kasia7333 19.12.05, 16:22 Mam na imię Kasia, urodziłam się 21.03.1982 roku, chciałabym się dowiedzieć co o mnie mówi moja data. Pozdrawiam i dziękuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia7333 Re: 21.03.1982 01.01.06, 14:28 bardzo proszę o interpretację mojej daty urodzenia.Dziękuje Odpowiedz Link
janus50 Re: 21.03.1982 02.01.06, 15:09 21-3-1982 z całej daty 44 - Urodzeni pod wpływem tej wibracji odznaczają się nieprzeciętną osobowością i licznymi zaletami t.j. : wytrwałość, panowanie nad sobą, silna wola i kierowanie się w życiu wzniosłymi ideałami. Osoba o wibracji urodzenia 44 obdarzona jest przez los niezwykłą charyzmą i zdolnością do rządzenia. Jest to autentyczny człowiek sukcesu, triumfujący w każdej dziedzinie. Osoba o tej wibracji obdarzona jest również zmysłem praktycznym i potrafi posługiwać się swoją bogatą wyobraźnią tworząc wielkie, pełne rozmachu projekty. W działaniu wykazuje dużą dozę sprytu, posiada zawsze jasną wizję całości i nigdy nie pracuje w sposób chaotyczny. Jest to urodzony szef i przywódca, inteligentny, myślący w sposób chłodny i analityczny, w każdej sytuacji wykazujący równowagę emocjonalną i całkowicie panujący nad swym umysłem i ciałem. aktuanie w pierwszym cyklu o wibracji 3, który potrwa do 28 roku życia - W tym cyklu doskonalisz swoją osobowość. Gdzie się nie znajdziesz jest to okres beztroski, dużo przyjaciół, dużo znajomych. Nie sprzyja nauce, ponieważ kłopoty ze skupieniem się. Wolno ci dużo mówić i o wszystkim – jest to dla ciebie korzystne. Największe osiągnięcia dzięki kontaktom społecznym. jednocześnie do 28 roku życia w pierwszym szczycie 6 - Może dotyczyć konfliktu psychiczno-moralnego z rodzicami związanym z tym, co się dzieje w domu, lub może oznaczać małżeństwo we wczesnym wieku spowodowane niezaplanowaną ciążą. czarne szczyty: 1 - tendencje do skrajnej upartości, lub do podchodzenia do swoich zamierzeń na zasadzie chciałabym a boję się. Możesz zaczynać wiele spraw na raz i nie kończyć żadnej. Pozdrawiam Odpowiedz Link
kasia7333 Re: 21.03.1982 04.01.06, 10:44 mam jeszcze jedno pytanie. Piszesz o szcycie do 28 roku mojego życia, a co dalej? pozdrawiam Odpowiedz Link
janus50 Re: 21.03.1982 04.01.06, 12:37 potem do 37 roku życia w drugim szczycie o wibracji 5 - Dużo doświadczeń, częste zmiany, próbowanie wszystkiego – seks, alkohol, narkotyki. Wyzwalanie się ze starych stereotypów. Szczyt ma charakter poszerzania we wszystkich kierunkach – w strefie materialnej i duchowej. Główna cechą tego okresu jest próba zachowania własnej wolności, dlatego w grę wchodzą tylko wolne związki. Jednym słowem hulaj dusza piekła nie ma.. Pozdrawiam Odpowiedz Link