Dodaj do ulubionych

"Okean Elzy"- Warszawa,Sala Kongresowa/ 23.11,g.19

21.11.06, 07:04
www.okeanelzy.xen.pl/strona2.html
www.okeanelzy.xen.pl/

Obserwuj wątek
    • krouk Re: "Okean Elzy"- Warszawa,Sala Kongresowa/ 23.11 23.11.06, 17:14
      Jesli ktoś ma możliwość to polecam - jako ciekawostkę. Miałem okazję zapoznać
      się z 3 płytami Okeanu i znalazłem tam kilka utworów o ciekawych, niebanalnych
      aranżacjach - teksty są głównie o miłosci i raczej w smutnej tonacji - powinny
      spodobać się raczej dziewczynom (także głos wokalisty) - Okean od dłuższego
      czasu pełni na Ukrainie ważną rolę "odtrutki" od rosyjskojęzycznej pop-papki,
      którą młodzi ludzie są tam zalewani z radia i tv.

Polecam !!!
      • surowiczny Re: "Okean Elzy"- Warszawa,Sala Kongresowa/ 23.11 23.11.06, 20:22
        Okean Elzy jest chyba jedynym ukraińskim zaespołem, któremu udało się podbić
        royjski rynek muzyki "popularnej". Jego pisenka chyba nawet była w santraku
        do "Brata II"
        • krouk Re: "Okean Elzy"- Warszawa,Sala Kongresowa/ 23.11 24.11.06, 09:23
          Niestety - z powodu tragedii na Śląsku koncert został odwołany :(((
          (ale ma się odbyć w innym terminie)
          Okean to muzyka może i "popularna", ale uważam, że z tych ambitniejszych - są
          na pewno o wiele lepsi niż np. jakieś polskie Wilki itp. Mój ulubiony utwór
          Okeanu to "911" z płyty "Model" - nie wiesz przypadkiem czy utwór "Gloria" z
          ich chyba najnowszej płyty ma coś wspólnego (oprócz tytułu) z "Glorią" grupy
          The Doors ?
          • surowiczny wij 24.11.06, 16:53
            polecam wszystkim wij; wszytskie plyty do ściągnięcia tu:
            www.viyfrom.kiev.ua/mp3/
            pozdrawiam
      • romanpidlaszuk "Okean Elzy" mozna sluchac online! 26.11.06, 07:31
        www.russiandvd.com/store/person.asp?id=48&type=band&media=2&genreid=20186&genresubid=&orderby=0

W tym celu nalezy kliknac na wybrany tutul CD, a nastepnie na niebieski napis
        cyrylica "prosluszat' "
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka