13.06.06, 10:21
Witam serdecznie,
Zerkając na te forum ,widzę że można prosić o interpretację. Ostatnio czytana
interpretacja Janusa50 zachęciła mnie aby poprosić o takową.
Tak więc jeżeli można......
Data urodzenia: 13.09.1966

Będę wdzięczna.
B
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: prośba 18.06.06, 12:06
      13-9-1966
      dzień urodzenia 13 - Posiadasz niezwykłą umiejętność rozpoczynania od nowa po
      gwałtownym załamaniu się poprzedniej sytuacji. Żyjesz z podświadomą pamięcią z
      poprzedniego wcielenia, gdy byłeś leniwy, możesz wiec być zmuszony do wytężonej
      pracy lub przeciwnie, do powtórzenia doświadczenia lenistwa, unikając
      wszystkiego, co wymaga wysiłku i jest pożyteczne.
      pozytywnie: jesteś geniuszem pracy i wytrwałości. Wzbudzasz zaufanie, jesteś
      niezawodny.
      negatywnie:z powodu lenistwa idziesz przez życie najłatwiejszą drogą.

z całej daty 44/8 - Urodzeni pod wpływem tej wibracji odznaczają się
      nieprzeciętną osobowością i licznymi zaletami t.j. : wytrwałość, panowanie nad
      sobą, silna wola i kierowanie się w życiu wzniosłymi ideałami. Osoba o wibracji
      urodzenia 44 obdarzona jest przez los niezwykłą charyzmą i zdolnością do
      rządzenia.Jest to autentyczny człowiek sukcesu, triumfujący w każdej
      dziedzinie. Osoba o tej wibracji obdarzona jest również zmysłem praktycznym i
      potrafi posługiwać się swoją bogatą wyobraźnią tworząc wielkie, pełne rozmachu
      projekty. W działaniu wykazuje dużą dozę sprytu, posiada zawsze jasną wizję
      całości i nigdy nie pracuje w sposób chaotyczny. Jest to urodzony szef i
      przywódca, inteligentny, myślący w sposób chłodny i analityczny, w każdej
      sytuacji wykazujący równowagę emocjonalną i całkowicie panujący nad swym
      umysłem i ciałem.
      Jeśli nie realizujesz się jako 44 to przeszła ona w wibrację 8 - Nie dla ciebie
      iluzja, natchnienie i poezja. Poznaj prawo rządzące wielkimi fortunami, wymaga
      to od ciebie ogromnej dyscypliny w stosunku do wymaganej sytuacji. Miej silną
      wolę i żelazną rękę. Nie możesz sobie pozwolić na słabość. Nie pozwól żeby
      pieniądze rządziły tobą, bo stracisz, ty sam musisz być panem pieniądza.

od 28 do 56 roku życia w drugim cyklu o wibracji 4 z 13 - jest to okres,
      któremu towarzyszy solidna praca w konkretnym kierunku, twoje kontakty z ludźmi
      są ograniczone, brakuje ci natchnienia, unikasz rozrywek i życia społecznego.
      Czeka cię wytężona praca, aby osiągnąć sukces, jednak twój wysiłek zostanie z
      pewnością nagrodzony. Nie będziesz miała zbyt wiele czasu na wytchnienie. Jeśli
      wejdziesz w negatyw 4 to możesz pogrążyć się w lenistwie, wtedy możesz ten cykl
      spisać na straty....
      13 - Osoba posiadająca ją w portrecie, w poprzednim wcieleniu żyła na koszt
      innych. Zaniedbywała obowiązki, zrzucała je na drugiego człowieka, bawiła się,
      podczas gdy inni ciężko pracowali.
      W tym życiu będzie borykać się z kłopotami związanymi z tą sferą (szczegóły
      zależą od portretu numerologicznego):
      • trudne, biedne dzieciństwo
      • brak pracy i pieniędzy
      • straty materialne
      • konieczność ciężkiej pracy do późnej starości
      opis 13 w twoim przypadku dotyczy tylko drugiego cyklu

jednocześnie od 37 do 46 roku życia w trzecim szczycie o wibracji 3 -
      poszukiwanie indywidualnych środków wyrazu, harmonijne stosunki z otoczeniem.
      Czas na rozwijanie zainteresowań i talentów. Należy eksploatować swą
      wyobraźnię. Okres sprzyjający komunikacji — słownej i artystycznej.
      pozytywnie:czas twórczy, przynoszący spełnienie, szczęście, przyjaciół. Jest to
      najłatwiejszy okres w życiu.
      negatywnie. zahamowanie ekspresji. Rozproszenie energii i powierzchowność
      zainteresowań. Ekstrawagancja, nie kontrolowane wydatki.
      czas relacji przyjacielskich i towarzyskich. Czas spotkań, wyrażania samego
      siebie, twórczości. Okazje, by wykorzystać swe talenty lub zrealizować się w
      dziedzinie, która wymaga komunikacji z innymi (droga artystyczna, handel,
      biznes, dziennikarstwo, reklama, literatura, malarstwo, muzyka, medycyna lub
      opieka nad chorymi itp.). Okres sprzyjający sukcesowi we wszystkich dziedzinach
      życia, gdyż mało jest przeszkód z zewnątrz. Miłość i przyjaźń. Czasem
      prowokowanie niebezpiecznych sytuacji przez ekstrawagancję i niezręczność w
      relacjach międzyludzkich. Życie uczuciowe bogate, lecz emocje ulokowane w wielu
      związkach.

czarne szczyty czyli wady: główny 5 - tendencja do próbowania wszystkiego w
      sferze używek i seksu. Ciągłe wzloty i upadki emocjonalne. Kręcenie się w kółko
      wokół własnych doświadczeń.
      wtórne 5 i 0
      5 - jak wyżej
      0 - brak

Pozdrawiam

• beatka38 Re: prośba 19.06.06, 11:00
        Panie Januszu !!!!!! Wielkie dzięki.
        A tak na marginesie, to jestem pełna podziwu dla Pana.
        Pana cierpliwość i chęć odpowiadania wszystkim, którzy o to Pana poproszą jest
        niesamowita.
        Z pozdrowieniami,
        Beata.
        P.S. Zawsze myślałam ze jestem 8 z 35 (1+3+9+1+9+6+6), a tu niespodzianka!! 8 z
        44 (13+9+1+9+6+6)
        • janus50 Re: prośba 19.06.06, 11:09
          witaj
          zawsze w przypadku kiedy liczbą drogi życia z daty urodzenia jest 2,4,6 lub 8,
          szukamy liczby mistrzowskiej. Wykonuje się to za pomocą tzw. metody słupkowej,
          w razie potrzeby redukując poszczególne liczby składowe, w twoim przypadku
          wynik był 44..
          Pozdrawiam
          • beatka38 Re: prośba 19.06.06, 13:30
            Panie Januszu, pozwalam sobie jeszcze na jedną prośbę.
            Proszę o interpretację numerologiczną imienia i nazwiska.
            Z samogłosek wychodzi 3, ze spólgłosek 11. Wyraz własny to 5.

A co może mi prznieść jeszcze ten rok 2006 oraz nastepny 2007??

Bedę wdzięczna.
            B.
      • beatka38 Re: prośba 19.06.06, 14:33
        I jeszcze jedno... Pisze Pan, że:
        13 - Osoba posiadająca ją w portrecie, w poprzednim wcieleniu żyła na koszt
        > innych....
        > W tym życiu będzie borykać się z kłopotami związanymi z tą sferą (szczegóły
        > zależą od portretu numerologicznego):
        > • trudne, biedne dzieciństwo
        > • brak pracy i pieniędzy
        > • straty materialne
        > • konieczność ciężkiej pracy do późnej starości

Dzieciństwo, jeżeli chodzi o sferę materialną miałam bardzo dobre. Powiedzmy
        ponadprzeciętne jak na tamte czasy.
        Odkąd skończyłam studia, zawsze mam pracę i jakoś sobię radzę. Pracować muszę
        to fakt - nikt mi nie daję, ale biedy napewno nie klepię i jakiś nadzwyczajnych
        strat finansowych dotąd też nie miałam. Może przełamałam tę złę karmę. Trochę
        Pan mie tym, co napisał, przestraszył. Bo wgłębi duszy to zabezpieczenie
        materialne (czytaj; Bezpieczeństwo) jest dla mnie wazne. Pozdrowienia .B.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka