arvene1 20.09.06, 09:27 Chciałabym się dowiedzieć jak bedzie wyglądał mój przyszły rok ponieważ czekają mnie trudne wybory i dosc ciezki okres jezeli chodzi o naukę? moja data ur 17.06.1984 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: przyszły rok 21.09.06, 09:50 witaj twój rok własny 2007, zacznie się w październiku 2006 i skończy w październiku 2007, będzie miał wibrację 5 Rok własny 5 - Jest to rok zmian w sprawach osobistych i zawodowych. Jeśli udało ci się w minionym roku stworzyć przyzwoitą bazę dla dalszego życia, teraz będziesz poruszał się swobodnie w świecie materii, dokonywał zmian i ulepszeń, podróżował i odpoczywał. Możesz mieć kontakty ze środkami masowego przekazu, z uczelniami, np. jako wykładowca, możesz pisać, sprzedawać swoje talenty lub wyroby, albo zająć się reklamą, np. swoich osiągnięć. Jeśli rok własny 4 nie przyniósł ci sukcesów i zmarnowałeś szansę, jakie przed tobą rysował, w obecnym roku możesz kręcić się w kółko, spalać w pozornej aktywności i rozpaczliwie szukać potwierdzenia własnej wartości w oczach innych. Ten rok przynosi rozbudzenie potrzeb intelektualnych, wymiany myśli, przyjaźni i miłości. Jest to także rok dużych oczekiwań erotycznych i uczuciowych. Możesz wejść w nowy związek, który będzie emocjonujący i bogaty w różnorodne doświadczenia, ale niekoniecznie trwały. Pozdrawiam Odpowiedz Link