Dodaj do ulubionych

Obsługa w Albercie

01.07.07, 16:05
Kolejny raz zostałam zelżona przez szwędającą się za ladą z pieczywem
kobietę - zbyt zajetą by podać bułkę. Postanawiam za każdym razem skarżyć do
kierownika. Mam dość!
Ma ktoś z Was podobne doświadczenia z kobietami w Albercie które powinny
obsługiwać, a olewają i pyskują do, klientów?
Obserwuj wątek
    • legwan4 Re: Obsługa w Albercie cd. 01.07.07, 16:39
      Ekspedientka skaleczyła palec na stoisku z wędlinami i obsługiwała klientów.Na
      pytanie o apteczkę,odpowiedziała że niema.Po wezwaniu kierownika,zresztą po
      długim oczekiwaniu,ten stwierdził że są zaopatrzeni w apteczki.Natomiast nie
      widział nic nagannego,że dotykała wędlin krwawiącym palcem.Dopiero po
      nastraszeniu Sanepidem i Inspekcją Pracy,skierował kobitkę na inne
      stanowisko.Polskie klimaty :(((((((
      • clarissa3 Re: Obsługa w Albercie cd. 01.07.07, 18:15
        Ale proszę Was, nie zgadzajcie sie z takimi praktykami i traktowaniem!
        Protestujcie u kierownika za każdym razem.

Zdana jestem na tego Alberta a tam czuję się i jestem traktowana jak w ciemnej
        wsi a nie w W-wie na Kępie. Wkurza mnie to ;-(
        • legwan4 Re: Obsługa w Albercie cd. 01.07.07, 20:32
          Przy kasach,dowiadujemy się o innych cenach,niż wiszą pod towarem.Ale to
          praktyka wszystkich marketów:((
    • helenka744 Re: Obsługa w Albercie 02.07.07, 17:38
      Pracuję blisko Alberta, więc zdarza mi się robić tam zakupy.Trzeba wspólczuć
      tym Paniom, praca w handlu jaka jest to chyba każdy z nas to widzi i wie.Ja
      muszę stanąć w obronie tych Pań, widziałam jak one same są traktowane przez
      szefostwo chyba nikt by z nas niechciał być tak traktowany.Postarajmy się mimo
      wszystko być dla siebie mili i może tym Paniom minie złość dla nas.
      Pozdrawiam :)
      • clarissa3 Re: Obsługa w Albercie 04.07.07, 10:44
        Jestem jednak wyznawcą pewnego porządku i zasady: klient płaci, klient wymaga.
        Jeśli grzecznie proszę o dwie bułki to chcę je w miarę szybko otrzymać,
        szczególnie jeśli jestem jedyną osobą przed ladą - a nie słuchać jak ciężkie
        jest życie pani obsługujacej, jak nie ma czasu bo musi najpierw wyładować wózek
        (nie widzi pani że jestem zajęta!) a potem go odstawić, tam pogadać, wrócić i
        wylać swoje żale na mnie - bo nie po to tam poszłam i nie po to oni tam są!
        Poszłam po bułki i ta pani tam jest po to by mi je podać. Jeśli sobie nie radzi
        z takim zadaniem niech dadzą je innej - takiej która sobie z nim radzić
        będzie.
        Damy sobie jeździć po głowach to jeździć po nich będą. Protestuję!
        ;-))
    • corruptor24 Zwracać uwagę lub nie kupować 02.07.07, 22:01
      Ogólnie jestem zadowolona,że jest coś takiego jak Albert, ale 1) faktycznie,
      nie ma zakupów, żeby wszystkie ceny nabite na kasie zgadazały się z tymi
      wystawionymi, 2)kolejki czasami są kosmiczne, raz po kwadransie zostawiłam
      zakupy, 3) mięso itd kupuję tylko zafoliowane, jakoś rzeczywiście ani
      ekspedientki ani wystawiony towar nie budzi mojego entuzjazmu. 4) i tu już parę
      razy zwróciłam uwagę, ale ostatnio już dałam sobie luz - jak już po 15min
      jestem przy kasie, często nagle wpycha się jakaś pracownica alberta, żadnego
      przepraszam, nic, po prostu obsłgują się nawzajem poza kolejką i to jest
      naprawdę wkurzające. W sumie? Przestałam moje główne zakupy robić w Albercie i
      zamawiam raz w tygodniu przez internet.
      • knypek_mkp Re: Zwracać uwagę lub nie kupować 03.07.07, 13:52
        i ja z w/w powodow jezdze do marcpolu - rog zwyciezcow i miedzynarodowej.
        • kuleczka_re Re: Zwracać uwagę lub nie kupować 13.07.07, 23:56
          i ja z w/w powodow jezdze do marcpolu - rog zwyciezcow i miedzynarodowej

chyba chodzisz? komu by się chciało ruszać samochód albo tracić na bilet na
          taką odległość jaka dzieli Alberta od Marcpolu:)
          Ja robie zakupy tu i tu (choć w Albercie mniej,bo jakby dalej trochę mam) i
          muszę powiedzieć że:

-kolejki do kas w albercie to pestka w porównaniu do kolejek tychże w marcpolu
          - inna cena na półce inna w kasie to norma jednaka w obu sklepach,ale tylko w
          marcpolu zdarzyło mi się znależć na rachunku batonik którego nie kupowałam
          (omijam teraz tę panią z daleka, na szczęście zwykle są 2 albo 3 kasjerki i
          studiuje rachunek przed wyjściem ze sklepu a nie w domu jak dotychczas)
          -warzywa i wędliny są znacznie świeższe w marcpolu niż w albercie ale i
          odczuwalnie droższe (warzywa bo na wędliny nie zwróciłam uwagi - wygląd w
          albercie zniechęca mnie zawsze do kupna)
          - czasem w albercie niektóre produkty z nabiału są znacznie tańsze co w
          marcpolu się nie zdarza
          -zaletą marcpolu jest to że jak ktoś już musi jechać samochodem to ma gdzie
          zaparkować
          -wkurza mnie to że dość często w marcpolu nie ma w pamięci kasy różnych
          przetworzonych produktów i pani dzwoni gdzie tego nie wiem, po czym na rachunku
          zamiast serka homo mam 0,023kg pstrąga tęczowego!!! Ja tracę czas a w dodatku
          mam poczucie że uczestniczę w jakimś przekręcie VAT-owym:( w albercie ani razu
          nie miałam takiej sytuacji.
          - tylko w marcpolu są żelki na wagę:)
          -tylko w albercie jest "sok" do wody bez dodatku cukru:)
          Podsumowując każdy medal ma dwie strony:)
          pzdr
          • jungwa Re: Zwracać uwagę lub nie kupować 21.07.07, 15:09
            Dobrze że jest w czym wybierać. Kiedyś był tylko SAM przy kultowym barze Pokusa
    • clarissa3 Albert staje sie Carefourem 02.08.07, 18:08
      czy jak mu tam.. Nowa atrakcja na SK. Zobaczymy co sie zmieni. Zamiana ma trwać
      do września.
      • helenka744 Re: Albert staje sie Carefourem 02.08.07, 19:10
        Czeka nas dużo atrakcji...
        Jak kiedyś pisałam ja tylko SK pracuję, bo mieszkam gdzie indziej i tam mamy
        Carefour,wielkiej różnicy nie ma.Oby było dużo miejsca dla nas - klientów :)
        wózeczki i koszyczki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka