Dodaj do ulubionych

Problem z Naziemną telewizją cyfrową

11.07.14, 17:40
Od kilku dni jest kłopot z odbiorem telewizji cyfrowej naziemnej z nadajnika w Birczy na Kamiennej Górce jak widzę władza naszej gminy ma gdzieś z tym bo nic w tym kierunku nie robi, bo pewnie ma satelitę. Też zamiast trzech multipleksów jest tylko "jeden" u nas.
Obserwuj wątek
    • avilab Re: Problem z Naziemną telewizją cyfrową 15.12.14, 11:07
      Zgłaszam ze znowu odbiór tv naziemnej szwankuje, zgłosiłem to do emitela właściciela przekaźnika w odp dostałem, gdzie mieszkam, jaki typ tv, anteny i dekodera posiadam tak jakby to była moja wina. Stary wójt z tym nic nie zrobił mam nadzieję że Nowy wójt zrobi coś z tym przekaźnikiem na Kamiennej Górce bo teraz to nawet 1 multipleksu nie ma dobrego odbioru sygnału. Przydałby się na tym przekaźniku wszystkie multipleksy nie 1 w dodatku ze słabym nadawaniem.
      • starymieszkaniec Re: Problem z Naziemną telewizją cyfrową 15.12.14, 16:47
        Zgadzam się w 100%. Ale jest to stacja doświetleniowa i wątpię by wszystkie 3 muxy u nas kiedykolwiek były. Zgłaszałem telefonicznie ten problem, usłyszałem, że nie mają obowiązku uruchamiać wszystkich 3 muxów tylko ten podstawowy z Tvp. Ale również usłyszałem, że jeśli by było więcej głosów to kto wie.
        Co do awarii u mnie też nie ma sygnału.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka