Dodaj do ulubionych

Sala zabaw

10.02.15, 10:44
Czy ktos coś wie, na temat owej sali zabaw w Birczy? kto to ma prowadzić i jak to ma funkcjonowac?
Obserwuj wątek
    • darino Re: Sala zabaw 10.02.15, 17:45
      Ale o co chodzi ? Chodzi o salę zabaw dla dzieci, czy salę zabaw tanecznych ?
      • pancia12 Re: Sala zabaw 11.02.15, 12:45
        sale zabaw dla dzieci, a to jest jeszcze cos takiego jak sala zabaw tanecznych?
        • darino Re: Sala zabaw 11.02.15, 13:28
          > sale zabaw dla dzieci, a to jest jeszcze cos takiego jak sala zabaw tanecznych?

Stara hala sportowa na Żeni.
    • mund-ek55 Re: Sala zabaw 11.03.15, 17:44
      Czy mogę prosić o informacje, jak funkcjonuje "plac zabaw" w Birczy?
      • stary-pierog Re: Sala zabaw 12.03.15, 14:29
        Mund-ek, nie rozumiem pytania. Funkcjonuje tak, że są huśtawki i można przyjść i się huśtać/bujać. A jak funkcjonuje hala sportowa? Tak, że są w niej organizowane rozgrywki, przychodzą chłopaki grać w piłkę. O co Ci chodzi?
        • mund-ek55 Re: Sala zabaw 12.03.15, 18:46
          stary-pierog, jeśli nie rozumiesz prostych pytań, to nie odpowiadaj. Ale jednak zrozumiałeś, bo odpowiedź była wyczerpująca.
          • szkz Re: Sala zabaw 19.03.15, 18:29
            Sala zabaw jest czynna codziennie od poniedziałku do piątku od 13:00 do 19:00 w soboty i niedziele od 12:00 do 19:00. Cena: od poniedziałku do piątku 6zł/h lub 15zł/ cały dzień, w soboty i niedzielę 7zł/h lub 20zł cały dzień. Atrakcje jakie oferuje sala zabaw są dostępne na stronie sali na facebooku.
            • darino Re: Sala zabaw 19.03.15, 19:46
              A gdzie znajduje się ta sala, bo ze zdjęć na Facebooku ani z mapki tam zamieszczonej nie mogę się zorientować ?
              • 1samiecalfazero Re: Sala zabaw 19.03.15, 22:04
                no ja po zdjęciach sądzę że to jest koło piekarni w dawnej prohibicji. ale jak jestem w błędzie to przepraszam i proszę mnie sprostować:)
                • mund-ek55 Re: Sala zabaw 20.03.15, 10:42
                  Racja- przy piekarni.
            • michoonek Re: Sala zabaw 22.03.15, 09:44
              Życzę powodzenia !
              • mund-ek55 Re: Sala zabaw 22.03.15, 10:00
                Żeby "sala" miała powodzenie, to trzeba ją częściej odwiedzać.
                • pancia12 Re: Sala zabaw 23.03.15, 15:18
                  No właśnie, jak z frekwencja w tej sali zabaw? chodzą tam dzieci, czy było tylko szaleństwo na otwarciu a teraz cisza? I Kto się w ogóle zajmuje tam tymi dziećmi?
                  • fajko Re: Sala zabaw 24.03.15, 08:15
                    Regulamin obiektu mówi, że odpowiedzialność za dzieci biorą rodzice. Z tego co pamiętam to jest możliwość pozostawienia dziecka pod opiekę właścicielki sali.
                    • mund-ek55 Re: Sala zabaw 28.03.15, 15:59
                      W całej Polsce brakuje miejsc w żłobkach i przedszkolach, dlatego pochwalam pomysł powstania takiej "sali zabaw" w Birczy. Więcej młodych ludzi z takimi pomysłami i środowisko gminne zacznie krok po kroku żyć bardziej aktywnie. Wiadomo, że wcześniej, czy później (oby wcześniej) zaczną powstawać nowe miejsca pracy i wówczas rodzice zostaną postawieni przed dylematem, kto zaopiekuje się dziećmi. Takie sale, to w znacznym stopniu duża pomoc dla pracujących rodziców, bo dziadkowie też chcą odpocząć. Prowadźmy nasze dzieci w wolnych chwilach na "salę zabaw" aby się z nią oswajały.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka