marcin.brzezinski 28.07.11, 12:48 Dla zainteresowanych: Od jakiegoś czasu piwo z Konstancina dostępne jest w Auchan. Chwała Auchanowi. Mam nadzieję że to nie jednorazowa dostawa ale dłuższa współpraca. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
owrank ale Danonków brak 28.07.11, 13:35 w sumie ciekawa informacja, chociaż od miesiąca nie mogę w Auchan kupić Danonków, które mają u mnie wyższy priorytet niz piwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
mwierzba Re: Browar Konstancin w Auchan 28.07.11, 14:50 dla koneserow tego i innych "ciekawych" pifsk - najblizej jest w sklepiku na mlynarskiej...zainteresowani wiedzą gdzie :) ps danonkow tam nie mają !!! Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: Browar Konstancin w Auchan 28.07.11, 15:29 Dobre informacje, w okolicach nie znalazłem browaru Konstancin, zaopatrywać się musiałem w Oborach w sklepiku blisko browaru. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlensis Re: Browar Konstancin w Auchan 18.12.11, 22:52 ja na młynarskiej mieszkam obok gandalfa. 2 dni tem w ogóle dowiedziałem się o browarze konstancin. i nie wiem, o którym sklepie mowa. kojarzę osiedlowy obok mnie i drugi na rogu puławskiej. a smaka bardzo nabrałem na piwko:) Odpowiedz Link Zgłoś
tomjani Re: Browar Konstancin w Auchan 28.07.11, 22:57 A ja bym po stokroć wolał aby Konstancin zamiast piwa oferował wodę zdrojową, taką jak ciechocińska "Krystynka"... :-( Odpowiedz Link Zgłoś