Dodaj do ulubionych

ciucholand w Piasecznie

01.07.12, 22:01
Czy ktoś wybiera się jutro na otwarcie nowego ciucholandu? Widziałam wczoraj reklamę na Szkolnej. Podobno mają wszystko do 10 zł?
Ostatnio byłam na Jana Pawła,kupiłam 2 bluzeczki córce i zapłaciłam 18 zł.
Gdzie są najlepsze ciucholandy w Piasecznie?
Obserwuj wątek
    • misiania Re: ciucholand w Piasecznie 01.07.12, 22:06
      W Piasecznie to nie wiem, ale w Armanim w nowojorskim SoHo są ciągle obtaniochy. Polecam.
      • filipinaw26 Re: ciucholand w Piasecznie 01.07.12, 22:43
        trochę za daleko ;-)
        • hre_up Re: ciucholand w Piasecznie 02.07.12, 09:25
          Gdzie dokładnie jest ten nowy ciucholand? Ja się chętnie wybiorę :) nic o tym wcześniej nie słyszałam niestety. Na Jana Pawła osobiście nie lubię kupować jak dla mnie ciuchy są tam kiepskie a ceny bardzo wysokie.
          • m24 Re: ciucholand w Piasecznie 02.07.12, 10:16
            najtaniej na allegro
            • mo_nicka_ja Re: ciucholand w Piasecznie 02.07.12, 21:57
              m24 napisała:
              > najtaniej na allegro

akurat, zwłaszcza z przesyłką :)
          • marysia_w_55 Re: ciucholand w Piasecznie 02.07.12, 13:46
            Jana Pawła jest bardzo drogie. Ja mam swoje ulubione w Radomiu. Moja sąsiadka była dzisiaj w tym nowym ciucholandzie i mówiła, że mają fajne dziecięce rzeczy. Ale na dorosłe nie patrzyła. Pójdę dzisiaj po pracy, to zobaczę. Aha, sklep ma być koło rybnego?
            • filipinaw26 Re: ciucholand w Piasecznie 03.07.12, 09:46
              strasznie ciężko znaleźć ten sklep. Udało mi się i jestem mile zaskoczona. kupiłam 2 sukienki i zapłaciłam tylko 20 zł. A w czwartek ma być wszystko - 50%.
              • hre_up Re: ciucholand w Piasecznie 03.07.12, 09:57
                Bądź tak miła i ułatw nam sprawę - napisz jak go znaleźć pls. :)
                • filipinaw26 Re: ciucholand w Piasecznie 03.07.12, 10:01
                  jest w alejce od szkolnej, wchodzi się do niej koło mięsnego. Wczoraj były wystawione ubrania na wieszakach i po tym poznałam. Może będą nadal tam stały?
                  • hre_up Re: ciucholand w Piasecznie 04.07.12, 09:34
                    Byłam wczoraj - też mi się podobało coś tam dla siebie znalazłam. Muszę przyznać że ceny atrakcyjne, a ubrania w większości dobrych marek. Ciuchy stały tak jak pisałaś, ale i tak ciężko znaleźć ten sklep. Trzeba wejść w głąb koło mięsnego (chyba stół polski) minąć po prawej budkę z warzywami i dalej jest ten sklep. Na pewno tam wrócę, bo wczoraj ze względu na upał nie chciało mi się już więcej szukać- a na pewno coś by się jeszcze znalazło.
                    • adriana_wst Re: ciucholand w Piasecznie 17.09.12, 18:41
                      Ja polecam mój sklep internetowy:) www.fashionpeople24.pl Dopiero zaczynamy ale zamierzamy się cały czas rozwijać i poszerzać asortyment. Czekamy właśnie na dostawę luksusowych marek m.in Armani, Prada, Chanel, Burberry, Tommy Hilfiger, Dolce&Gabanna, Lacoste, Hugo Boss, Gucci, Versace, Louis Vuitton. Wkrótce dostępne będą również buty, torebki i inne dodatki. Myślę jednak że już teraz znaleźć można wiele "perełek".
                      Zapraszam więc na zakupy:)
    • fuxdeluxe Re: ciucholand w Piasecznie 19.03.13, 00:21
      Witam,
      chciałabym serdecznie zaprosić do ciucholandu nowego na jana pawła 19 w paisecznie naprzeciwko parkingu na bazarku, chyba fajne wnętrze,podobne fajne ciuchy i waga i wycena, można pogadać, ceny ponegocjować , zapraszam bardzo serdecznie, zawsze pod koniec miesiaca mamy jakieś akcje promocyjne .
      ania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka