Dodaj do ulubionych

21.03.1982

19.12.05, 16:22
Mam na imię Kasia, urodziłam się 21.03.1982 roku, chciałabym się dowiedzieć
co o mnie mówi moja data. Pozdrawiam i dziękuje
Obserwuj wątek
    • kasia7333 Re: 21.03.1982 01.01.06, 14:28
      bardzo proszę o interpretację mojej daty urodzenia.Dziękuje
      • janus50 Re: 21.03.1982 02.01.06, 15:09
        21-3-1982
        z całej daty 44 - Urodzeni pod wpływem tej wibracji odznaczają się
        nieprzeciętną osobowością i licznymi zaletami t.j. : wytrwałość, panowanie nad
        sobą, silna wola i kierowanie się w życiu wzniosłymi ideałami. Osoba o wibracji
        urodzenia 44 obdarzona jest przez los niezwykłą charyzmą i zdolnością do
        rządzenia. Jest to autentyczny człowiek sukcesu, triumfujący w każdej
        dziedzinie. Osoba o tej wibracji obdarzona jest również zmysłem praktycznym i
        potrafi posługiwać się swoją bogatą wyobraźnią tworząc wielkie, pełne rozmachu
        projekty. W działaniu wykazuje dużą dozę sprytu, posiada zawsze jasną wizję
        całości i nigdy nie pracuje w sposób chaotyczny. Jest to urodzony szef i
        przywódca, inteligentny, myślący w sposób chłodny i analityczny, w każdej
        sytuacji wykazujący równowagę emocjonalną i całkowicie panujący nad swym
        umysłem i ciałem.
        aktuanie w pierwszym cyklu o wibracji 3, który potrwa do 28 roku życia - W tym
        cyklu doskonalisz swoją osobowość. Gdzie się nie znajdziesz jest to okres
        beztroski, dużo przyjaciół, dużo znajomych. Nie sprzyja nauce, ponieważ kłopoty
        ze skupieniem się. Wolno ci dużo mówić i o wszystkim – jest to dla ciebie
        korzystne. Największe osiągnięcia dzięki kontaktom społecznym.
        jednocześnie do 28 roku życia w pierwszym szczycie 6 - Może dotyczyć konfliktu
        psychiczno-moralnego z rodzicami związanym z tym, co się dzieje w domu, lub
        może oznaczać małżeństwo we wczesnym wieku spowodowane niezaplanowaną ciążą.
        czarne szczyty: 1 - tendencje do skrajnej upartości, lub do podchodzenia do
        swoich zamierzeń na zasadzie chciałabym a boję się. Możesz zaczynać wiele spraw
        na raz i nie kończyć żadnej.
        Pozdrawiam

• kasia7333 Re: 21.03.1982 04.01.06, 10:36
          Bardzo dziękuje
        • kasia7333 Re: 21.03.1982 04.01.06, 10:44
          mam jeszcze jedno pytanie. Piszesz o szcycie do 28 roku mojego życia, a co
          dalej? pozdrawiam
          • janus50 Re: 21.03.1982 04.01.06, 12:37
            potem do 37 roku życia w drugim szczycie o wibracji 5 - Dużo doświadczeń,
            częste zmiany, próbowanie wszystkiego – seks, alkohol, narkotyki. Wyzwalanie
            się ze starych stereotypów. Szczyt ma charakter poszerzania we wszystkich
            kierunkach – w strefie materialnej i duchowej. Główna cechą tego okresu jest
            próba zachowania własnej wolności, dlatego w grę wchodzą tylko wolne związki.
            Jednym słowem hulaj dusza piekła nie ma..
            Pozdrawiam
            • kasia7333 Re: 21.03.1982 04.01.06, 13:04
              dziękuje raz jeszcze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka