kropkaaga 17.03.12, 11:57 Bardzo podoba mi się to drzewko i chciałabym mieć je w domu. Czy można legalnie zdobyć nasionko bądź drzewko i nie być posądzonym lub podejrzanym o hodowlę do celów użytkowych bądź handlowych?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bakali Re: marihuana 17.03.12, 12:21 Zdobyć można na pewno i hodować tez, ale kiedy podkabluje Cię jakaś sąsiadka, na pewno usłyszelibyśmy o Tobie w Wiadomościach :) Nie polecam, a już na pewno nie pytaj o to publicznie :) Odpowiedz Link
yoma Re: marihuana 19.03.12, 14:51 Ustawa o przeciwdziałaniu narkomanii: Art. 63. 1. Kto, wbrew przepisom ustawy, uprawia mak, z wyjątkiem maku niskomorfinowego, lub konopie, z wyjątkiem konopi włóknistych, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. Za jedną roślinę pewnie ograniczenie wolności i grzywna. Pachirę sobie kup, podobna, a nie podpada :) Odpowiedz Link
kropkaaga Re: marihuana 19.03.12, 17:38 Mam pachirę:D A maryhy już nie chcę. Oglądałam w necie i wcale nie takie fajne jak myślałam. Bardziej krzaki niż drzewka. Odpowiedz Link