Dodaj do ulubionych

Mrs Sporty Saska

27.02.12, 18:13
Czy korzystałyście z tego klubu? Jakie są Wasze odczucia? Ja czytałam że inne podejscie coś między fitnesem a siłownią i tylko dla kobiet.
Dzwoniłam pytałam, ale do końca nie jestem przekonana a do tego cena dość wysoka. Czy któraś z Was może polecić czy warto?
Obserwuj wątek
    • pony108 Re: Mrs Sporty Saska 28.02.12, 19:33
      Hej,
      ja chodziłam i powiem szczerze ,że nie warto.
      Przede wszystkim treningi nic mi nie dały pomimo wielkich zapewnień.
      Porady żywieniowe -za moich czasów nie było żadnych, konkursów też nie.
      Taniej i dużo lepiej zrobisz zapisując się na siłownię. No chyba ,że twój wiek przekracza 50+ i jesteś w kiepskiej formie, to może wtedy ma to jakiś sens, aczkolwiek wówczas preferowałabym Nordic Walking na świeżym powietrzu. Koszt jest wysoki , a jakość niska-zbiorcza malutka szatnia, czasem nie ma sie jak ruszyć. Jesli jednak sie zdecydujesz przeczytaj uwaznie umowę, bo nikt Cie nie uprzedzi o nieuczciwych zapiskach. ja chciałam tylko wypróbowac i z góry powiedzialam ,ze chcę na 2 miesiace. Dostałam umowę na czas nieokreslony z czlonkostwem miesiecznym. Do głowy mi nie przyszlo ,ze muszę ją wypowiadać, a tu telefon po 2 miesiacach jak juz mnie nie bylo ,że musze wypowiedziec umowe i zaplacic jeszcze za 3 miesiace!!!!!!!!!!!!
      • gralint I zaplacilas za te 3miesiace?? 18.04.13, 12:43
        I co? zaplacilas im?? Tak z ciekawosci pytam..
    • nieobojetna Re: Mrs Sporty Saska 29.02.12, 19:38
      Dziękuję za ostrzeżenie. To szakale jedni. Pewnie wiedzą, że masa osób zrezygnuje więc zawierają w umowie taki kruczek dla tych nie czytających mniejszym drukiem. I tak mają klienta przez kolejne 3 miesiące. To nieuczciwe i od razu zraża bardziej niż cena. Chyba zajęcia na Olimpii będą OK w sam raz dla mnie.
    • jotjotp Re: Mrs Sporty Saska 15.05.12, 12:40
      Ja chciałąm jeszcze dodać, że w tym klubie nie ma klimatyzacji. Po 30 min ćwiczeń w gronie kilkunastu pań w ciepły dzień człowiek jest nieprzytomny. Od właścicielki usłyszałam, że klimatyzacja szkodzi.
    • limonka-2 Re: Mrs Sporty Saska 10.07.12, 23:07
      Wg mnie cena jest za wysoka w stosunku do oferowanej usługi. Za mała sala, w czasie niektórych ćwiczeń muszę uważać, żeby nie zderzyć się np ręką z inną ćwiczącą, szatnia też malutka. Wydaje mi się, że to jest minimalne minimum powierzchniowe do założenia takiej rekreacji. Mimo wszystko ja chodzę, bo bardzo odpowiada mi rodzaj i sposób prowadzenia ćwiczeń, może ze 2, 3 osoby powiedziały mi, że widzą efekty po ok. 3 miesiącach.
      Umowę należy przeczytać przed podpisaniem, to chyba nic odkrywczego, ja już się przyzwyczaiłam, do tego, że na wszelkie umowy trzeba uważać. Nie mogę powiedzieć, że chodzę tam dla jakiejś szczególnej przyjemności, raczej traktuję to jako profilaktykę pro zdrowotną. Jakiś czas temu próbowałam ćwiczyć w sieci Energy Fitness, ale to zupełnie mi nie odpowiada.
      • jogasaskakepa Re: Mrs Sporty Saska 18.11.12, 21:51
        Witam,

Zapraszamy do nowo otwartego Studia Jogi na Saskiej Kępie (róg ul. Berezyńskiej i Elsterskiej)
        www.jogasaskakepa.pl :)

