panem rozpoczęła się w momencie, w którym to Pani (a nie Pan starszy od Pani o ponad 20 lat) miała większą siłę przebicia w życiu... Poznaliście się w momencie: - Odpowiedz Link
sylvia11 Re: 11 i 5 / droga życia 7 04.09.18, 08:15 Pani Tereso, dziękuję serdecznie za obszerną odpowiedź... Czy może mi Pani niecko bardziej wyjaśnić konfliktowanie się dat? Co to znaczy, że data poznania była "powiązana" z moją datą urodzenia? Co Pani ma na myśli, że mogłabym jakoś wykorzystać wpływy Pana? Jakieś rady odnośnie wycofania się? Kiedy siła przyciągania jest niesamowicie wysoka i trwa to już kilka lat... a moje kilkakrotne próby spełzły na niczym, bo on wciąż się pojawia... Dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link
teresa.numerolog Re: 11 i 5 / droga życia 7 06.09.18, 12:25 Pani Sylvio11, to 1.część odpowiedzi na Pani pytania i wątpliwości. - Odpowiedz Link
teresa.numerolog Re: 11 i 5 / droga życia 7 06.09.18, 12:29 Pani Sylvio11, to część druga, i ostatnia, odpowiedzi na Pani pytania i wątpliwości. - Odpowiedz Link