amws 03.07.06, 14:32 szanowny Panie JAnuszu, jesli znalazłby Pan chwilkę to i ja prosze o interpretację, wskazówki ur. 21.03.1976 w południe (1-szy dzień Wiosny ) jakoś trochę mi się ostanio życie "pomieszało" Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: bardzo proszę :) 12.07.06, 09:26 21-3-1976 dzień urodzennia 21 - Liczba sukcesu. Posiada to wszystko, co „trójka", lecz w zwielokrotnionej postaci. Jesteś osobą, która w poprzednich wcieleniach rozwinięta wielką siłę duchową, co w obecnym życiu przejawia się jako konsekwencja w realizacji swoich celów. pozytywnie: z łatwością dostrzegasz pozytywną stronę wszystkiego, gdyż masz zaufanie do życia. Dlatego też twoje towarzystwo jest cenione. Współpartner będzie cię traktował bardziej jak przyjaciela (przyjaciółkę) niż jak kochanka (kochankę). Podróże na wieś pomogą ci utrzymać równowagę emocjonalną. negatywnie: uważaj, by emocjonalna huśtawka nie pochłonęła całej twojej energii. Jeśli obowiązki rodzinne będą traktowane jak przymus, przeszkodzi to w harmonijnym rozwoju twojej osobowości. z całej daty 11 - Ci, którzy wibrują pozytywnie, mogą korzystać z pomocy i inspiracji sił kosmicznych. Jest to droga ideału, intuicji, natchnienia i oryginalności, a także pracy dla celów grupowych, społecznych. „Jedenastka" ma obowiązek inicjowania innych, dzielenia się wiedzą wewnętrzną, którą nagromadziła w wielu poprzednich wcieleniach. Dlatego teraz posiada umiejętność odkrywania sekretów życia. Wiele osób naznaczonych tą wibracją ma specjalną misję do spełnienia, która zostanie im objawiona w stosownym momencie we śnie lub za sprawą jakiegoś ważnego wydarzenia. Wibracja ta daje odwagę i oryginalność oraz dużo energii. Jesteś osobą posiadającą predyspozycje przywódcze, lecz musisz bardzo umiejętnie dysponować swymi wysokimi wibracjami i wykorzystywać je dla celów praktycznych. Masz również zalety wychowawcy i umiejętność przekazywania wiedzy, która zostanie szybko zauważona i stanie się źródłem twoich sukcesów. „Jedenastki" mają ugruntowane przekonania i są zawsze gotowe do walki o ich urzeczywistnienie.Negatywna „jedenastka" jest napięta, nerwowa, egoistyczna, żądna władzy i posesywna. Najważniejszą jej lekcją jest okiełznać swe wybujałe ego i sprowadzić je do właściwych rozmiarów. Zrezygnować z wyolbrzymionych ambicji. Nauczyć się prowadzić dialog, nie walczyć i nie manipulować innymi. Opanować swój despotyzm, umieć dawać i brać, nie folgować wybujałej wyobraźni i opanować lęki płynące z podświadomości. od 28 do 56 roku życia w drugim cyklu o wibracji 3 - Działalność związana z komunikacją wszelkiego rodzaju. Pomoc przyjaciół lub znajomych. Twórczość, oryginalność, realizacja w dziedzinach artystycznych, handlowych lub związanych ze środkami przekazu. Szczęśliwe życie uczuciowe. Sukces materialny, ale też duża łatwość wydawania pieniędzy. Możliwe negatywy: strata energii, czasu, pieniędzy. Marnotrawstwo, poszukiwanie łatwego życia, zmienność. Czasem klęska i zahamowanie rozwoju osobowości i własnej ekspresji. jednoczesnie od 25 do 34 roku życia w drugim szczycie o wibracji 8 - zapowiedź błyskotliwej kariery, aktywność, podniesienie standardu życia i pozycji społecznej. Trzeba być ostrożnym z podejmowaniem zobowiązań i angażowaniem się w spółki. Uczyć się zachowywać równowagę wewnętrzną w każdej sytuacji. Zrozumieć prawdziwą wartość pieniądza i używać go do realizacji celów wyłącznie uczciwych i służących innym. Możliwe pozytywy: sukces i ekspansja. Prestiż, awans. Pieniądze i władza. Możliwe negatywy: problemy finansowe. Klęska, upadek. Proces. Rozczarowanie i oszustwo w spółce. Możliwe wypadki, operacje. czarne szczyty czyli wady: główny 2 - przewrażliwienie na własnym punkcie, tendencja do depresji i kompleksów wtórne 0(brak) i 2 - jak wyżej Pozdrawiam Odpowiedz Link
amws Re: bardzo proszę :) 12.07.06, 13:57 ojejjjjjjjjjj bardzo, bardzo dziekuję to bardzo miłe, ze zapowiada sie dosc optymistycznie, bo czasami wątpiłam już / (choc jestem optymistka wileka) w odwrócenie sie tego "pomieszania" szczególnie finansowego i uczuciowego Panie JAnuszu a jak z partnerem 03.06.1976 bo tu sa problemy najwieksze (stad tez moja hustawka, problemy finansowe, zdrada itp no i jeszcze szczęście NAJWIĘKSZE 18.06.2004 Odpowiedz Link