Dodaj do ulubionych

"Pan Janusz" sam siebie mianowal ekspertem glupich

03.07.06, 00:41
"Pan Janusz" sam siebie mianowal ekspertem glupich.
Ludzie! TZW numerologia to fikcja. Nie istnieje. Przeczy statystyce, logice
i zdrowemu rozsadkowi. Uwaga dla wierzacych: numerologia zaprzecza wierze i
pluje Bogu w twarz
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: "Pan Janusz" sam siebie mianowal ekspertem gl 03.07.06, 09:40
      witaj dobry człowieku
      szkoda że jesteś człowiekiem tak małej wiary i sądzisz że jakis pan janusz i
      numerologia może w najmniejszym stopniu urazić Boga. Bóg jest nieskończenie
      doskonały i nie można go obrazić. To tylko mali w swej wiarze ludzie uważają że
      może On posiadać w swej nieskończonej miłości miejsce aby się obrażać..
      pozdrawiam cię i życzę szczęśliwego życia.
      janusz
    • urania77 Re: "Pan Janusz" sam siebie mianowal ekspertem gl 03.07.06, 15:12
      meltbigson napisała:

> "Pan Janusz" sam siebie mianowal ekspertem glupich.
      > Ludzie! TZW numerologia to fikcja. Nie istnieje. Przeczy statystyce, logice
      > i zdrowemu rozsadkowi. Uwaga dla wierzacych: numerologia zaprzecza wierze i
      > pluje Bogu w twarz

ja jestem wierząca, ale jakbym brała Boga na logikę i rozsądek to nie powinnam w
      Niego wierzyć, chociaż bardziej wierzę w miłość, bo Bóg jest dla mnie miłością
      niż w samą osobę Boga, miłość też nie jest logiczna i rozsądna

z drugiej strony jestem umysłem ścisłymi nie powinnam (według Ciebie) wierzyć w
      Boga bo nie mam dowodów mierzalnych na Jego istnienie, jednak w życiu byłam
      świadkiem sytuacji które pozwoliły mi uwierzyć, to w sumie były dowody, ale nie
      mierzalne, nie jestem ignorantką wszystkiego co niewytłumaczalne, dlatego uważam
      że zarówno w numerologii jak i w wierze coś jest tajemniczego, co trzeba odkryć,
      a przynajmniej dążyć do prawdy

p.s nie oceniaj drugich ludzi, bo nie wiadomo jak ktoś Ciebie oceni, każdy zyje
      tak jak chce, na wolną wolę i nikt nie ma prawa dyktować innym w co wierzą i jak
      powinni postępować, a już nie masz prawa mówić o ludziach że są głupi, chyba ze
      Twój post to tylko prowokacja

według mnie Pan Janusz pomaga ludziom, swoimi odpowiedziami i podnosi niektórych
      na duchu, wnosi więc bardzo wiele i robi to bezinteresownie, w przeciwnieństwie
      do Ciebie, bo Twój post nic nie wnosi dobrego, niestety

pozdrawiam i przemyśl zawsze dwa razy zanim kogoś zaczniesz krytykować i oceniać
    • sayrah Re: "Pan Janusz" sam siebie mianowal ekspertem gl 03.07.06, 15:19
      ... a Ty expercie z " Bozej Laski" po co tutaj zagldasz w takim razie ? nie
      masz pojecia o psychologii czlowieka, skoro piszesz takie bzdury .... sa takie
      chwile w zyciu, ze wystarczy jakies dobre slowo, zeby sie pozbierac i zaczac
      zyc, a nie dalej wegetowac i roztrzasac te zle chwile , ktore spotykaja w
      zyciu. Pan Janusz wlasnie to robi ...daje ludzia nadzieje na zmiany stagnacji,
      daje naped do tego zeby zaczac lepiej zyc, daje nadzieje na "lepsze jutro" i
      robi to bezinteresownie...a Ty co zrobiles dla ludzi, zeby bylo im lepiej ?
      pomagasz bezinteresownie ? najlatwiej krytykowac .... ale Ty chyba nie zdajesz
      sobie nawet sprawy z tego , co to jest NADZIEJA i ile dobrego moze spowodowac
      dobre slowo, od obcej zyczliwej osoby .... pozdrawiam i obys mial dobre zycie,
      bez potrzeby dobrych slow ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka