Dodaj do ulubionych

Bardzo proszę o interpretację

22.05.06, 16:20
Witam

Mam na imię Damian. Moja data urodzin to 10.01.1988.
Bardzo proszę o interpretację.

Z góry pięknie dziękuję
Pozdrawiam i życzę szczęścia
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Bardzo proszę o interpretację 24.05.06, 10:06
      10-1-1988
      dzień urodzenia 10 - jesteś utalentowany, masz wszechstronne uzdolnienia i
      możesz wykonywać kilka prac naraz. Odznaczasz się bardzo silnym charakterem,
      jesteś zaborczy, emanuje z ciebie siła woli i poczucie własnej wartości.
      Potrafisz zrealizować wszystko, jeżeli w to wierzysz. Masz talent do handlu.
      z całej daty 1 - Ucz się niezależności od najmłodszych lat. Masz realizować
      wszystkie swoje projekty do końca sam. Z ciałem i umysłem rozwijaj sprawy
      duchowe, inaczej nie będziesz wiedział, że są na świecie inne wartości. Jesteś
      urodzonym przywódcą, nie lubisz iść w tłumie, i właśnie, dlatego w tym, co
      robisz masz być perfekcjonistą. Rysem twojego charakteru jest ambicja. W
      negatywie możesz się realizować jako upadająca gwiazda lub sfrustrowany
      dyrektor.
      do 28 roku życia w pierwszym cyklu o wibracji 1 - W tym cyklu rozwijana jest
      własna indywidualność i dążenie do samodzielności. Niestety jako dziecko i
      młodzieniec nie ma możliwości własnej samodzielności, ponieważ jest ograniczane
      przez rodziców. Tłumione są jego odruchy samodzielności, odwagi i jego pomysły.
      Może się zdarzyć, że zaczynasz wiele rzeczy na raz i nie kończysz.
      jednocześnie do 35 roku życia w pierwszym szczycie o wibracji 2 - szczyt nie
      jest dobry do wywyższania się, wypychania do przodu. Nie jest zbyt mocny, ale
      piękny dla pracy zbiorowej. Jest to nauka dyplomacji i harmonii z otoczeniem.
      Unikaj nadwrażliwości na własny temat.
      czarne szczyty czyli wady: główny 7
      7 - tendencja do maksymalnego zamykania się w sobie, szukania winy u innych,
      upierdliwości, zazdrości. W grę mogą wchodzić wszelkiego rodzaju nałogi.
      wtórne 0 i 7
      0 - brak
      7 - tak jak główny

POzdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka