Dodaj do ulubionych

Prośba do Pana Janusza

22.05.06, 06:36
Panie Januszu, korzystając z Pana dobroci, chciałabym uzyskać jeszcze
informacje na temat znaczenia numerologicznego daty urodzenia mojego syna
06.12.1997.
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Prośba do Pana Janusza 24.05.06, 09:42
      6-12-1997
      dzień urodzenia 6 - Lubisz, kiedy ciebie chwalą, krytykę przyjmujesz bardzo
      boleśnie. Szukasz towarzystwa, ale wybierasz jedną osobę jako pupila, po pewnym
      czasie zmieniasz go szukając kogoś innego do uwielbiania. Kochasz dzieci, ale
      to nie jest dla ciebie najważniejsze w życiu. Masz potężnych opiekunów z innych
      bytów, dlatego nie musisz bać się biedy.
      z całej daty 44 - Urodzeni pod wpływem tej wibracji odznaczają się
      nieprzeciętną osobowością i licznymi zaletami t.j. : wytrwałość, panowanie nad
      sobą, silna wola i kierowanie się w życiu wzniosłymi ideałami. Osoba o wibracji
      urodzenia 44 obdarzona jest przez los niezwykłą charyzmą i zdolnością do
      rządzenia. Ma szansę wspiąć się na najwyższe szczeble drabiny społecznej,
      zdobyć władzę i bogactwa. Jest to autentyczny człowiek sukcesu, triumfujący w
      każdej dziedzinie. W działaniu wykazuje dużą dozę sprytu, posiada zawsze jasną
      wizję całości i nigdy nie pracuje w sposób chaotyczny. Jest to urodzony szef i
      przywódca, inteligentny, myślący w sposób chłodny i analityczny, w każdej
      sytuacji wykazujący równowagę emocjonalną i całkowicie panujący nad swym
      umysłem i ciałem.
      do 28 roku życia w pierwszym cyklu o wibracji 3 - W tym cyklu doskonalisz swoją
      osobowość. Gdzie się nie znajdziesz jest to okres beztroski, dużo przyjaciół,
      dużo znajomych. Nie sprzyja nauce, ponieważ dziecko ma kłopoty ze skupieniem
      się. Wolno ci dużo mówić i o wszystkim – jest to dla ciebie korzystne.
      Największe osiągnięcia dzięki kontaktom społecznym.
      jednocześnie do 28 roku życia w pierwszym szczycie o wibracji 9 - dogodny okres
      do kończenia wszystkich spraw, tych starych i nowo zaczętych. Różne sprawy
      niezależnie od naszej woli, zostaną zakończone samoistnie. Olbrzymie rezultaty
      osiąga się na polu społecznym i zawodowym. Niestety sprawy osobiste dają tylko
      rozczarowanie. Przewodnim hasłem tego szczytu jest: wszystko dla innych nic
      dla siebie.
      czarne szczyty czyli wady: główny 1 - tendencje do skrajnej upartości, lub do
      podchodzenia do swoich zamierzeń na zasadzie chciałbym a boję się. Możesz
      zaczynać wiele spraw na raz i nie kończyć żadnej.
      wtórne 2 i 3
      2 - przewrażliwienie na własnym punkcie, tendencje do kompleksów i depresji
      3 - tendencja do nadmiernego gadulstwa lub popadanie w gburstwo.

POzdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka