golawskid 15.09.13, 17:21 Witam. Czy zna ktoś jakieś fajne miejsce gdzie można by było zorganizować niedrogo przyjęcie na ok 25 osób w okolicy piaseczna? Będe wdzięczny za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miska2311 Re: organizacja chrzcin - gdzie? 19.09.13, 11:41 Witam, Ja organizowałam niedawno chrzciny i komunię w restauracji Oycowizna w Lesznowoli, gorąco polecam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pateryzanka Re: organizacja chrzcin - gdzie? 26.09.13, 00:08 Dwa miesiace temu zglebialam temat i pisalam do kilku restauracji w piasecznie z prosba o oferte. Mam gdzies krotkie zestawienie w excelu. Odezwij sie do mnie na maila. Swoja droga, troche nazw restauracji padlo a tym forum pod katem chrzcin (sama z tego skorzystalam). Wystarczy uzyc wyszukiwarki;) Odpowiedz Link Zgłoś
golawskid Re: organizacja chrzcin - gdzie? 26.09.13, 09:52 pateryzanka jeżeli możesz wyśli mi to zestawienie na maila : golawskid@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
dadaczka Re: organizacja chrzcin - gdzie? 30.09.13, 22:52 a czy ja też mogę prosić: dadaczka@gazeta.pl Z góry dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
pateryzanka Re: organizacja chrzcin - gdzie? 30.09.13, 23:14 no nie wiem, nie wiem golawskid nawet nie podziekowal za maila:( już wysylam - wierze w ludzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
dadaczka Dziękuję dostałam :-))) 01.10.13, 10:40 może jeszcze nie odczytał maila.. Udanej imprezy! Odpowiedz Link Zgłoś
pateryzanka Re: Dziękuję dostałam :-))) 01.10.13, 20:17 tia... ps. My już po imprezie - w lipcu:) Odpowiedz Link Zgłoś
edytka24sty Sala Esencja 01.10.13, 06:21 Polecam salę Esencja (kolonia Lesznowola), w lipcu robiłam tam chrzciny synka. Jedzenie bardzo smacze, obsługa miła a sala ładna i czysta. Naprawdę polecam. Odpowiedz Link Zgłoś