Warto spróbować,

Pozdrawiam
        • gralint dla oszukanych przez Mrs Sporty! 18.04.13, 01:31
          Pomocny link:
          f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5116684
          • aa335 Re: dla oszukanych przez Mrs Sporty! 24.06.13, 15:12
            Ja również przestrzegam przed podpisaniem umowy w MRS Sporty.
            Podpisując umowę upewniałam się, że możliwe jest korzystanie tylko przez jeden miesiąc próbny. Po miesiącu zaprzestałam ćwiczeń, ale jak się okazuje moja umowa nadal trwała. Dostałam wezwanie do zapłaty za kilka miesięcy na kwotę ponad 600 zł.
            Przestrzegam, wybierzcie inny klub, w którym możliwe będzie korzystanie z zajęć bez tego typu zobowiązań. Klub MRS Sporty wykorzystuje naiwne klubowiczki !
            • gralint do aa335 24.06.13, 18:19
              Czyli nie zlozylas im wypowiedzenia? Nie masz obowiazku placic, poczytaj na kafeterii watek o tym jak obejsc bezprawne roszczenia tego klubu.
              • aa335 Re: do aa335 24.06.13, 19:46
                Złożyłam wypowiedzenie po tym jak dostałam wezwanie do zapłaty już po kilku miesiącach, przez które naliczali mi opłaty. Nie miałam świadomości, że tak jest bo w momencie podpisywania umowy mówiłam, że chodzi o jeden miesiąc próbny i naiwnie myślałam, że informacja przekazywana w momencie zawierania umowy jest obowiązująca.
                Jak mogę nie zapłacić ? Właśnie dostałam wezwanie do zapłaty.
                • gralint Re: do aa335 14.08.13, 17:07
                  Mozesz im wyslac list powolujac sie na artykuly w kodeksie prawa cywilnego mowiace o "wprowadzeniu w blad", napisz ,ze celowo Cie wprowadzili w blad nie udzielajac informacji o koniecznosci wypowiedzenia chociaz ustnie umawialas sie na 1miesiac, i stad prawo polskie daje Ci mozliwosc bezwarunkowego odstapienia od umowy i w swiele prawa nic nie musisz im placic! I nie zaplac. Niech oni dochodza w sadzie cywilnym ,ze cos im wisisz. Jak dostaniesz wezwanie do sadu powiesz ,ze ustnie umawialas sie na 1miesiac a oni Ci sposobem podsuneli umowe ,w ktorej byly zawarte inne warunki niz sie umawialiscie ustnie a teraz chca zwyczajnie wyłudzic nienalezne im pieniadze.
                  • 3rose Re: do aa335 23.02.15, 11:17
                    witam,ja w sprawie tego klubu byłam u rzecznika praw konsumenckich,niestety polskie prawo nie chroni gapowiczów,którzy podpisują umowy bez czytania,ja się niestety też do nich zaliczam ,płacić trzeba ,ale na całą ich politykę naciągania naiwnych, można napisać skargę do urzędu ochrony konsumentów i konkurencji.ja napisałam i gorąco zachęcam inne panie do tego.im więcej osób będzie skarżyć,tym jest większa szansa że im się do tyłka dobiorą.
    • borowska78 Re: Mrs Sporty Saska 27.06.15, 10:10
      Nieprawda!
      Na sali jest klima. Zanim podpisałam umwę przeprowadzono ze mną wywiad.
      Zawsze będzie znajdywać powody żeby nie ruszyc tyłka.
      To jedyne miejsce w którym sie czuje zmotywowana a ćwiczenia sa dostosowane do mnie. Super energia i zadowolenie innych jest szczera.
    • klient16 Re: Mrs Sporty Saska 01.08.23, 18:36
      Uwaga, oszuści!

Podchodzą do ludzi na ulicy i proponują darmową sesję na siłowni. Po zajęciach trener wypełnia za Ciebie warunki członkostwa, nie informując klienta, że ​​zabieg ten kosztuje 190 zł. Potem, kiedy mówisz, że nie zgadzasz się na wizytę w ich siłowni, dzwonią i żądają pieniędzy!

Kłamcy i szantażyści! To wstyd, że takie organizacje istnieją w nowoczesnym europejskim mieście.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka