mariolka99 09.10.04, 16:23 a zacytuj mi który wg Ciebie watek był niezgodny z regulaminem bo mnie zaintrygowałaś...;)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariolka99 Re: Nev dziecinko 09.10.04, 16:35 Nev dziecinko, jakiegoz Ty specjalistycznego słownictwa uzywasz, no no;) Tobie zawsze wszystko rybka, a połowa Twojego forum to linki z innych forów, więc myslę że Cie to jednak interesuje;)Więc nie kokietuj bo i tak nie uwierzę;) Odpowiedz Link Zgłoś
the_nevermind a macie jeden wątek od niedobrej Nev 09.10.04, 17:02 "Nev dziecinko, jakiegoz Ty specjalistycznego słownictwa uzywasz, no no;) Tobie zawsze wszystko rybka, a połowa Twojego forum to linki z innych forów, więc myslę że Cie to jednak interesuje;)Więc nie kokietuj bo i tak nie uwierzę;)" czytać nie umiesz-powiedziałam mi to rybka za co wam skasowali serio radziłam napiszcie do abusa ale ty znowu musisz zaczynac wiem ze jestes "dziwką bez szkoły" ale moze warto ją jednak skończyć zeby nauczyc sie chociaz czytac nauczyc i interpretowac tekst aha i komentowac nt/ acha i nie mów do mnie dziecinko-jem Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: a macie jeden wątek od niedobrej Nev 09.10.04, 17:12 Nev dziecinko (a co, spodobało mi się;)) Myslę że OZ jak się tylko obudzi to załatwi to z odpowiednia osoba, dzieki z troske;) I musze Ci cos wyjaśnic: 1. wbrew temu co piszesz komentuje Twoje wątki tylko czasami, generalnie zawsze miałam na Ciebie dużą tolerancję 2.skrót Nev nie powstał z sympatii tylko z lenistwa, nie chciało nam sie poprostu uzywać Twojego przydługiego nicka;) Odpowiedz Link Zgłoś
the_nevermind Re: a macie jeden wątek od niedobrej Nev 09.10.04, 17:17 nie potrzebuje tolerancji dziwki bez szkoły:] a co mi tez sie spodobało:] i znów piszesz nie na temat-genealogia skrótu gówno mnie obchodzi:] (jak jeszcze troche u was poklne-to moze was zamkna na amen:]) Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: a macie jeden wątek od niedobrej Nev 09.10.04, 17:21 the_nevermind napisała: > nie potrzebuje tolerancji dziwki bez szkoły:] a co mi tez sie spodobało:] > i znów piszesz nie na temat-genealogia skrótu gówno mnie obchodzi:] > (jak jeszcze troche u was poklne-to moze was zamkna na amen:]) Nev jak zawsze błyskotliwa;) Odpowiedz Link Zgłoś
ohtar_alduva No to się dorzucę.... :) 09.10.04, 17:12 Jako,że jesteśmy przedstawicielami sektora dwroskiego, to musimy używać słownictwa specjalistycznego i wysublimowanego - jak wiadomo "noblesse oblige". A co do naszego zainteresowania Waszym Forum, to wiedzcie, że uwłaszczenie zostało dokonane, więc nie musimy się Wami interesować...a jednak dotknęła nas Wasza tragedia i psotanowiliśmy okazać Wam nasze współczucie i wyciągnąć do Was naszą pomocną dłoń.Niestety, Wy tego nie potraficie docenić, jak Germanie nie potrafili docenić Imprerium Rzymskiego, i gryziecie pomocną dłoń...dlatego też od tej pory sami się zastanawiajcie,czemu Wam usunięto Forum, tylko się nas o to nie pytajcie, bo nie pomożemy.Dziękuję za uwagę i życzę miłego nadrabiania 3 tysięcy postów.... Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: No to się dorzucę.... :) 09.10.04, 17:16 Masz rację, naszym zyciowym celem jest osiagniecie jak najwiekszej ilości postów. Nie dobra zabawa w towarzystwie fajnych ludzi tylko tworzenie wiecej i wiecej bezsensownych watków. Tak, tym się zajmujemy i postaramy sie szybciutko nadrobić stracowne watki. O, my nieszczęśliwi;) Odpowiedz Link Zgłoś
valpurgius Re: No to się dorzucę.... :) 09.10.04, 17:24 Nie idzcie na ilosc, ale na jakosc ;). Z iloscia za dobrze sie nie wychodzi. Ale koncze, mialem juz na zadnym forum sie nie pojawiac... Wspolczuje, chociaz nie macie czym sie przejmowac- pogadacie o czyms innym :D Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: No to się dorzucę.... :) 09.10.04, 17:31 valpurgius napisał: > Nie idzcie na ilosc, ale na jakosc ;). Z iloscia za dobrze sie nie wychodzi. > Ale koncze, mialem juz na zadnym forum sie nie pojawiac... Wspolczuje, chociaz > nie macie czym sie przejmowac- pogadacie o czyms innym :D Uwierz mi-nie przejmujemy się;) Jakie znaczenie maja takie duperele? Z czemusz to miałeś się nie pojawiać na zadnym forum? Jakas pokuta? Odpowiedz Link Zgłoś
valpurgius Re: No to się dorzucę.... :) 09.10.04, 17:38 Nie tyle pokuta, ile chec unikniecia dziwacznych sytuacji :D. Oj, daje sie wciagnac :) Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: Nev dziecinko 09.10.04, 18:05 Na tym forum dziwne sytuacje sa mile widziane;) Odpowiedz Link Zgłoś
valpurgius Re: Nev dziecinko 09.10.04, 18:07 mariolka99 napisała: > Na tym forum dziwne sytuacje sa mile widziane;) Wiec chetnie czasem zaklikam, jesli nie macie nic przeciwko ;). Co prawda rzadko ostatnio bywam w matrixie, ale sprobuje sie do was przystosowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
ohorse Re: Nev dziecinko 09.10.04, 18:13 Zapraszamy :) Nie musisz sie do nikogo przystosowywac, po prostu badz soba... :) Odpowiedz Link Zgłoś
valpurgius Re: Nev dziecinko 09.10.04, 18:14 Dzieki, za bycie soba mialem wlasnie problemy :))) trzymam za slowo, ze tu bedzie inaczej :D Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: Nev dziecinko 09.10.04, 18:17 Spoko. Jedyna rzeczą za jaka tu można wylecieć to fochy (moje znoszą, ale blondynkom wolno) i przelecenie cichcem Ojca Załozyciela. Podkreślam: CICHCEM... Odpowiedz Link Zgłoś
valpurgius Re: Nev dziecinko 09.10.04, 18:19 Rozumiem, ze jesli odbyloby sie to z rozglosem, to nie byloby problemu?? Buahaha. Spoko, a fochy rzadko stroje :) Odpowiedz Link Zgłoś
rruuddyy Re: Nev dziecinko 09.10.04, 18:23 Głośno i publicznie jest OK. Tylko trzeba dać znac wcześniej żebyśmy zdązyli kupić film do aparatu i dojechac na miejsce akcji ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vivern Re: Nev dziecinko 09.10.04, 18:35 Szkoda, ze fochy stroisz rzadko, bo sa tu tacy, co lubia po katach rozstawiac... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: Nev dziecinko 09.10.04, 18:36 vivern napisała: > Szkoda, ze fochy stroisz rzadko, bo sa tu tacy, co lubia po katach rozstawiac.. > . ;D Czyli kto? Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: Nev dziecinko 09.10.04, 18:41 vivern napisała: > :P Uderz w stol.... ;DD Dowody proszę, dowody! No? I gdzie po katach? ;> Odpowiedz Link Zgłoś