ktranquility 27.08.08, 17:31 jak obliczyć rok osobisty czy któś coś może powiedzieć o mojej dacie urodzenia?? 16.04.1989 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aguska12pl Re: ? 27.08.08, 18:03 Rok osobisty obliczasz liczba dnia urodzenia + liczba miesiąca urodzenia +Liczba roku kalendarzowego.Z dniem 1 października wchodzisz w rok własny 4 Pozdrawiam Odpowiedz Link
janus50 Re: ? 28.08.08, 11:43 Witaj Ma to związek z dniem równonocy jesiennej, która przypada gdzies w okolicach końca września. Pozdrawiam Odpowiedz Link
ktranquility Re: ? 29.08.08, 01:00 dziękuję za wszystkie odpowiedzi ogólnie zajmuję się swoim rozwojem duchowym jednakże w numerologii stawiam pierwsze kroki i byłabym wdzięczna gdyby ktoś zanalizował moją datę itp. Wiem że jestem numerologiczną 11 i czytałam o liczbach magicznych jednakże nie wiem jak to ustosunkować do mnie, jaka jestem, jaki jest mój rok, jakie są teraz moje wibracje i jak się zmienią w najbliższym czasie (nie wiem jak to powinnam nazwać jeżeli wyszło mi masło maślane to przepraszam, mam nadzieję że osoby doświadczone zrozumieją co miałam na myśli i mi pomogą ) Odpowiedz Link