burakzbielawy 08.11.04, 00:08 Wszystkiego najlepsiejszego miśq:*:*:* Stara dupa z Ciebie:PP Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czaroffnica24 Re: STOOOO LAAAAT, STOOOO LAAAAT.... 08.11.04, 00:11 stara? heh.. :) niech ci będzie dzięki :* Odpowiedz Link Zgłoś
burakzbielawy Re: STOOOO LAAAAT, STOOOO LAAAAT.... 08.11.04, 00:14 Jakieś życzenie?:> Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: STOOOO LAAAAT, STOOOO LAAAAT.... 08.11.04, 00:15 numery na środę starczą ewentualnie zadowole się zakładami specjalnymi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
burakzbielawy Re: STOOOO LAAAAT, STOOOO LAAAAT.... 08.11.04, 00:19 Da się załatwić ale pozwól że jutro. Ta szkoła mnie wykończy:P A tym czasem śpij dobrze:* Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: STOOOO LAAAAT, STOOOO LAAAAT.... 08.11.04, 00:20 no fajnie.... <tu zasmucone oczka> zostawiasz mnie... :( Odpowiedz Link Zgłoś
burakzbielawy Re: STOOOO LAAAAT, STOOOO LAAAAT.... 08.11.04, 09:58 Ja rozumiem że sen w twoim wieku to priorytetowa sprawa. Ale rusz ten :* tyłęk z łózka, strzel pięćdziesiątke Biovitalu, odmów różaniec i zrób mi sweterek na drutach:P Odpowiedz Link Zgłoś
burakzbielawy Re: STOOOO LAAAAT, STOOOO LAAAAT.... 08.11.04, 11:21 A jednak zeszła z tego ziemskiego padołu:( Ale pieknego wieku dożyłą zaiste pieknego. Teraz to już by się tylko męczyła, emrytura wystarczała już tylko na pampersy Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: STOOOO LAAAAT, STOOOO LAAAAT.... 08.11.04, 12:21 :/ nawet mi się uśmiechnąć nie chce taka pogoda do dupy, góry przykryła mgła, więc z każdego okna widze tylko bloki Odpowiedz Link Zgłoś
burakzbielawy Re: STOOOO LAAAAT, STOOOO LAAAAT.... 08.11.04, 12:34 Tak to już jest z tą pogodą jest różna. Coś się stało? Bo nie pamiętam żebyś kiedyś z powodu pogody miała taki humor. Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: STOOOO LAAAAT, STOOOO LAAAAT.... 08.11.04, 12:41 ech... szkoda gadac... zaraz mi przejdzie :) qrwa, koleżanka zadzwoniła czy siedzę w domu, a ja głupia odpowiedziała, że tak, zaraz mi tu przyjdzie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
ohtar_alduva Re: STOOOO LAAAAT, STOOOO LAAAAT.... 08.11.04, 14:40 Hm, widzę, że Buro/ak miał rację... Czaro jest nie w humorze.... Całować po dupie nie będę, jako żem wielebny Ohtar, więc mi nie przystoi z czarownicami się zadawać.... <lol> Na smarta mnie nie stać, więc też nici z prezentu.... chyba że parafianie, tj. forumowicze się zrzucą na prezent. :) PS. Czaro, nie daj się jesieni, a koleżankę to Ty ***. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: STOOOO LAAAAT, STOOOO LAAAAT.... 08.11.04, 15:53 qrwa!!! qrwa!!! qrwa!!! z godzinkę człowiek podda się jesiennej melancholi, a tu już wszyscy afere robią spadać :P Odpowiedz Link Zgłoś
ohtar_alduva Re: STOOOO LAAAAT, STOOOO LAAAAT.... 08.11.04, 14:16 Jako sąsiad zza równoległej ścany, delegat narodu pracującego, przychodzę złożyć życzenia urodzinowe Czaro - hepy berfdej tu ju! :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_nevermind Re: STOOOO LAAAAT, STOOOO LAAAAT.... 08.11.04, 16:14 ja siem dołoncam hehe Odpowiedz Link Zgłoś
vampirrka Re: STOOOO LAAAAT, STOOOO LAAAAT.... 08.11.04, 16:01 To ja jeszcze Mej Jor Drim Kam Tru i wogole wszystkiego naj w te twoje Byrzdej. Odpowiedz Link Zgłoś
valpurgius Re: STOOOO LAAAAT, STOOOO LAAAAT.... 08.11.04, 17:57 A ja skladam zyczenia nie z przymusu, jak ci wyzej ;P, tylko z dobrej woli. Najlepszego :) Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: STOOOO LAAAAT, STOOOO LAAAAT.... 08.11.04, 17:59 no to dziękuję za dobrą wolę ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
vivern Re: STOOOO LAAAAT, STOOOO LAAAAT.... 08.11.04, 19:51 I czemu Jedzo wczoraj nie uprzedzilas, ze dzis swieto?? Sami sie mamy domyslic?? ;)) W takim razie - zeby Ci sie wszystkie zyczenia spelnialy... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
burakzbielawy Re: STOOOO LAAAAT, STOOOO LAAAAT.... 08.11.04, 19:59 vivern napisała: > I czemu Jedzo wczoraj nie uprzedzilas, ze dzis swieto?? Sami sie mamy domyslic? A od czego macie mnie Super Hiper buraka:P BO JAM ŁASICA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vivern Re: STOOOO LAAAAT, STOOOO LAAAAT.... 08.11.04, 20:05 A masz swojego IRa?? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
burakzbielawy Re: STOOOO LAAAAT, STOOOO LAAAAT.... 08.11.04, 20:09 Tu wyprzedzę Twoje pytanie i odpowiem: podanie + goły, czerwony tyłek 8) i ta robota jest Twoja;))) Odpowiedz Link Zgłoś
vivern Re: STOOOO LAAAAT, STOOOO LAAAAT.... 08.11.04, 20:11 ale ja nie mam czerwonego tylka... 8)) a uprzedzajac Twoja propozycje - nie dam go sobie obic... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
rruuddyy Re: STOOOO LAAAAT, STOOOO LAAAAT.... 08.11.04, 22:06 Czaro wszystkiego dobrego, spełnienia marzeń i czółenek dla Buraka.......... Odpowiedz Link Zgłoś
burakzbielawy Re: STOOOO LAAAAT, STOOOO LAAAAT.... 08.11.04, 22:26 TRZYMAJTA MNIE LUDZIE!!! (pssst... rozmiar 46) Odpowiedz Link Zgłoś
vivern Re: STOOOO LAAAAT, STOOOO LAAAAT.... 08.11.04, 22:29 Ale lakier czy mat? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
burakzbielawy Re: STOOOO LAAAAT, STOOOO LAAAAT.... 08.11.04, 22:40 Nie bądźmy drobiazgowi. Chociaż drugiej strony torebkę juz mam mat:PP Odpowiedz Link Zgłoś
vivern Re: STOOOO LAAAAT, STOOOO LAAAAT.... 08.11.04, 22:43 Jak rozumiem - oczywiscie nie chcesz matowych szpileczek.... ;] Odpowiedz Link Zgłoś
burakzbielawy hyhyhy bardzo śmieszne 08.11.04, 22:47 A Ty myślisz że ja się nie znam i że uda Ci sie ze mnie pośmiewisko na mieście zrobić, hę? Odpowiedz Link Zgłoś
vivern Re: hyhyhy bardzo śmieszne 08.11.04, 22:50 No nie gniewaj sie... (nie) beda z matowej koziej skorki... ;> (wystarczajaco szykowne?) Odpowiedz Link Zgłoś