jacekglm 05.01.05, 17:04 przez niektórych to forum jest traktowane jako tablica ogłoszeń więc ja też postanowiłem zaistnieć w tej dziedzinie:przyjmę gruz lub zbyteczną ziemię na działkę.kontakt mejlem:jacekglm(at)gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woy Re: przyjmę gruz 06.01.05, 10:07 Kilka miesięcy temu podrzuciłbym Ci parę przyczepek, oj było tego sporo i miałbym blisko. Woziłem do znajomego aż za Jaroszową Wolę do umocnienia przejazdu przez rów. Spróbuj na muratorze w grupie piaseczyńskiej. murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=2135&postdays=0&postorder=asc&start=780 w. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: przyjmę gruz 06.01.05, 15:04 i po raz kolejny rozmowa schodzi na temat barów...dziękuję za linka-ogłoszenie zamieściłem...widzę,że kolega lobbuje za barem Maroko:)Dobrze,dobrze...chwali się...chociaż zaskoczyli mnie bo chciałem wypić "grzankę"1 stycznia ok.22.idę,patrzę...a tu siuprajs-zamknięte!swego czasu miałem do nich telefon- jak chcieliśmy iść to dzwoniliśmy czy otwarte i dopiero wtedy szliśmy(a był kawałek bo z Balladyny musieliśmy dojść...no ale właściciel się zmienił i otwarte jest oporowo do ostatniego kufelka.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: przyjmę gruz 06.01.05, 15:28 Tia lobbuję wiedziony Twoją opinią o Marokko :) Sam jeszcze nie byłem. Na tym forum raczej dysputy o budowie ale coś się właśnie organizuje i zeszło na bary... 1 stycznia to pewno był przejściowy okres więc zamknęli wierzeje. w. jacekglm napisał: > i po raz kolejny rozmowa schodzi na temat barów...dziękuję za linka- ogłoszenie > zamieściłem...widzę,że kolega lobbuje za barem Maroko:)Dobrze,dobrze...chwali > się...chociaż zaskoczyli mnie bo chciałem wypić "grzankę"1 stycznia > ok.22.idę,patrzę...a tu siuprajs-zamknięte!swego czasu miałem do nich telefon- > jak chcieliśmy iść to dzwoniliśmy czy otwarte i dopiero wtedy szliśmy(a był > kawałek bo z Balladyny musieliśmy dojść...no ale właściciel się zmienił i > otwarte jest oporowo do ostatniego kufelka.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś