Dodaj do ulubionych

Świeża relacja

11.04.19, 12:10
Dzień dobry wszystkim! Zwracam się z ogromna prośbą o interpretację świeżej relacji. Poznałam cudownego faceta, ale nie daje mi spokoju numerologia w tym temacie. Ja: 27.05.1988, Partner: 10.02.1986. Pierwsze spotkanie 17.02.2019smile

Z góry przeogromnie dziękuję za poświęcony czas!
Obserwuj wątek
    • teresa.numerolog Re: Świeża relacja 11.04.19, 17:34
      Dzień dobry,
      czy pamięta Pani datę urodzenia Waszej znajomości, czyli datę Waszego poznania (np. w necie)? Jeśli Pani nie jest pewna w 100%, czy zapamiętana data jest datą faktyczną, to proszę podać datę i napisać o swoich wątpliwościach [postaram się „sprawdzić” jej autentyczność i – w przypadku potwierdzenia autentyczności – wykorzystać datę w analizie].

Na marginesie: w Waszych datach ur. występują m.in. tendencje numerologiczne opisane na blogu →
      ... numerter.blogspot.com/2017/01/wibracja-927-wasnosc-swojego-mieszkania.html
      numerter.blogspot.com/2018/01/16-mieszkanie-majatek-itd-i-spadek.html

Pozdrawiam smile
      Teresa
      • nikomuanislowa Re: Świeża relacja 11.04.19, 18:27
        Pani Teresko, już teraz dziękuję! Data o którą Pani pyta to 9.02.2019.
        Wątpliwości jest wiele. Przede wszystkim emigracja, odległość, a przez to komunikacja.

Pięknie dziękuję i przesyłam moc dobrej energiismile
        • teresa.numerolog Re: Świeża relacja 12.04.19, 17:11
          Dzień dobry,

proponuję podejść do tematu w miarę możliwości spokojnie, bez nadmiaru emocji, bez impulsywnych/pochopnych działań/decyzji/itp., bez emocjonalnych+przesadnych deklaracji/zobowiązań/itp., itp., itd.

Można byłoby zastanowić się nad kontynuowaniem luźnego związku opartego głównie na porozumieniu/komunikacji, przegadywaniu wszystkiego, co tylko można przegadać, itp., ale tylko do ok. 2022/max.2024.
          Do ok. 2022/max.2024 może bowiem trwać przyciąganie się Waszych dat ur. → stosunkowo harmonijne samo w sobie (sprzyjające dużej łatwości porozumiewania się), chociaż z jakimiś przeciwnościami/sprawami/problemami (+ ew. z dyskomfortem/stresem/itp.) ze strony daty poznania i daty spotkania.

Na drodze do snucia poważnych planów na przyszłość mogą stanąć zwłaszcza dwie grupy przeszkód.
          -
          • nikomuanislowa Re: Świeża relacja 13.04.19, 17:02
            Pani Tereso, ogrom pracy. Jestem niesamowicie wdzięczna! Serdecznie dziękuję i mocno pozdrawiam! smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka