agatka.84 19.10.09, 17:44 czy macie namiary na jakiś sprawdzony zespół weselny,kamerzyste i fotografa?|kogo z Grójca lub okolic możecie polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kika1983 Re: sprawdzony zespół weselny,fotograf,kamerzysta 22.10.09, 09:59 u nas był zespół Vacanza i kamerzysta Rafał Gajewski - mogę śmiało polecić. fotografa mieliśmy z Warszawy i na sesji plenerowej również byliśmy w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka.84 Re: sprawdzony zespół weselny,fotograf,kamerzysta 22.10.09, 20:00 a kamerzysta i zespół skąd? może jakaś stronka zespołu? dziękuje za info Odpowiedz Link Zgłoś
kika1983 Re: sprawdzony zespół weselny,fotograf,kamerzysta 23.10.09, 15:35 kamerzysta z Radomia a zespół z Białobrzegów. Zespół nazywa się Vacanza (jak wpiszesz w google coś się znajdzie na pewno) od zespołu brałam namiar na R. Gajweskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka.84 Re: sprawdzony zespół weselny,fotograf,kamerzysta 23.10.09, 17:44 ok dziękuje,znalazłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
tomasztvtv Re: sprawdzony zespół weselny,fotograf,kamerzysta 05.01.10, 00:04 Od 1998 roku naszą pasją jest film i utrwalanie go dla potrzeb wymagających klientów. Specjalizujemy się w cyfrowej produkcji filmów wideo (Śluby, Wesela, Studniówki i inne imprezy okolicznościowe), teledysków, konferencji, reklamy dla firm. Jesteśmy młodymi filmowcami,którzy z pasją tworzą wyjątkowe obrazy. Zapraszamy do obejrzenia naszych produkcji. filmowanie.bydgoszcz.pl/ www.tomasztv.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
arturkos74 Re: sprawdzony zespół weselny,fotograf,kamerzysta 30.11.09, 20:43 Witam, zapraszam na moja stronę www.arturkos.com oraz na bloga arturkos.wordpress.com/ Zapraszam do kontaktu - mój nr. tel.: 607 60 30 21 lub mail poczta@arturkos.com pzdr, Artur Kos Photojournalist Wedding Odpowiedz Link Zgłoś
1_olo Re: fotograf,kamerzysta 04.10.10, 13:41 Witam, my juz kilka lat po...ceremonii - ale wpełni usatysfakcjonowani byliśmy z młodych ludzi z Warszawy. Mają swoje studio VideoFo: filmowe i fotograficzne , już wtedy działali na najnowocześniejszym sprzęcie: musiał być dobry, bo film oprócz wersji standardowej DVD mamy także film na Blu-ray (aby nie podrażac kosztów zamówiliśmy tylko plik), a wtedy to była totalna nowinka (nasi znajomi niekiedy maja z tego okresu jeszcze VHS). Fotografia: cóż, napisze tak: zdjęcia podczas sesji były ogromną przyjemnością i zabawą, a efekt: można się przyczepić tylko do tych ludzi co na fotografii, a właściwie do tego ludzia w portkach:-))) Namiary: Profesjonalne Studio Filmowe i Fotograficzne VideoFo Warszawa, 603-833-020 videofo@gazeta.pl ps. Poza Warszawą chyba też działają. Odpowiedz Link Zgłoś
wynajmownia Re: sprawdzony zespół weselny,fotograf,kamerzysta 24.09.13, 16:25 Zachęcamy was do dołączenia do bezpłatnego serwisu Wynajmownia.pl i wystawienia oferty zespołu! Może któryś z naszych użytkowników szuka właśnie was?:> Odpowiedz Link Zgłoś
karoloo4 Re: sprawdzony zespół weselny,fotograf,kamerzysta 23.09.13, 17:45 jeśli chodzi o zespół na wesele to zdecydowanie zespół Flores mogę polecić www.zespol-flores.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
husky_ Fotograf poleca usługi 01.01.14, 09:24 Polecam swoje usługi podczas ślubów, chrztów, uroczystości rodzinnych i imprez firmowych. Zapraszam na moją stronę. Aby zobaczyć zdjęcia KLIKNIJ TUTAJ Odpowiedz Link Zgłoś
2014g Re: sprawdzony zespół weselny,fotograf,kamerzysta 20.01.14, 21:49 Mam wolny termin zapraszam www.gm-studio.pl Odpowiedz Link Zgłoś
2014g Re: sprawdzony zespół weselny,fotograf,kamerzysta 23.01.14, 20:51 Witam zajmuje się filmowaniem i fotografią ślubną Polecam swoje usługi i dam namiary na dobre zespoły WWW.GM-STUDIO.PL ZAPRASZAM Odpowiedz Link Zgłoś
videoeffect1 Re: sprawdzony zespół weselny,fotograf,kamerzysta 21.03.14, 12:54 Zapraszam do kontaktu i zapoznania się z moją ofertą, szczegóły na e-mail lub telefonicznie. Oferujemy usługę foto i video w atrakcyjnej cenie. videoeffect1@gmail.com 788 914 987 A zespół mam zaprzyjaźniony. Zapraszam po szczegóły. Odpowiedz Link Zgłoś
suworow173w41 Re: sprawdzony zespół weselny,fotograf,kamerzysta 24.03.14, 17:59 Ja również zapraszam osoby szukające fotografa na ślub/wesele do zapoznania się z moimi zdjęciami na stronie: krzysztofskorupka.pl Fotografia ślubna Siedlce, Mińsk Mazowiecki, Garwolin Odpowiedz Link Zgłoś
bgz-grojec Re: sprawdzony zespół weselny,fotograf,kamerzysta 14.04.14, 13:05 [img]https://fotowrzut.pl/54VHXD1IE2[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
emilia226 Re: sprawdzony zespół weselny,fotograf,kamerzysta 03.01.15, 22:59 Fotografia ślubna dla wymagających. POLECAM!!! fotografia ślubna łódź Odpowiedz Link Zgłoś
dream.evil Re: sprawdzony zespół weselny,fotograf,kamerzysta 13.08.15, 22:59 Ze swojej strony mogę polecić kamerzystę weselnego - pana Jacka. Oferta znajduje się na stronie: filmland.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
2014g Re: sprawdzony zespół weselny,fotograf,kamerzysta 24.11.15, 17:54 Witam Jaki Termin U nas Foto Video Zespól Dj limuzyna www.gm-studio.pl Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
2014g Re: sprawdzony zespół weselny,fotograf,kamerzysta 24.11.15, 17:55 Witam Jaki Termin u Nas Foto-Video Namiary na zespoły DJ www.gm-studio.pl Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
2014g Re: sprawdzony zespół weselny,fotograf,kamerzysta 24.11.15, 17:57 Polecam Swoje usługi WWW.GM-STUDIO.PL Dam namiary Zespół DJ Sprawdzeń Nie pobieramy opłat za dojazd Odpowiedz Link Zgłoś
domiciak Re: sprawdzony zespół weselny,fotograf,kamerzysta 23.09.16, 18:36 My korzystaliśmy z usług www.starmedia.pl - film i zdjęcia super, polecamy! Odpowiedz Link Zgłoś
domiciak Re: sprawdzony zespół weselny,fotograf,kamerzysta 23.09.16, 18:42 My korzystaliśmy z usług www.starmedia.pl - film i zdjęcia super, polecamy! Odpowiedz Link Zgłoś