konefka29 16.05.11, 21:53 W Sołectwie Zgorzała termin wyborów wyznaczono na 30 maja o godz. 18.00, w budynku Świetlicy przy ul. Postępu 99A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konefka29 Re: Wybory w Zgorzale 31.05.11, 08:17 W pierwszych słowach chciałam bardzo podziękować wszystkim mieszkańcom nowej Zgorzały, którzy zdecydowali się wczoraj przyjść na zebranie w Zgorzale. Dzięki Wam mamy teraz swój głos w gminie! Skład rady sołeckiej Zgorzały został poszerzony o mnie czyli mieszkankę nowej Zgorzały. Sołtysem po raz kolejny została pani Marianna Rybarczyk. Bedę się starała zrobić jak najwięcej dla naszej wsi. Proszę dopisywać priorytety dla Zgorzały w odpowiednim wątku, a ja przedstwię je na zebraniu rady sołeckiej. Chciałabym zgromadzić na tym forum jak najwięcej mieszkańców naszej wsi, aby nie rozbrabniać się na innych forach. Odpowiedz Link Zgłoś
polwilu Re: Wybory w Zgorzale 31.05.11, 19:12 Witam Gratuluję wyboru do Rady Sołeckiej i życzę owocnej współpracy. Podziękowania należą wszystkim mieszkańcom Zgorzały, którzy solidarnie, i z entuzjazmem glosowali na Panią. Pozdrawiam M.W. mirekwilusz.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
konefka29 Re: Wybory w Zgorzale 31.05.11, 20:54 Dziękuję za gratulacje i zapraszam częściej na forum. Mam nadzieję, że to miejsce zjednoczy wszytskich mieszkańców Zgorzały. Odpowiedz Link Zgłoś